vann

 

:)

Om to dager er dette akkurat et år siden. Tenk på det da. Hadde ikke gjort meg noe med en sydentur nå nei

whyDette er snart et år siden. Se så liten jeg var og se så deilig det ser ut. Hvorfor er jeg ikke der akkurat nå?

the city

Som jeg savner dette jenter.

Savner det allerede

Det var en gang da Frida og jeg hadde helt likt hår, haha...

Savner Barcelona så sinnsykt mye allerede! Det var så fantastisk deilig og fint der nede og det hjalp ikke akkurat at det regnet i Norge da vi kom hjem... Alle bildene over er tatt med digitalkameraet (!!!), blir fortsatt like overrasket over bildene det tar. I hvert fall med tanke på hvor lite jeg betalte for det. Filmet masse, så kommer nok en film etterhvert og!

Barcelona???


Om jeg koser meg her nede eller, har det helt fantastisk, ahhmygad

Animalove

Alle bildene er tatt av Mari eller meg i en dyrepark i Spania. Så nydelige dyr.

Spain by night (and day)


They say home is the place where your heart is...
...then I am home now though I am far away

Digi, digi, digitalkamera

Kan du tro det? Alle disse søte bildene er tatt med et digitalkamera. Ikke et veldig bra et heller, men tydeligvis bra nok! Jeg har lagt mitt elsk på det og det ble dratt opp i alle de merkeligste situasjonene vi var i i Spania. Her er et lite utvalg av de. Gleder meg masse til å dra det opp videre i sommerferien!

#lifeisgood

Et lite utvalg bilder fra Spaniaturen jeg nettopp var på. Kunne gjort mye for å dra tilbake dit akkurat nå.

Soooooooooool(brent)


Hvordan står det til i Norge folkens? Hadde nett idag og så her er noen tilfeldige mobilbilder fra dagen. Er fortsatt veldig varmt og alle er greit solbrente... Men koser oss mens vi kan! Snakkes!!

Direkte fra mexicansk restaurant


Da sitter vi her på restaurant og venter på maten! Tenkte bare jeg kunne slenge inn et lite innlegg mens jeg har nett! Har dessverre ikke nett i leiligheten, men det er vel egentlig helt greit... Det er DØDS varmt her og vi har gått i shorts og solt oss og fått det skillet allerede! Herlig! Bare for å gjøre innlegget litt mer spennende, noen randome bilder:

Gleder meg til å vise masse bilder når vi kommer hjem! Snakkes snart ;)

Jeg vil


...reise langt vekk ... slette bloggen... ta finere bilder... ha sommerferie nå... gå i lette blomsterkjoler... bli blendet av solen... spise fruktsalat... ta bussen til et sted jeg aldri har vært før... kjenne at jeg lever

Bilder fra Brigthon og London 2012 //

Søte katterEr så sinnsykt mange katter her nede i Spania hvor vi er! Så utrolig søte alle sammen. Skal få lagt ut flere bilder av de senere.

Er du glad i katter?

Save me, I'm lost
Yolo?


Blue
Jeg lever


og jeg er i Spania! Upsi, glemte å fortelle det til dere. Her er det sol, varme (men ikke for varmt), god mat osv. Alt det som hører syden til. Har tatt masse bilder, har med data og har internett, så grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett fordi jeg ikke har giddet. Er litt lei av blogg, samtidig som jeg savner det. Så kos dere med bildene under, så forteller jeg mer i morgen.Hva synes du om bildene?

Hvilket likte du best?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits