It's not that easy.

p u s

Se så nydelig pusen min er,

A house without a cat is not a home


Lille søte pusekatten min  Har du dyr?

Nydelige katten
Denne søte katten fulgte etter meg og Silje da vi tok bilder i overigår (ifjord, haha). Søt ikke sant?

Drar til byen!


Drittvær ute idag, men det gjør ikke noe. Jeg skal ha det gøy for det! Herlig, herlig å ha fri fra skolen. Nå drar jeg til byen med Tonje og shopper julegaver, wiiii.


Søte pusekatten

Hva skal du idag? 

Pus


Søte kattepusen daa :)

Har du dyr?

Fotoshoot av meg og sauen...
Nei uff av meg. Og jeg som hater sauer. Men jeg ble litt kurert når jeg ble tvingt til å sette meg ned og legge hodet mitt inntil sauen da mamma tok bilder av meg. Haha, den sauen der var faktisk litt søt da. Se på det nest siste bildet, den smiler!! Aww...

Glad i sauer?

Overskriften er veldig ironisk forresten og husk spørsmålsrunden her!!!!

Den nydelige katten vår


Tenkte jeg skulle fortelle litt om katten vår. Hun heter Stella og er cirka tre måneder gammel. Vi fikk henne av en av mine beste venner Isabelle.

Den dagen kattene ble født var jeg hos Isabelle. Vi skulle til å legge oss, klokken var cirka 12 og da begynte katten å føde. Den holdt på nesten hele natta og fikk til slutt 6 kattunger. Etter dette var jeg hos Isabelle hver dag og så de små kattene vokse opp.

De var så utrolig søte og hver gang jeg var der fikk jeg lyst til å stjele med meg en hjem. Vi har alltid hatt katter, helt siden jeg var bitteliten, men nå hadde vi ikke det. Derfor tok jeg sjansen og spurte mamma om vi kunne få en. Og gjett om hun smelta når hun så de.Derfor endte det opp med at vi fikk en av dem. Lille søte Stella.Så utrolig søt, og så utrolig dum, men det er nok den nydeligste katten jeg noen gang har sett.

 

Har du katt?

Min søte katt/ape
Haha, katten vår er den rareste jeg noen gang har vært borti. Jeg sto og pusset tenna og plutselig satt den oppå skuldrene mine, jaja. Litt søt er den jo.

 

Vært borti noen rare katter før?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits