dagtrettien


Black and white curlsSett noe så nydelig før eller? Krøllene er perfekte. Bare synd hun ikke synes det selv! Jeg savner sommeren og Frida

Dag trettiTatt av Håvard // Redigert av meg

You can't believe it
InvertDet er lov til å si at dette bildet er stygt. At du hater det faktisk. Bare si det. Men jeg liker det

Horisontale linjerDag 29 // Hadde prosjekt til fordypning på skolen idag, hvor vi fikk i oppgave å ta et par bilder av litt forskjellige ting. Gikk rundt med Håvard og frøys i hjel, men vi hadde det veldig morsomt i hvert fall! Her er ett av bildene vi tok.

Hva synes du?

Håp

Modell: Frida // Foto og redigering: Mari og Aurora // Ahh, jeg er forelsket i det øverste bildet...

Ballerina

Dag 28 // Modell: Frida // Foto og redigering: Mari og Aurora

HairDag 27/365

Bursdag

Hadde en utrolig koselig kveld i går hos de to søte jentene Emilie og Aleksandra! De feiret bursdagen sin med noen få jenter, var helt utrolig hyggelig! Spiste masse god mat og pratet og koste oss, heheh. Liker faktisk å legge ut litt hverdagsbilder en gang i blandt, håper dere liker det også!

Hva gjorde du igår kveld?

Dagtjueseksavtrehundreogsekstifem

Farger eller svart hvitt?

Spin the world aroundDag 25/365 Model: Frida, Foto og redigering: Mari og Aurora

Rose
Blue eyeDag 24/365 - Elsker å finne gamle bilder og redigere de på nytt. Tok jo faktisk ganske fine bilder før, det eneste var at de var helt utrolig dårlig redigert. Kanskje jeg skal vise noen før og etter bilder en dag. Hadde jo vært litt funnyyy.

Hva synes du om bildet?

YellowHadde HELT glemt disse bildene før jeg fant de på en gammel harddisk. Ble helt overassket over hvor fine de var, så måtte bare redigere de!

Hva synes du?

Dag 23Paris 2011

Dag 22Redigerte et bilde i timen ista fordi jeg ikke hadde noe å gjøre. Savner sommeren helt sinnsykt.

Dag 21Hadde tiende klasse på besøk på medielinjen idag, så jeg, Mari, Håvard og Bendik viste dem litt rundt. Hadde en fotooppgave vi måtte gjøre med dem og viste dem andre ting vi holder på med. Håper de likte seg da og at de starter til neste år, hehehe..

Hva synes du?

Day 20Haha, kjedelig bilde, men vi er litt søte da Helena. Tatt av Bendik og redigert av meg. Lover å komme sterkere tilbake til uken, med nye og fine bilder.

Hva synes du?

Day 18 + 19


Det første bildet er tatt av Håvard og redigert av meg, da vi egentlig skulle ta bilder av andre kjedelige ting.. Det nederste bildet har jeg satt sammen på mobilen av mange forskjellige himmelbilder fra den siste tiden/året som er tatt med iphone. Elsker himmelbilder over alt på jord, så synes det ble litt søtt. Dag 20 kommer senere idag.

Hva synes du?

Day 17 - Winter barbecueBildet er tatt av søte Martine på den lille klasseturen vi hadde i går og redigert av meg. Det er veldig overredigert, hvis noen skulle lure på det. Men jeg synes fortsatt det ble litt stilig! Himmelen var egentlig ikke rød en gang, hehhe.

Hva synes du?

Dag 16/365


Day 15Bildet er tatt sammen med Håvard i fototimene idag. Har endelig startet med foto, gleder meg ordentlig til å få kommet i gang!

Hva synes du?

Day 14


Ja, jeg fikk noen rare blikk da jeg tok dette bildet, men det ble jo litt kult? Ser selvfølgelig for meg at mandarinbåtene er ekte båter, hehehe.

Hva synes du?

Dag 13


Har hatt en herlig helg med de aller beste vennene, kan ikke si jeg er helt klar for skole imorge nå nei... Men jaja, en hel dag med media skader jo aldri da. Bildet er tatt i Spania og det er min søte (irriterende) lillesøster på bildet. Skal snart bli flinkere til dette 365 dagers prosjektet mitt og faktisk ta et bilde hver dag og ikke bare redigere gamle.

Hva synes du?

Day 12


Day 11Ntå, blir glad av dette bildet! Har redigert det "støyete" med vilje, synes det ble litt mer stemningsfullt da. Denne helgen er jeg mye opptatt så kan hende dag 12 kommer litt for sent. Teheee, snakkes!

Hva synes du om bildet?

Day 10/365


Satt i lunsjen med Mari og redigerte dette bildet. Hun er flink <333333333

Dag 9Synes faktisk det er litt gøy at jeg har klart meg ni dager. Bare 356 dager igjen. (Ja, jeg brukte kalkulator på det. Ikke fordi jeg egentlig ikke er smart nok, men fordi man blir L-A-T av p-matte). Nå skal jeg fortsette min ellers fine dag, med litt tv med mamsen. Hva synes du om bildet?

Day 8 - hope


Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits