Er du sikker på at det er fyrverkeri?Tok meg selv i å si nyttårsaften da jeg skulle fortelle om 17. mai her om dagen, bare fordi jeg fikk så nyttårsfølelse av alt fyrverkeriet vi så på i byen. Se så nydelig da! Elsker når man ikke skjønner helt hva det er med en gang, som det nederst bildet! Hadde nok ikke gjettet at det var fyrverkeri hvis jeg ikke hadde visst det. Pluss at jeg er så lei av de vanlige og typiske fyrverkeribildene, selv om det selvfølgelig er stilig. Jaja.

Hva synes du?

Fordi, du vet


Som om jeg ikke har bedre ting å gjøre enn å sitte og se gjennom gamle bilder... HAHA 1.APRISNARR. Etter å ha ligget snart tre døgn i strekk med feber i senga, har jeg ikke hatt så veldig mye å gjøre kan du si.

Gjort noe spennende i det siste?

Hva er dette?

Hm...

Sniktitt på skoleoppgaveHar vel egentlig ikke så mye å gjøre med selve bildet jeg skal levere, men var jo litt kult for det. Oppgaven er kreativitet og ikke mer enn det. Utrolig vanskelig oppgave, men tror jeg fikk tatt noen kule bilder idag! Viser bildene og forklarer mer etter jeg har vist de til resten av klassen.

Hva synes du om bildet?

Fisheye blir kult uansett
Enig?

Take my hand?
Bobler


Skriv på dataen


Photobucket

Sykt stygt egentlig og jeg er klar over at kvaliteten suger.. Men måtte gjøre det så dårlig for at det skulle funke. La den laste litt så går det fortere. Var egentlig bare en test for å se om jeg fikk det til, og det gjorde jeg jo!

Hva synes du?

Lights will guide you homeTatt med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 - redigert i photoshop cs6

Hva synes du?

Til ungdommen

Så til ungdommen på kino med skolen idag. Den var veldig bra og trist... Var så sterkt å høre historien til hun som var med på Utøya. Men en utrolig bra film som jeg anbefaler alle å se.

Nå sitter vi på skolen og holder på med Oslo prosjektet. Må skrive logg til alle bildene, noe som er helt utrolig kjedeliiiig. Har endelig valgt ut hvilke bilder jeg skal bruke da, så viser de senere. Ikveld skal jeg på kino med noen jenter å se Tina og Bettina, så det blir gøøy!

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går, men uupsi. Det ble det visst ikke. jaja. Hva gjorde du igår?

Bilder med Mari
Mari ble med meg til pappa i helgen, og istad gikk vi en liten tur og tok litt bilder. Var ikke noe spesielt, men synes de ble litt kule. Bakte også snickerskake idag, den smakte himmeeeeeelsk!

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

Litt vintage + svar på spørsmål
Fikk et spørsmål her om dagen om hvor jeg får inspirasjon fra. Og da må jeg bare svare at jeg vet virkelig ikke. Jeg tar inspirasjon fra alt rundt meg og jeg har alltid vært en veldig kreativ person, så de fleste ideene bare popper opp i hodet mitt uten at jeg egentlig tenker så veldig hardt på det. De gangene jeg føler meg uinspirert og føler jeg ikke får til bilder er ofte de gangene bildene blir finest, så da vet jeg egentlig ikke helt hva som skjer. Når jeg får et kamera i hånden bare tar jeg bilder og så bare blir det sånn. Har som oftest ikke en plan.

Vanskelig spørsmål å svare på, så beklager et uklart svar. Men vet faktisk ikke helt. Får selvfølgelig en del inspirasjon fra andre blogger, kanskje jeg kan lage ett innlegg med bloggene jeg leser en gang?

Hvor får du inspirasjon fra?

FisheyeHelena har fått fisheye så vi måtte ut og prøve det, ble ikke så veldig bra, siden det var så dårlig lys. Bildene over er tatt med 50mm da, ikke fisheye. Legger ut fisheye bildene senere! Prøvde å laste opp fler bilder, men den blogg.no klikka, så jaja. Drit stygge bilder egentlig, hater å legge ut ting jeg er misfornøyd med. Men sånn får det bare blii

Har du fisheye?

Enda en herlig dag på skolenTilfeldige bilder fra her om dagen

Hadde en herlig skoledag, selv om det bare var fag i dag og null media. Kjipt, men ikke så ille som jeg trodde. Blir bare mer og mer glad i klassen min og da gjør det ikke noe hva vi har på skolen. Etter skolen dro jeg på kafferiet med Mari, Ingrid, Håvard og Helena og jeg hadde så sykt latterkrampe hele tiden. Herlige folk altsååå.

Nå har jeg nettopp jogget og snart skal jeg ut med Helena og ta litt bilder, det blir gøøy! Jeg er i sykt irriterende godt humør idag, så tror jeg skal stoppe å skrive før jeg skriver for mye, for det er jo bare kjedelig, hehehehe.

Hvordan var skoledagen din?

Hva synes du om bildene?

Picture splash

Tatt av meg, Mari sin idè

Hva synes du?

SkummeltBlir faktisk litt skremt av det bildet her... Syke kontraster på selve bildet og det lille bildet, men synes det var det som gjorde det kult. Likte du det?

I had a feeling I could be someone


Det regner...

Bilder fra tilfeldige dager hvor det har vært masse sol. Det er det nemlig ikke nå... 

Skoledagene bare suser av gårde, har vært tre dager på videregående allerede! Litt sykt egentlig, føler fortsatt ikke helt at jeg har starter der. Men gøy er det! 

Hva synes du om bildene?

tilfeldige bilderBare random...

Hva synes du?

Summer's in the air
Hva synes du?

Happy ever after


Hva synes du?

Take a walk
Hva synes du?

old pictures

Bildene er tatt mai 2011 og redigert nå.

Ville bare si tuuuuusen takk for alle de fine kommentarene de siste dagene! Er så gøy å høre at folk liker det jeg gjør. Gir meg så mye inspirasjon til å ta flere bilder. Har egentlig masse bilder å vise dere, men så kom jeg over disse bildene som er tatt for cirka et år siden og jeg elsket de. Hadde trodd jeg var kjempe dårlig til å ta bilder for et år siden, men de var jo faktisk fine.

Hva synes du?

Etter regnet synger fuglene


Bare noen bilder
Hva synes du?

Starbucks


Randome bilder jeg tok med Helena i går, haha. Hva synes du?

2. april
Overnattet hos Frida i natt, noe som var utrolig koselig. Pratet lenge og så på film og koste oss. Idag våknet vi ikke før klokka var tolv og da lagde vi oss pannekaker til frokost, mhmm. Etterpå kom Malin og så gikk vi ut en tur. Nå skal jeg dra til Frida, en annen Frida. Haha, forvirrende. Lenge siden jeg har sett henne også så det blir KOS. 

Var jo 1. april i går og jeg ble lurt hele tre ganger av helt tåpelige ting, haha. Jeg er så lettlurt. Ble du lurt?

Hva synes du om bildene?

Perler

Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Hva synes du?

Someday, I'm gonna get it right, my lifeRandom bilder fra i går. Hva synes du?

Rrrrrrandom bilder
Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits