Før og etter redigering


Tenkte bare å vise litt før og etter på noen bilder! Orker ikke helt å forklare hvordan jeg har redigert, men skal prøve å gjøre det en annen dag. Jeg redigerer i hvert fall i Gimp.

Før:


Etter:

Før:

Etter:

Før:

Etter:

På de tre bildene over ser dere en del forskjell, men for det meste er det kontrastene som er skrudd opp og fargene som er endret litt på. Bildene under er redigert mye mer. 

Før:

Etter:

Før:


Før:

Etter:


Ja, hva synes du? Finest før eller etter?

Adrian er kul uten voks! <3


At Adrian er kul uten voks er et faktum! Og det var alt jeg skulle si! Takk for meg :)

Chiller på skolen


Haha, nå er jeg på skolen da. Hører på musikk medTonje! Vegard er veldig kul og Martin ga meg kake, han er snill assa. ER DU PÅ SKOLEN?

Koser meg med kattepusenFrida er misunnelig på macen min, tihi.
Min lille snuskeluske.

Har nettopp spist et herlig måltid med risgrøt og nå ordner vi oss før vi drar inn til byen og spiser enda mer på restaurant. Haha. Jeg er stappmett.. 

Nå danser og synger Frida til denne sangen:

Haha hun er så herlig, får meg alltid i godt humør.

Hva gjør du idag da?

Mari er i huset vårt, så sykt!


Nå er Mari her og vi har nettopp kost oss med en middag lagd av oss! Hamburger og poteter i ovnen, mhmm. Vi fant også ut under denne middagen at jeg har bodd 7 steder i hele mitt liv, har hatt 10 katter og at Mari og mamma har gått på samme barneskole. Interessant middag. Bilder kommer senere!

Nå skal Mari og jeg ut og ha en liten fotoshoot.


Bilder av Mari fra gårsdagen.

 

Har du bodd mange steder? (Haha, så random)

Spist en god middag i dag? (Den tok kaka)

Har du hatt mange katter? (Der kom bløtkaka)

Grillfest/overnatting!


Har hatt en utrolig koselig grillkveld/overnatting. Startet med at vi kom til Mari og møtte alle sammen.

 

 
Og ja, vi er teater folk, så vi finner alltid på noe sprøtt. Her hadde Mari og Frida fikset håret til Mikkel og nå er de i gang med å lage en hårreklame. Helt normalt.

 


Så var det teltet. Det tok sin tid og vi jentene var fast bestemt på å klare å sette det opp uten hjelp av guttene. Og vet du hva? VI KLARTE DET! Nesten helt selv...


Her ser dere resultatet!
 
Ja... Så var det grillingen da. Vi hadde visst bare en pakke med fyrstikker hvor det var en fyrstikk i, så derfor ble det et veddemål om Eivind klarte å tenne på fire engangsgriller med en fyrstikk. Og han tapte ganske så hardt. Derfor ble han kastet ut i vannet...

... og nesten alle slang seg på og ble med.


Nydelig!Som sagt tidligere er det faktisk teaterfolk vi er med og derfor blir det alltid noe sprøtt. Mikkel og Greger fant ut at de skulle lage en sang og Fabian fulgte på. Det førte til tre faktisk veldig fine sanger! De er drit gode til å improvisere!Selve sovingen gikk det ikke så bra med. Var vel bare tre stykker som sov littegrann. Resten var oppe hele natta og dette bildet er tatt halv seks om morgenen når Fabian fant ut at han ville ta seg en sykkeltur. Haha, gærne folk.

Jeg har hatt en super overnatting og håper det blir fler av disse!

 

Har du gjort noe koselig i det siste?

Vært på grillfest?

Ha en fin dag!


Nå må jeg forte meg. Silje kommer og henter meg hvert øyeblikk. Vi skal en tur til byen før vi skal på grillfest og overnatting med teaterfolka. Gleder meg utrolig!Hva skal du idag?

One day it's time to say goodbye
Dakkar fuglen :((

Hva synes du om bildet?

Dere gjør dagen enda lysere


Hatt noen fantastiske dager i det siste. Dere er så herlige alle sammen! Nå skal jeg legge meg før jeg lader opp til grillkveld og overnatting imorgen!

 

Har du det fint?

Kost deg i finværet?

Never regret anything that once made you smile
Silje og jeg badet i en vannspreder i sted mens Debora og Fiona sto og så på, haha. De turte ikke å bli våte. Lev livet sier nå bare jeg!

Nå sitter jeg her med Debora og vi skal lage middag. Herlig!

 

Har du badet i en vannspreder før?

Varmt, varmt, varmt


Nå sitter jeg her med Silje og vi skal ned på stranda. Det er kjempe varmt ute og vi skal kose oss masse!


Bilde fra i går når Frida og jeg hadde piknik.

 

Er det varmt hos deg?

Gangster


Som sagt, aldri stille her i gården. I går kveld tok vi på oss gangster/fjortis klær. Vi ble vel litt mer fjortiser. Så gikk vi ut en tur i gata til Frida. Vi danset bortover veien og tok bilder. Vi holdt på dø av redsel når naboen til Frida ropte på oss og lo av oss, haha.

Var vi fine gangstere?

 

Aurora is in Fridas house


Nå sitter jeg i senga til Frida godt innpakket i en dyne etter å ha spist deilig grillmat. En av pølsene fikk meg til å begynne å gråte av latter, haha. Lenge leve dårlig humor. Frida og jeg syklet til stranda isted og satt og frøys i hjel og så på alle de rare menneskene som finnes. Nå skal vi vel finne på noe annet sprell. Aldri et minutt stille her i gården.

Spist grillmat i det siste?

1. juni = sommer


Da var det offesielt sommer, selv om jeg har følt at det er sommer så mye lenger. Hadde en koselig strandtur med Isabelle isted og nå skal jeg til Frida.

 Har du sommerfølelse?

Fin-fint vær!


Sola skinner ute, og dagens planer er strandtur. Håper bare ikke været skifter.Hva er dine planer idag?

Er det fint vær hos deg?

Glede er......å spise gode kaker du har bakt selv

 


...å se andre stråle av glede for alt det fine de har fått i konfirmasjonen sin

 


...søte katter...søskenkjærlighet...å se noen danse ordentlig bra... å kjenne på iskaldt vann...å le med gode venner...å gjøre masse rare ting som ingen andre enn deg og din venn synes er morsomt

 


...å spise saftisbiter...når alle rundt deg har pyntet seg... når man snurrer så fort rundt at man ikke klarer å gå ordentlig etterpå...å se på skyene...å ta bilder av seg selv på mobilen...å oppføre seg helt teit og vite at ingen bryr seg fordi de er like teite selv


...å kaste papirfly

 

Hva er glede for deg?


Ikke ta sommeren på forskudd!


Men det gjorde Frida og jeg. Vi dro til stranda tidlig på morgenen i kjole og shorts og forventet at det var varmt, men da fikk vi et sjokk når vi nesten blåste bort. Det var koselig i hvert fall da.


Har du tatt sommeren litt på forskudd?

Hva synes du om bildene?

Lang, lang, lang helg!


Regnet i hele dag, alle så ut som noen troll der vi gikk rundt på skolen. Haha, nå har vi fri helt frem til mandag, sykt herlig!

Skal en tur til byen på piano nå og så ser jeg hva dagen bringer etterhvert.


Debora, Frida og meg fra konfirmasjon, bildene fra konfirmasjonen, når jeg var på stranda og danseforestillingen kommer sånn litt etter hvert tror jeg.


Har dere mye fri på skolen nå?

Herlig morgen!
Ble vekket i dag morges av sola som skinte inn i vinduet og fuglene som kvitret. Nå skal vi i konfirmasjon til vår kjære Debora. Bilder fra danseforestillingen vi så på i går kommer senere. Ha en fin dag!

Hatt en fin morgen?

Stikker til byen


Ja, da drar jeg til byen. Der skal jeg gjøre... ganske mye. Forteller når jeg kommer hjem!

 
Bilder fra i går.

 

Hva skal du idag?

Mange planer for dagen?

Alt blir så mye finere etter det har regnet.


Kjedelig dag idag. Hadde tentamen (som gikk fint) og solgte kakebokser i flere timer. Selvom vi nesten ikke fikk solgt noen. Nå skal jeg øve til mattetentamen som er på mandag og da er jeg ferdig med alle tentamene. Herlig!

 

Likte du bildene?

Har det regnet hos deg idag?

Nytt objektiv!


Var i byen etter tentamen og fikk kjøpt meg nytt objektiv, bursdagsgave til mamma og en skikkelig søt shorts. Objektivet heter, ehh..... Ja, husker ikke. Men det er i hvert fall utrolig bra! Veldig fornøyd.
Sykt randome bilder, skal teste det ut mer til helga. Da skal jeg nemlig overnatte hos Frida og da blir det vel alltid en fotoshoot eller to og så skal jeg i konfirmasjon.

Har du flere objektiver til kameraet ditt?

Litt bilder fra i går


I går var vi på museum med trinnet. Det var koselig, men også veldig kjedelig...

 Idag har vi hatt tentamen, tror det gikk helt greit. Derfor tar jeg en tur til byen nå. Snakkes når jeg kommer hjem!

 

Hva synes du om bildene?

Vært på museum i det siste?

Videoblogg: Trollmannen fra OZ


Hva synes dere om videoen?

Dagens sminke


Hei dere. Nå sitter jeg her og laster inn de 600 bildene som ble tatt på volleyballturneringen på skolen idag.Bildene kommer senere, hvis jeg finner noen som ikke er mislykka, haha. Tror ikke du skal satse på en fremtid som fotograf Adrian...

Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er at jeg har hatt forestillinger hver dag, men nå er det endelig ferdig. Litt deilig da. Har utrolig mange bilder, men siden jeg ikke gidder å vise hundre bilder har jeg laget en film som kommer senere hvis jeg får det til!

Dagens sminke da.... Not

 

Har du hatt mye å gjøre i det siste?

Trollmannen fra OZ


Nå for tiden er jeg veldig mye på teater og det er fordi vi har premiere idag! Vi setter opp forestillingen Trollmannen fra OZ i en moderne verson som tar opp mange viktige temaer. Jeg gleder meg veldig til idag og håper på at det blir en bra forestilling. Det som også er litt gøy er at vi har med dansere fra et dansestudio og det gjør hele forestillingen så mye bedre!


Er bare jeg som har på sminke hvis dere lurte og ja man skal ha så mye og ja jeg ser gal ut, haha.

Vi har så syk teatergruppe. Her driver vi å danser macarena. Vet ikke hvor det kom fra, plutselig begynte alle å danse og så satt vi på sangen og så tok det helt av.Haha, pent.


Går du på teater?

Har du sett mye teater før?

Det er bra for fuglene...


... at katten ikke har vinger.-Hva synes du om bildet?

17. mai var en fin dag!


Jeg elsker 17. mai. Det er så koselig, alle pynter seg og går i tog og spiser is og koser seg. Rett og slett utrolig hyggelig. Jeg feiret dagen med tog, god mat og de beste jentene ♥

 


Ja, jeg slo til Frida da...

 

Idag har jeg vært på teater hele dagen igjen så er ganske utslitt. Imorgen har vi generalprøve og fredag er premiere! Gleder meg. Skal se om jeg kan ta noen bilder imorgen.

 

-Hadde du en fin dag i går?

When darkness falls, you'll need to shine brighter.


Hva synes du om bildene?

15.mai.2011
 

 


Idag har jeg vært på teater hele dagen så jeg er ganske sliten nå. Etter teater var jeg med Silje, Isabelle og Adrian og nå er Silje her og skal overnatte. Koselig ♥♥

-Hva har du gjort idag?

 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits