Glad eller trist?


Dagen i går startet med å komme på skolen. Siste skoledagen noensinne på denne skolen. De som skulle fremføre ting på kvelden øvde og vi andre bærte stoler. Verdens nydeligste sang hadde Fanny, Frida og Maiken laget som de sang på kvelden. Så utrolig nydelig, har vært dilla på den så lenge nå... Skal prøve å lage film senere så dere kan høre den.

Så var kvelden kommet. Vi samlet oss på skolen, jentene i bunad og kjole og guttene i dress. Var først en stund i klasserommene, hvor lærerene hadde noen taler osv. og så gikk vi videre.
Beste Helena!


Kommer til å savne dere jenteer :(


Litt av klassen min, savner alle sammen!


Søte jentene!
Skulle ta bilde sammen og så skaller vi når vi lener inntill hverandre. Haha, det er så typisk oss, gjør det alltid.


Rett før vi fikk vitnemålet! Ganske giraa


Fikk den bamseklemmen av Dina og kunne ikke la være å gråte. Herregud, da fløy tårene. Da jeg klemte kontaktlæreren vår også, tårene bare rant. Kommer til å savne verdens beste lærer så mye.


Så gikk turen ned til stranda hvor vi koste oss med pizza og brus!


Kommer til å savne alle så sykt mye, det er helt ubeskrivelig! Heldigvis starter de fleste på samme skole, men det blir ikke det samme. Vi er ikke lenger en gjeng, vi får nye venner og kommer til å gli mer og mer fra hverandre. Miljøet kommer ikke til å være det samme lenger. Og selvfølgelig er det først nå på slutten man har blitt ordentlig kjent med alle. Åå, kommer til å savne Borre.

Har du hatt avslutning?

Det var det


Da var ti års skolegang ferdig! Så utrolig trist, men samtidig så utrolig deilig. Klarte ikke å holde meg på avslutningen så ble en del tårer der. Var så trist når det plutselig gikk opp for meg at vi faktisk slutter! Viser fler bilder imorgen, men nå er jeg sykt trøtt!

JUSTIN BIEBER


Startet dagen med vanlig skole og kjedelige ting, før Frida og jeg ble kjørt inn til Oslo på kvelden av faren hennes. 


På vei til Oslo, ganske spent jaa...


Søte jenta mi daaaaa


Så kom vi fram på operaen (siden pappa jobber der slapp vi rett inn uten å måtte stå i køen, hehehe) og der var det stappfullt! Møtte på Debora og noen andre venner og ble stående med dem.


To jenter som gleder seg veeeldig


Vi sto og ventet en god stund før Dj-en til Justin begynte å varme opp med kjente sanger! Var så bra stemning, og Call me maybe osv. ble sunget av full hals!


Her tror jeg han hadde kommet på scenen, sjekk Debora gråter faktisk, haha. 


Omggg, det er det sykeste jeg har vært med på! Når han faktisk kom på scenen og startet alt med baby! Herreguud, aldri hylt så mye før. Sykt hvor mye lyd tenåringsjenter lager, var nesten man ikke hørte Justin. Han var så digg i virkeligheten og det var helt urealistisk at vi faktisk var der! Følte jeg bare så det på tv, men jeg var faktisk rett ved han. Sinnsyyykt! Etter baby spilte han fire nye sanger og så spilte han never say never. Showet var egentlig ferdig etter det, men han spurte om vi ville ha en sang til. Svaret var selvfølgelig ja, og så sa han med den diggeste stemmen "Can I be your boyfriend?" før han startet å synge Boyfriend. Dere skulle hørt hvordan vi klikka, selvfølgelig kan du være kjæresten min! Hahaha. Syk opplevelse i hvert fall


Sykt mange båter som fulgte etter han etterpå!


Så møtte vi på Andrea Badendyck og Fanny! Da ble vi litt starstrucked igjen og fikk tatt bilde med dem, wiii!


Og Tommylife da! Han var dødskul! Haha

Dette var den sykeste dagen på lenge, var helt utrolig å faktisk se Justin Bieber på ekte! Helt sykt. Mer enn det kan jeg ikke si! Filmet masse, så kan hende jeg legger ut senere. 

Var du på konserten?

Håret mitt har vokst


Sist gang jeg klipte håret mitt var faktisk august i fjord. Se hvor kort hår jeg hadde!

Håret var stygt på det midterste bildet.... Haha, herlig at det var sommer da. Savner det så sykt.

Her ser dere hvor mye håret mitt har vokst! Er jo en god stund siden jeg klipte meg nå, men fortsatt! Har vokst sykt mye!

Lenge siden du har klipt deg? Haha random

Begravelse
Har du vært i begravelse før?

Idag er det onsdag
Har hatt en kjempefin dag idag med Helena, Adrian og Ludvik. Vi pratet, lo og koste oss, haha. I morgen skal jeg i begravelse, så skal ikke på skolen. Er en ganske fjern og gammel slektning som døde, så er ikke så veldig trist. Men begravelse i seg selv er jo trist uansett. Jaja.

Hva har du gjort idag?

Teater hele dagen

Kjedelige bilder, jeg veet. Er teater hver dag nå, veldig gøy, men slitsomt. Får ikke så mye tid til å blogge så da vet dere grunnen. Er premiere neste torsdag, vi setter opp skjønnheten og udyret! Så det blir gøøy. Skal prøve å få med meg noen ut i pausen og ta litt bilder i dag, så dere slipper å se kjedelige teater bilder.

Hva skal du idag?

Sushiiiii


Var med min herlige Silje i går og spiste sushi. Møtte Frida på brygga etterpå og satt der og koste oss i finværet. Etterpå var det teater som sto for tur, noe som faktisk var veldig gøy. Øvde på koreografi til sangen til Frida og meg. Som forhåpentligvis blir veldig kul, gleder meg! 

Hva gjorde du i går?

Hva synes du om bildene?

Ikke syk lengerBilder fra overnatting med de beste jentene.

Føler meg mye bedre idag selv om jeg merker hodepinen snike seg innpå etter kanskje litt for mange timer foran macen. Har vært en effektiv dag idag, først piano og deretter en lang busstur til Tonje for å jobbe en time med samfunnsfag prosjekt. Har faktisk tatt fem forskjellige busser idag. Wow. 

Beklager for dårlig oppdateringer og kjedelige, svart hvitt bilder i det siste, men humøret mitt har vært litt svart hvitt og kjedelig. Nå kommer bedre tider og imorgen skal jeg være med min bestevenn Frida så skal prøve å få knipset litt bilder av verdens nydeligste skapning. Vi snakkes!

Hva synes du om bildene?

Har du vært syk i det siste?

Here comes the sun, dhudhudhudhu
Sitter på rommet med Tonje og hører på musikk etter en herlig tur ute. Det begynner å bli ordentlig varmt nå, nesten så vi tok oss et bad! Elsker det bildet av vannet hvor det ser ut som det er tusen stjerner! Sykt! Vi lagde også en liten film som kommer etterpå. 

Hva synes du om bildene?

Våren er her
Har hatt en herlig bytur med jentene idag og så dro jeg til Debora etterpå. Var utrolig koselig å være med Debora, er så sjeldent vi er sammen. Tok masse kule bilder av henne som dere får se senere og vi farget håret hennes! Haha, skummelt, men resultatet ble bra! Var utrolig deilig vær idag, jeg hadde til og med på meg converse. Ahh, digg! Kjenner jeg gleder meg til det blir ordentlig varmt nå.

Hva har du gjort idag?

Er det fint vær hos deg?

Peace people
Meg og det peacetegnet. Haha, og det her er bare noen av bildene på photobooth hvor jeg har dratt opp peacetegnet. Dere skulle bare visst hvor mange sånne bilder det ligger av meg på macen. Jaja, jeg liker fred i hvert fall.

Glad i peacetegnet eller?

holaaaaa
Er så glad i dere jenter // bilder fra lørdag

Nå sitter jeg og slapper av etter en herlig dag med Tonje. Ler så mye hver gang jeg er med henne, er ikke mange andre jeg er så retard med. Må bare le av alt det teite vi gjør. Filmet masse med photobooth så skal se om jeg får lagt ut en video etterhvert! 

Nå er det endelig vinterferie, er i så godt humør nå! Denne ferien skal bli herlig, er opptatt nesten hver dag, men elsker å ha noe å gjøre. Imorgen blir det bowling med Frida og Frida, noe jeg ikke har gjort på tusen år. Blir morsomt!

Ble forresten ukens blogg og fikk en vurdering på denne bloggen. Tusen takk, blir så utrolig glad når folk setter pris på det jeg gjør og sier så mye søte ting. Bloggmotivasjonen ble på topp! Hihi.

Har dere vinterferie nå?

Stikker til Spania

Da dro jeg til Spania da! Ønsk meg god tur :D

20.01.12


Har ikke så mye å meddele idag. Var med Isabelle tidligere på dagen. Cafeen var stengt så vi gikk heller hjem til Isabelle og lagde frappe. Diggg. Imorgen drar jeg til Spania. Åå gud, det skal bli så herlig. Blir desverre ikke noe blogging på en uke, men jeg har ikke så mange lesere at det gjør noe uansett.

Har du vært i utlandet i det siste?

God morgen alle sammen!


Våknet for cirka en time siden. Herlig å ha fri idag! Skulle egentlig på cafe med Tonje, men jeg klarte å forsove meg, noe jeg ALDRI gjør! Derfor rakk jeg desverre ikke å være med henne før jeg drar til Spania, men jaja. Skal kjøpe noe fint til henne der nede jeg :) 


Nå skal jeg kle på meg og rydde rommet mitt og så blir det cafe med Isabelle og Ludvik istedet. Haha. Hva skal du idag?

Peace out
Da drar jeg til Frida hvor jeg skal overnatte i natt sammen med Mari. Imorgen bærer det av sted til Oslo, hvor vi skal shoppeeee! Gleder meg! Er egentlig syk, derfor var jeg ikke på skolen idag, men begynner å bli bedre. Litt i hvert fall. Kos dere i helgen da, det skal jeg!

Hey I heard you were a wild one
Beklager for dårlig blogging, men prøver å nyte dagene uten å tenke på bloggen. Kameraet er ikke med overalt og jeg sitter ikke mye hjemme og kjeder meg. Et av nyttårsforsettene mine i 2012 er faktisk å ikke kjede seg så mye, og jeg synes jeg har klart det bra til nå.

Idag var jeg med Isabelle og Ludvik, vi bakte muffins, pratet, spilte kort osv. Det var utrolig koselig og jeg hadde helt latterkrampe hele kvelden. La oss også ned ute og så på stjernehimmelen på kvelden, sykt random, men superfin stjernehimmel.

Hva har du gjort idag?

Er det stjerneklart hos deg?

Ett nytt år


Jeg gikk inn i det nye året med noen av mine beste venner. Vi hadde en kjempe koselig kveld hos Debora. Koste oss med god mat, masse godteri, så en film og knuste en pinata. Haha, morsomt! På kvelden dro vi ned på Eik og så på fyrverkeriet. Er egentlig sinnsykt redd for fyrverkeri, men det var ikke så ille i år. Ble nesten litt sur fordi det var så langt unna så det var helt umulig å ta bilde av det. 

Hva gjorde du i går? Eller i fjord? Hahahaha.... Jeg har så dårlig humor at jeg faktisk synes de vitsene er morsomme. Hva fikk du til jul i fjord? eller Åå, jeg har ikke dusjet siden i fjord...

nå er det ikke lenge til 2012
Random speilbilder. Har ikke fått nytt kamera forresten, det er Helena sitt. Igår koste jeg meg med søte Frida. Vi spiste pannekaker til frokost og så på film og slappet av. Lenge siden jeg har hatt en dag hvor jeg ikke har gjort så mye og bare slappet av med film. 

Idag skal jeg gå på skøyter med familien og så kommer Silje og kanskje Frida og Mari. Det blir koselig, lenge siden jeg har stått på skøyter!

Stått på skøyter i det siste?

Ps. Følg meg på bloglovin her

Julejentekveld
Storkoste meg i går kveld og i dag. Var jentekveld hos Natalie og vi var vel 17 jenter som var der. Hadde den kule pakkeleken som du ser på bildene. Den var veldig stor i starten, men ble mindre etterhvert og Maiken vant gaven, tehe. Vi spiste god mat og koste oss med to filmer. Gud, så klein den ene filmen var. Vil du få deg en god latter, men samtidig dø av flauhet, se "The first time". Kjempesøt, og kjempeteit.

Var utrolig koselig og vi satt oppe til klokka var fem og pratet. Vi ble helt inn i praten og da vi kom til temaet Utøya begynte vi nesten å gråte alle sammen. Ble ikke så mye bedre når en katt plutselig sto foran vinduet. Guriimalla, aldri vært så redd før. Men det var en veldig koselig keld, dette må gjentas!

Har du vært på jentekveld i det siste?

Dårlig tid!!


Da stikker jeg til byen med Fridabeste! Vi skal shoppe de siste julegavene og så ta en liten tur på cafe. Koselig! Senere i kveld blir det jentekveld, skal prøve å oppdatere før det :)

Ojda, fine rød streker på brystet. Aner ikke hvor de kommer fraaa, lol. Ingen som har klort meg eller noe, det er nok meg selv...

Hva skal du idag?

Nå er det jul!


Siste skoledag idag! Tiende hadde blåtime idag, hvor vi viser fram "talenter" osv. Morro, kan ikke beskrive hvor gærne alle sammen er. Var en smule ekkelt når de kasta en hel fisk ut i publikum, og den landa rett ved siden av meg. Lukta skikkelig godt.. Karakterkortet var jeg veldig fornøyd med, selv om jeg vet jeg kunne fått bedre i flere fag. Må si noen av folka er nerder altså... 5,5 i snitt er drøyt! Hadde ikke gjort noe det nei...Malin, snuska!


Gutta

Søte Isabelle

Herlig Frida!

Hadde musikk quiz i timen, haha.. Vi tapte


Malin og Helena, sweet


Ludvik og Ludwig! Haha, lærer og elev. Søtt

Hva gjorde dere siste skoledag?

Volleyballturnering


Haha, jeg må bare le. Aldri en kjedelig skoledag på vår skole!

Har dere volleyballturnering på skolen?

Koselig dag


Gjort noe gøy idag?

Mine bestevenner er her
Har vært med mine to søte bestevenner idag. Følelsen av å se en person du ikke har sett på ett halvt år er ubeskrivelig! Har savnet deg så mye Helena. Men nå er hun endelig tilbake. For en og en halv uke i hvert fall. Jaja, det skal nytes :-)

Nå skal vi legge oss snart, klokka i thailand er jo 6 på morgenen eller noe, så Helena begynner å bli litt trøtt. God natt alle sammen!

Hva har du gjort idag?

Juleball


Onsdagen var en helt syk kveld. Tradisjonen på skolen vår er juleball i tiende klasse og jeg må bare si at det var noe av det beste jeg har vært med på. Hele trinnet er en så spleisa gjeng og alle er så innmarri utadvendte og kule. Kvelden ble helt super. Tok av etterhvert med dansinga og jeg er fortsatt støl... Alle gikk rundt som noen gamle damer på skolen dagen etter, haha morsomt. Men det var en utrolig vellykket kveld!Hva synes du om bildene?

Har dere hatt ball på skolen deres?

Gratulerer med dagen til meg selv


Har bursdag i dag da!! Herlige Tonje hadde bakt muffins til meg som vi koste oss med i lunsjen. Du er herlig du! Ellers har jeg kost meg i dag, selv om været har vært helt forferdelig... Har virkelig vært slem jente i år. Men nå er det stjerneklart og fint ute, så jeg var visst snill til slutt da :-)

Imorgen er det ball!! Grugleder meg, men det skal nok bli gøy! Håper virkelig det. Har med kamera så det blir masse bilder. 

Gratuler meg med dagen daa, tehe <3

Bursdag imorgen!


Akkurat nå spammer jeg ned om at jeg har bursdag imorgen, vil jo ikke at folk skal glemme det! Gleder meg, alltid koselig å ha bursdag. Selv om det er en smule kjipt å ha det så sent på året...
Bilde fra i sommer... Bare jeg som savner sommeren eller?

Har du bursdag tidlig eller sent på året?

koselig da
Så utrolig randome bilder... Men de var jo litt søte da :)

Var med noen teite folk i går. Kjeda oss egentlig litt, selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Isabelle og jeg gikk ned alene og poppet popcorn og så på film fordi de andre var så teite. Hehe, så slemme vi er. Neida, det var jo koselig da og folka er ikke teite. 

Hva gjorde du i går kveld?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits