Det er vårHei på dere folkens. Har rukket å blitt ett nytt år, og vår siden sist gang! Har savnet å legge ut ting her, men det har seg sånn at jeg nesten aldri tar bilder lenger og da er det jo litt vanskelig. Kanskje jeg skal begynne å legge ut mer tekst istedet? Nei vi får se. Bildet over er fra Spania i vinterferien, noe som var fantastisk deilig. Ah, så deilig at det begynner å bli varmt i Norge nå også.

PepperkakerFrida, Mari og jeg hadde vår årlige pepperkakebaking denne uka. Det var så koselig, men ingen av oss ble i mer julestemning. Tenk at det er tre dager til jul da

DesemberBilder fra en skoleoppgave...

Siden sist har det blitt desember. Det har ikke snødd. Jeg har tatt masse bilder og ønsker meg kamera til 10000 til jul. Upsi. Idag skal jeg feire bursdagen min og jeg fikk akkurat 6er på en norsk tekst. Jeg fikk julebrunost til frokost hos Mari og jeg som trodde jeg var for gammel for julekalender fikk det i år og. Livet er fint

47 dager

47 dager til ett nytt år

høst


På fjellet


Jeg savner slottsfjell jeg.. Den kokende varmen, de fine klærne, de glade menneskene, den bra musikken og den sinnsyke stemningen. Nå er det bare de bra minnene igjen, men de kommer til å vare. I hvert fall til neste års slottsfjell!

Smil


Jeg har det så bra, jeg har ikke tid til å blogge. Det ene morsomme etter det andre, slottsfjell, Rihanna, og på mandag drar jeg til Barcelona med verdens beste jenter. Jeg leder meg til å ta opp kamera, blåse bort støvet og knipse bilder av den vidunderlige byen.
Nå smiler livet, endelig.

I'm alive, I'm alive, I'm alive...


Jeg lever! Oh yes. Jeg lever som bare rakkern, og har ikke hatt et ledig sekund til å sette meg ned på pcen, for å verken legge inn bilder eller blogge. Jeg har hatt noen helt fantastiske uker med tusen syke påfunn og masse latterkramper. Slottsfjell var helt fantastisk, virkelig noe av det beste jeg har vært med på, og om en uke drar jeg til Barcelona med verdens beste. Hva kan være bedre enn det?
Masse koselige og stemningsfulle bilder fra digitalkameraet.

Har du hatt det fint den siste tiden?

Livet er braBestemte meg for at jobbingen ikke skulle stoppe meg fra å ha en drit fet sommerferie, derfor har jeg sovet hos Frida den siste uken ++ og vi har gjort så mye tull at jeg har ikke ord. Har også vært med de søteste jentene og spilt alias, hatt sene grillkvelder, lange gåturer på natta (haha...) og randome roadtrips med den elektriske sykkelen til Frida! Har hatt en døds bra uke og nå kan ikke resten av sommerferien bli noe annet en fantastisk!

Drip drop

Mens alle andre sitter på flyet på vei til varmere strøk, er jeg forlatt her hjemme i Norge. I pøsende regn, med jobben som eneste selskap. Dette komme til å bli en gøy sommer, right? Ah...

Girls night

Hihi, dere er nydelige jenter

Heaven is a place on earthDen overskriften tror jeg at jeg har skrevet flere ganger her på bloggen, men den er så utrolig beskrivende for hvordan jeg føler det akkurat nå. Alt er perfekt, jeg kom hverken opp i skriftlig eller muntlig eksamen, fikk 6er på den siste fotooppgaven, får et bra snitt, skal kose meg med verdens beste jenter senere idag og jeg er så klar for sommerferien. Det eneste som mangler nå er solen. Ahh livet er bra

Oslo baby

Hadde en koselig skoletur til Oslo i forrige uke. Koste meg masse med den søteste klassen, starbucks besøk og museumstur. Koseliig

19mai?Elsker bildet over... Og forsåvidt alle bildene som ble tatt på 17. mai! Blir en så koselig stemning over alle bildene, med finstasen på og et stort smil! Hadde en utrolig koselig dag med alle de beste, men etter å ha drasset rundt på kamera hele formiddagen ble det desverre ingen bilder av alle de søte jentene jeg hadde på besøk. Heller ingen bilder av all den gode maten vi spiste? Dette var dårlig Aurora...

Jeg så på barnetoget, spiste is, hadde latterkramper, så på syklene som syklet forbi (ikke spør hvorfor, hater syklister), tok en tur på stranda, spiste masse god mat, danset, tullet og så på fyrverkeriet i byen som en avslutning. Virkelig en av de beste 17. maiene jeg har hatt. Har så mange bilder å vise dere, så det kommer sakte men sikkert, litt og litt.

Hva gjorde du på 17. mai?

Digitalkamera

Er det ikke gøy at disse bildene er tatt med digitalkamera? Ikke de mest spennende bildene, men synes allikevel de var søte. Det er det som er så gøy med digitalkamera, det blir mye mer "in the moment" og tullete! Digger det. Bildet i midten er forresten det obligatoriske speilbilde man må ta med nytt kamera, tehe...

Og forresten, stikker til Spania etterpå! Hehehe, så ønsk meg god tur så snakkes vi om en uke. Mari skal være med, og to mediaelever som har med seg tre kameraer, tror nok det blir en del bilder ja...

#medieprisen2013Har du noen gang blitt nominert til en pris før? Eller kanskje vunnet? Nei, ikke jeg heller... Men det var det flere som gjorde i dag! Medielinja på Horten arrangerer hvert år medieprisen, for håpefulle ungdommer fra hele Vestfold som sender inn haugevis med bidrag i kategorier som film, foto, lyd og tekst. Vi så utrolig mange bra bidrag og jublet da folk vant. Folk stilte opp i dress og kjole og i pausen stappet vi i oss kaker og jordbær. Det hele føltes ut som en mini Oscar, noe som var kjempe gøy!

Etterpå reiste noen av jentene inn til Tønsberg og spiste ute. Alt i alt, dette har vært en annerledes og gøy skoledag!

Vært med på noe lignende før?

Obligatorisk vårinnlegg

Dette er faktisk de første blomstene jeg ser i år, og hva må man gjøre da? Jo, ta bilde av de og legge det ut på bloggen. Om ikke lenge kommer det vel et "pen jente som ligger i hvitveis" innlegg også. Bare vent...

Sett noen blomster i dag?

MakronerSpør du meg om jeg har hatt en fin dag, er svaret JA

#MiniTheRabbit

Vi feiret bursdagen til kaninen til Frida, Mini, for noen dager siden. Jepp, for kaninen hennes. Hadde du kjent Mini hadde du også skjønt hvorfor vi hadde bursdag for henne. Hun er verdens nydeligste, og noen ganger tror jeg at hun tror hun er et menneske... Sånn som mammuten i Istid som tror hun er en pungrotte. Hahaha.
Hadde det i hvert fall døds koselig med verdens beste jenter (fikk ikke noen bilder av de andre).

Noen gang vært i en dyrebursdag?

Nå er det jul igjen (hæ, nei?)

Ble vekket halv ti av en gal toåring som skulle ha meg med for å lete etter påskeegg. Etterpå gikk vi en lang tur med familien og så spiste vi en god middag. Typisk påske. Selv om jeg ikke har noe påskesteming. Øvelseskjørte også idag, og tro det eller ei: jeg var et naturtalent. Virkelig.

Må bare skryte litt av meg selv og si at jeg elsker det nederset bildet, tehee...

Hva har du gjort denne skjærtorsdagen?

Er jeg død?


Neida, jeg har bare bodd på teateret den siste uken. To dager igjen nå, så er vi ferdig. Meeeeen, vi er tilbake igjen i april (som ikke er lenge til), så det blir koselig. Digger teater gjengen, selv om vi er syv personer med helt sykt forskjellige meninger og diskuterer hele tiden. Men det er koselig.


I går sov hele gjengen over hos Mikkel, noe som var sykt gøy, selv om det ble litt sent for noen av oss... Dagen etter våknet vi av at Jarl skulle lage pannekaker, ahh. Herligere gjeng skal du lete lenge etter! Vi har blitt som en stor og rar søskenflokk. Synes synd på de foreldrene som skulle hatt oss da, haha.

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i det siste?

Magic light


RedHadde helt glemt disse bildene vi tok da tiende klasse var på besøk hos oss. Det midterste bildet er tatt av en av tiende klassingene, husker ikke helt hvem, heheh...
Hva synes du?

Bursdag

Hadde en utrolig koselig kveld i går hos de to søte jentene Emilie og Aleksandra! De feiret bursdagen sin med noen få jenter, var helt utrolig hyggelig! Spiste masse god mat og pratet og koste oss, heheh. Liker faktisk å legge ut litt hverdagsbilder en gang i blandt, håper dere liker det også!

Hva gjorde du igår kveld?

En fin morgen


Bildene over var det nydelige synet som møtte meg da jeg sto opp. Sto opp sent idag fordi jeg skulle til byen og filme til et skoleprosjekt med Håvard, Fride og Camilla. Så utrolig herlig å stille vekkerklokken to timer senere enn vanlig. Hadde det sinnsykt gøy med å filme. Filmet bla. skjult kamera hvor jeg måtte sette meg ned ved siden av fremmede og prate om været. Så kleint, men også veldig morsomt. Resultatet kommer selvfølgelig her når vi er ferdige.

Hva synes du om bildene?

Hadde du en fin morgen?

JulegrantenningHelena, beiiibbTobias, Wilhelm, Helena og Fredrik


Tradisjon å tenne juletreet her i Åsgårdstrand første søndag i advendt. Jeg tvingte meg selv ut i det kalde været og var med noen herlige venner mens vi så på folk danse rundt juletreet. Fikk til og med godteri av julenissen (selv om aldersgrensen er 12 år), hehehe..

Hva har du gjort idag?

En fin søndagNoen bilder fra forrige søndag som jeg tilbrakte med Helene, Tina og Mari. Hadde en av de beste søndagene jeg har hatt på lenge. Latter, cafebesøk og gode venner.

Hva synes du om bildene?

OsloTeatime med besta, hva er bedre?

Hyttetur med TonjeNoen bilder fra hytteturen i helgen.

På torsdag ble jeg hentet av Tonje og så dro vi opp til hytta hennes med familien. Var en utrolig koselig tur og hytta var såå fin. Gikk også en tur på fredagen og møtte Kaja og på kvelden dro vi en tur til noen familievenner. Lørdag dro vi hjem og på kvelden hadde vi en liten jentekveld hjemme hos Tonje med Helena og Aleksandra. Utrolig koselig "slutt" på høstferien.

Nå kommer snart Mari, Fiona og Silje til meg, lenge siden jeg har sett alle sammen, så det blir gøy! Kjenner jeg meg selv rett blir det nok en del bilder jeg kan vise dere senere.

Hva synes du om bildene?

Vært på hytta i høstferien?

Bilder fra bursdag.Møtte først Isabelle og så gikk vi sammen ned til Fanny! Ikke at det er så veldig langt, hehehe

Nyyyydelige Dina!

Sinnsykt ekkelt bilde, men dere er søte da! Emilie, Dina og meg

Maiken og Aleksapus

Aiai, captain

Spiste sushi, nudler og vårruller, som smakte helt herlig!! Tok ikke bilde av maten, men følte nesten at det ble litt for teit. Sushi på bloggen liksom XDDDD Neida. Men tok ikke opp kameraet. Smakte utrolig godt i hvertfall!

Ååå, søte Maiken

Emilie, Aleksandra, Maiken og litt av Frida

Søte bursdagsbarnet Fanny!

En av gavene, haha retards... (Unnskyld for helt utrolig ekle bilder forresten, bildene ble tatt i dårlig lys + at jeg var så trøtt når jeg redigerte dem. Upsii)

Hadde en utrolig koselig kveld med de søteste jentene. Spiste kjempe god mat, gode cupcakes og pratet og koste oss hele kvelden. Dere er så søte alle sammen. Nå burde jeg egentlig legge meg hvis jeg skal komme meg gjennom dagen imorgen. Har nemlig fag hele dagen og for oss mediarotter er det ganske vanskelig, haha.. Så, god natt!

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits