Det er vårHei på dere folkens. Har rukket å blitt ett nytt år, og vår siden sist gang! Har savnet å legge ut ting her, men det har seg sånn at jeg nesten aldri tar bilder lenger og da er det jo litt vanskelig. Kanskje jeg skal begynne å legge ut mer tekst istedet? Nei vi får se. Bildet over er fra Spania i vinterferien, noe som var fantastisk deilig. Ah, så deilig at det begynner å bli varmt i Norge nå også.

6 kommentarer

Sabine

10.03.2014 kl.22:16

wow! Herlig bilde:)

Åse

11.03.2014 kl.15:55

Har savnet deg!

Aninsope

11.03.2014 kl.17:01

så stilig bilde! blir lite bilder her og.. håper du koser deg videre i året iallfall!

iinke

11.03.2014 kl.17:05

bildene dine er helt flawless!! de er til å dø av!♥

25.03.2014 kl.18:55

Hei, ser du var i brighton på språkreise, lurer på noen ting ettersom jeg skal dit i sommer selv! :D Hadde du en bra tur? Er det noe som er utrolig viktig å huske å pakke med? hvor mye penger hadde du med, og hvor mye kostet de utfluktene dere dro på til sammen? :-)

Aurora Wilhelmine

05.07.2014 kl.08:58

Anonym: Å beklager at jeg ikke har sett denne kommentaren før nå! Hjelper det å svare på den nå? Vel jeg gjør det uansett :)
Jeg hadde en utrolig bra tur og vil anbefale alle å reise ettersom det er et minne jeg alltid vil ha med meg. Nei, du får kjøpt absolutt alt der nede, så hvis du skal shoppe en del anbefaler jeg bare å ikke ha med så mye rett og slett... Men det kan bli ganske kaldt så ta med en ordentlig jakke og bukser osv. Jeg husker ikke hvor mye penger jeg hadde med, men det ble en del penger til slutt, de utfluktene var ikke så veldig dyre og var også sånn du kunne velge selv om du ville være med eller ikke. Så da jeg merket at pengene gikk litt nedover og museumet vi skulle på kostet litt vel mye, dropppet jeg bare det!
Men alt i alt, en fantastisk tur og håper virkelig du koser deg kjempe masse der nede! Det er helt fantastisk der :)

Skriv en ny kommentarAurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.hits ♡ Design av Tonjemt ♡