Camera girl
Haha, var virkelig ikke klar over at jeg hadde tatt så mange bilder av Frida og kameraet hennes! Dette er kanskje halvparten av bildene. Hoh, fritids. Jaja, synes noen av de ble litt kule da! Spesielt det som er opp ned, mens kameraet er riktig vei, haha, ja du skjønner? Der har jeg snudd kameraet og tatt bilde opp ned, mens Frida gjør det samme, ble jo stilig da. Alle bildene er helt uredigerte. 

Hva synes du om bildene?

You will never be as young as you are now


Tatt av meg med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4  Modell: Frida     Alle bildene er uredigerte

Hva synes du?

Finnes det noen herligere?
Alle bildene er tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Frida er så utrolig herlig. Min aller beste venn i hele verden, så vet alle det! Haha. Er så glad hun var med til Spania, andre gangen hun er med nå og flere turer skal vi ha sammen. Når vi blir store skal vi flytte sammen og greier. Gleder meg ♥ Elsker forresten krøllene hennes, men teit som hun er driver hun og retter de ut hele tiden... Krøller er best da! 

Var forresten i Torrevieja, en by utenfor Alicante i Spania. Mormoren min har leilighet der, så har vært der tusen ganger nå og er egentlig rimelig lei av byen... Men men, utlandet er utlandet! 

Hva synes du om bildene?

Hjemme fra en herlig Spania tur!
Bare et lite (stort) bildedryss fra Spania, siden en viss person maser så fælt  Er virkelig ikke i bloggehumør, men jaja. Legger ut flere bilder senere og diverse fotoshoots vi hadde der nede. Vi hadde en sykt herlig tur, så det er dritt å være tilbake i kalde Norge nå. 

Vært i utlandet i det siste?

Hva synes du om bildene?

Stikker til Spania

Da dro jeg til Spania da! Ønsk meg god tur :D

20.01.12


Har ikke så mye å meddele idag. Var med Isabelle tidligere på dagen. Cafeen var stengt så vi gikk heller hjem til Isabelle og lagde frappe. Diggg. Imorgen drar jeg til Spania. Åå gud, det skal bli så herlig. Blir desverre ikke noe blogging på en uke, men jeg har ikke så mange lesere at det gjør noe uansett.

Har du vært i utlandet i det siste?

God morgen alle sammen!


Våknet for cirka en time siden. Herlig å ha fri idag! Skulle egentlig på cafe med Tonje, men jeg klarte å forsove meg, noe jeg ALDRI gjør! Derfor rakk jeg desverre ikke å være med henne før jeg drar til Spania, men jaja. Skal kjøpe noe fint til henne der nede jeg :) 


Nå skal jeg kle på meg og rydde rommet mitt og så blir det cafe med Isabelle og Ludvik istedet. Haha. Hva skal du idag?

It really doesn't have to be complicated

Simple things are way underrated. Like singing in the dark, laughing with a big heart. Playing my guitar, pretending I'm a big star. 

Da er nok en skoledag over og nå er det helg! Har avspasering imorgen, så det er herlig. Tok vaksine på skolen idag. Alle stresser sånn.... Gjør jo ikke vondt i det hele tatt. Nå skal jeg rydde rommet mitt, gjøre lekser og så skal jeg kanskje overnatte hos Tonje i kveld.

Hva synes du om bildene?

Har du tatt noen vaksiner i det siste?

What doesn't kill you makes you strongerCanon EOS 550D + 50mm f/1.4      Modell: Silje

Å, elsker blikket til Silje. Intenst, haha! Lenge siden jeg har tatt bilder nå, men på lørdag drar jeg til Spania. Har helt glemt å fortelle det! Frida blir i hvert fall med så da kommer det til å bli masse bilder. Gleder meg til å ta bilder ett annet sted en Norge og forhåpentligvis blir det masse kule bilder å vise dere når jeg kommer hjem igjen. Gleder meg så sykt til å reise bort litt. Blir herlig!

Hva synes du om bildene?

Har du reist noe i det siste?

Cafe med Malin!Glemte kameraet så da ble det et random bilde av meg... Woho.

Var superkoselig på cafe med Malin. Er så lenge siden jeg har vært med henne, men allikevel føles det helt naturlig med en gang vi er sammen. Herlig! Må si jeg gleder meg til å starte på videregående sammen med deg!

Vært på cafe i det siste?

Litt av hvertBilder fra her om dagen.

Er ukens blogg her! Såå glad, ta en titt innom bloggen hennes, den er nydelig :) Og til deg som spurte, skjorten jeg hadde på meg i forrige innlegg var fra Monki. Nå skal jeg legge meg, før det er skole imorgen. Woho... Tar med meg kamera for etter skolen blir det cafe med herlige Malin! Gleder meg, er kjempe lenge siden jeg har vært med henne.

Hva synes du om bildene?

Tea party
Fanny inviterte jentene over på lunsj idag. Utrolig koselig og kreativt i hverdagen. Spesielt når de hadde det søteste servise og de diggeee cupcaksene. Var kjempe koselig!

Hva synes du om bildene?

Oslo med girlsa


Hadde en herlig tur i går til Oslo med de aller beste. Ble veldig få bilder, glemte nemlig kameraet helt. Turen var i hvert fall utrolig koselig! Vi gikk rundt en stund og shoppet, men det var sykt mange mennesker og egentlig bare stress. Zara var helt villt. Det var så mange mennesker der! Fikk kjøpt et par ting da. På kvelden satt vi oss ned på Fridays og spiste en digg middag. Tusen takk for en herlig tur jenter!

Vi møtte også en kjendis! Nemlig fannyba.blogg.no! Vi ble helt gærne, men turte ikke å gå bort til henne da. Sykt kult! Ble helt starstrucked. 

Vært i Oslo i det siste?

Peace out
Da drar jeg til Frida hvor jeg skal overnatte i natt sammen med Mari. Imorgen bærer det av sted til Oslo, hvor vi skal shoppeeee! Gleder meg! Er egentlig syk, derfor var jeg ikke på skolen idag, men begynner å bli bedre. Litt i hvert fall. Kos dere i helgen da, det skal jeg!

*host host*Blir så glad av den sangen der! Eva & The Heartmaker - Signals

Har vært borte fra skolen i to dager nå, men idag orket jeg virkelig ikke å ligge på sofaen lenger. Det er så kjedelig å være syk. Derfor dro jeg på skolen, merker jeg angrer litt på det nå ja. Hostet absolutt heleee tiden, følte meg så irriterende og nå føler jeg meg kjempe dårlig. Jaja. 

Hva synes du om bildene? 

Jeg savner sommeren


Savner sommeren så mye at jeg nesten ikke kan sette ord på det! Noen som er enig?

Frida i snøen
Canon EOS 550D + 50mm f/1.4   Modell: Frida

Wooow... Frida er virkelig den nydeligste skapningen jeg vet om! 

Hva synes du?

I won't give up on usEven if the skies get rough


I'm giving you all my love

I'm still looking up 

Shadows
...

S.N.O.W. - hekta på wordfeud
Haha, wordfeud inspirerte bilder. Måtte bare ta fram scrabble spillet og knipse noen bilder. Synes de ble litt kule egentlig. Jeg er syk forresten, har sett på Ugly Betty i hele dag. Nå er jeg ferdig med alle sesongene. Triiist, nå har jeg ikke noe liv. Eller er det kanskje det jeg har... Haha. 

Hva synes du om bildene?

Winter wonderland


Du er herlig da Frida. Love you 

Hva synes du om bildene? 

Videoblogg - Livet med iPhone


Satte sammen noen klipp som jeg har filmet med iPhonen etter at jeg fikk den. Blir skikkelig glad av å se på filmen, er mange fine minner :) 

Hva synes du?

Just live your life, oh
Hva tycks?

Mitt år // del 2


Har lagd dette innlegget her tre ganger nå. Klarte aldri å bestemme meg for hvordan det skulle være. Det blir litt langt og rotete, og er det kjedelig så ikke gidd å lese det. Lager det mest for min egen skyld egentlig. Det andre halvåret i 2011 har faktisk vært veldig bra og blir glad når jeg ser på bildene. 


Startet juli med en seiltur med familien. Var ganske kjedelig, men heeerlig vær.


Så dro jeg til pappa. Kjøpte meg MacBook Pro (er så glad for det, skjønner ikke hvordan jeg klarte å leve uten), tok masse bilder og så kom Malin til meg. Super koselig.


Frida kom til pappa. Vi hadde helt syke latterkramper, lagde "skrekkfilm", tok bilder og var på Tusenfryd.


Tragedien på Utøya. Tok masse bilder.


Feiret bursdagen til Frida. Det var sykt gøy. Kvelden avsluttet ganske trist siden vi gikk i fakkeltog i Tønsberg. Endte opp med i hvert fall en gråtende jente... Så på alle blomstene i Oslo og var med heeerlige folk på varme sommerdager.


Hadde en drit kul fotoshoot med Silje, koste meg på stranda og var med de aller beste!


Det var Helenas siste dag i Norge, jeg klipte meg, var i bryllup og i bursdag.


Hadde overnattingsbesøk avFrida, Debora og Fiona. Resulterte i masse fine bilder og en minnerik kveld... Var med Isabelle, Malin, Ludvik og smakte på sushi for første gang. Æsj.


Lo av den teite katten, hadde superfine krøller, tok bilder av meg selv og av nydelige Frida.


Var med mine aller beste venner (b-gjengen), fikk enda bedre kontakt med nydelige Frida, tok bilder med Isabelle og var på museum med skolen. 


Tok masse bilder av meg selv når jeg kjedet meg, tok bilder med skolefotografen, gikk meg bort under orienteringa på skolen og var med noen retards.


Var på klassetur, tok masse bilder og var i byen med Tonje.


Var med den beste Frida, lagde frappe (diiiggg) og hadde reunion med barneskolefolka!


Fikk iPhone, tok bilder, var i København og lagde muffins.


Feiret halloween, tok masse bilder av meg selv (så selvdigger jeg er) og Mari var med meg til pappa. Skjærte også av den lille hvite greia på leppen som du ser på bildet.


Tok masse bilder med mitt nye objektiv 


Tok enda mer bilder og spilte konsert med Frida.


Bakte pepperkaker, det snødde i en dag, var med herlige folk og hadde bursdag!


Hadde ball på skolen, Helena kom hjem fra Thailand og hadde volleyballturnering på skolen.


Siste skoledag, jentekveld, siste dag med Helena, fotoshoot med Silje og feiret nyttårsaften med de beste jentene. 

Og der gikk hele 2011. Dette året har vært helt fantastisk. Jeg har vokst så mye, og har virkelig forandret meg som en person. Høres klisje ut, men det er sant. Har også blitt kjent med masse nye mennesker og rett og slett hatt det supert. 

Hvordan har ditt år vært?

Hva synes du om alle bildene?

Snow
Hva synes du?

Vintage


Gamle bilder, redigert på nytt.

Hva synes du?

Run, run
Hva synes du?

Mitt år // del 1


Januar 2011: 

Januar startet med at jeg dro til Spania med Isabelle. Superkoselig, ikke en tur jeg kommer til å glemme med det første! 


Var veldig mye med Isabelle. Savner den tiden veldig snuska <3 Bortsett fra hvor stygg jeg så ut da selvfølgelig. Det savner jeg absolutt ikke.

Februar 2011:


Hadde ikke kamera i februar og gjorde vel egentlig ikke så mye spesielt heller. Husker ikke siden jeg ikke blogget da. Men dette er det eneste bildet jeg har fra februar.


Jo, jeg var jo med på kattefødsel! Det var, interessant. Og ekkelt. Endte opp med å få en av kattene da! Stella<3

Mars 2011: 


Var i bursdagen til Debora og Fiona i februar, superkoselig.


Hadde "fotoshoot" med Isabelle. Husker vi var såå fornøyd med bildene som ble tatt med stefarens gamle speilrefleks. Vel, vel. 


Tilbrakte enda litt tid med Isabelle

April 2011:

Koste meg med søte jenter på en av vårens første sommerdager.

Lekte i skogen med Frida, Emilie og Isabelle <3


Tilbringte utrolig mye tid på banen når det ble varmt i været.


Mai:

I måneden mai skjedde det litt mer, egentlig ganske mye. Fikk bla. kamera noe som resulterte i flere bilder og blogging!


Feiret konfirmasjonen min. Fikk masse penger, kamera og tur til Paris. Hadde ikke gjort noe med en til konfirmasjon nei.


Feiret 17. mai med noen merkelige skapninger aka mine beste venner.


Var mer på banen...


Hadde tentamen


Hadde min første "fotoshoot" med nye kameraet. Wow, husker jeg var superfornøyd...

Chilla med Isatisa

Var i Deboras konfirmasjon


Hadde forestillinger på teateret og den beste premierefesten! Kommer nok aldri til å glemme dette teateråret. Aldri hatt det så gøy før.

Juni: 

Juni må ha vært den herligste måneden i hele 2011. Fant på så mye tull og gøy, det var kjempe varmt, slækt på skolen og jeg var med de aller beste hele tiden. Savner det.


Silje og jeg sprang ut i vannsprederen på banen. Herlig!Hadde en avslutning med teatergruppa. Telting i hagen til Mari. Det koseligste teatergruppa vår har gjort sammen! Var oppe hele natta og hadde det helt sinnsykt gøy. Aldri kjedelig med de folka. Bare synd vi ikke går sammen alle sammen i år. 


Var masse med Helena!

Tok masse bilder og slappet av på stranden med Frida. 

Hadde en veldig gøy overnatting hos Frida, var oppe leeenge og gikk ut en tur på kvelden med gangsterklær. Latterkrampe til tusen.


Koste meg med de beste av de beste.Hadde det helt sykt gøy med noen av folka fra skolen. Innså da hvor kule folk hele gjengen er og hvor mye jeg kommer til å savne de nå som vi snart slutter. En sykt gøy kveld i hvert fall. 

Startet sommerferien med Drangedal tur med Frida. Masse minner derifra nå, det var sinnsykt morsomt. 


Tok masse bilder med Helena!


Var i Paris med mamma, herlig tur!


Var med jentene.


Feiret sankthans.


Hadde det gøy med tre raringer.


Fotoshoots med Helena.


Del 2 kommer senere!

Hva synes du?

Hey I heard you were a wild one
Beklager for dårlig blogging, men prøver å nyte dagene uten å tenke på bloggen. Kameraet er ikke med overalt og jeg sitter ikke mye hjemme og kjeder meg. Et av nyttårsforsettene mine i 2012 er faktisk å ikke kjede seg så mye, og jeg synes jeg har klart det bra til nå.

Idag var jeg med Isabelle og Ludvik, vi bakte muffins, pratet, spilte kort osv. Det var utrolig koselig og jeg hadde helt latterkrampe hele kvelden. La oss også ned ute og så på stjernehimmelen på kvelden, sykt random, men superfin stjernehimmel.

Hva har du gjort idag?

Er det stjerneklart hos deg?

Nydelige katten
Denne søte katten fulgte etter meg og Silje da vi tok bilder i overigår (ifjord, haha). Søt ikke sant?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits