Bursdagsbarnet Helene


Har virkelig ingenting å blogge om for tiden, har heller ingen bilder eller tid til å redigere. Derfor tenkte jeg å anbefale en blogg for dere! Bloggen er helenejs.blogg.no og tilhører en søt jente som går i parallellklassen min som heter Helene. Hun er utrolig hyggelig og hun tar de fineste bildene! I tillegg har hun et ryddig design og et utrolig pent utseende. Følg bloggen hennes, lover deg at du ikke kommer til å angre! I tillegg har hun bursdag idag, så da kan jeg vel overraske henne litt.

Alle bildene er tatt av Helene >LINK<

Så les bloggen hennes alle sammen! HELENE HELENE HELENE HELENE

Instagram - wilhelmine96


Følg meg på instagram folkens! Legger ut en del bilder der fra bloggen som er tatt med kameraet mitt, men også en del random fra hverdagen min, tatt med iphonen, som ikke kommer på bloggen. Alle bildene over er tatt med iphone. Følg meg: wilhelmine96!

Har du instagram?

Footlose


Her er trailern. Jeg må bare si at denne filmen er en av de beste jeg har sett på en stund, den var utrolig bra og jeg fikk så lyst til å begynne å danse etter jeg hadde sett den. Jeg synes traileren avslørte litt mye av filmen, men det var kanskje fordi jeg så trailern etter filmen. Haha, anbefaler den i hvert fall veldig! 

Handler om en by som har masse lover, som at man ikke får lov til å danse. Dette er fordi det skjedde en ulykke for noen år siden og de voksne tror dansingen er årsaken til ulykken. Så kommer det en ny gutt og det skjer litt av hvert. Man skjønner hva som kommer til å skje ganske fort, men du blir fortsatt veldig revet med. Frida og jeg satt jo alene i salen, så vi begynte å klappe og jeg ropte til skjermen flere ganger. Tehe...

Har du sett Footloose?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits