hårspray i øyet er deilig (not)


Fikk hårspray i øyet fordi jeg retta håret mitt. Retta det fordi jeg så ut som en sau, haha. Nå skal jeg gå den LAAANGE (not, hun bor cirka to gater over meg) veien til Helena og så skal vi gjøre lekser. Kjeeempegøy... Vi skal gjøre ferdig prosjektet vårt om 1814 og Grunnloven. Jaja.

rette håret....


ta på sminke.... 

og så!!! "Trommevirvel"


ØREDOBBER! Disse er kjøpt i Spania, de ser litt ut som sånne bunadsøredobber, men det gjør ikke noe, fordi jeg EEEELSKER dem, hehe.

Så da får jeg vel løpe den lange veien opp til Helena da, og så fordype med i 1814 sin historie....  Blogger sikkert litt hos Helena hvis vi trenger litt avbrekk fra det flotte prosjektet. Neida, prosjektet blir bra det!

Har du lekser i vinterferien?

vil du rydde rommet mitt? pliiiiis?


Trokke det nei... Har hatt tanten min og kusinene og fetteren min på besøk, og da måtte jeg ligge inne på rommet til mamma, og daaaa er det jo selvfølgelig en bombe der inne... Ligger klær utover HELE gulvet, og de må jeg da rydde inn på rommet mitt... Veldig vanskelig jeg vet! Neida, men jeg orker jo ikke å hente kabelen til mobilen min en gang, så tviler på at jeg orker å rydde noe! Men jeg får vel bare prøve å komme meg opp å rydde da. Sorry for klageinnlegg! ♥

Bilde fra i sommer. Åå sommer! Savner sommer...
Må du rydde rommet ditt? Haha, teit spørsmål :P


 

BILDER FRA SPANIA ♥


Heiiiiii!
Var i Spania forrige uke og det var så deilig! Og Frida var også med og da var det megagøy!!!! Elsker å være i Spania, selvom det ikke var så varmt denne gangen da... Det REGNA det fleste dagene! Det var kjipt, men det var skikkelig sol en dag da, så da var det greit. Her er bilder: Hadde egentlig mange på mobilen også, men jeg orker jo ikke å gå opp trappa for å hente den kabelen?! Lurer på hvordan jeg skal komme meg opp til Helena etterpå... Hehe.


Vi var på en dyrepark og der var det sjøløveshow! Kjempegøy, og sjøløvene var megasøte! ♥ ♥ ♥


Skeptisk?! Haha, det var litt skummelt å klappe geiten, eller hva Frida?


Geiten var litt søt da!


Frida og meg hadde photoshoot på taket. Det er sånn tak som alle som bor i leilighetene henger opp klær på, og da fant Frida og meg ut at det var veldig fint å ta bilder der oppe. Sykt fint bilde av Frida det der.Frida hang i en sånn ting, hehe, sånn som er på lekeplasser?! Sånn... Ja, samma det... Fint av Frida da.


Søta! Frida klatret opp til toppen av et klatrestativ, det var skummelt! Jeg tørte ikke, hehe. OJ, du ser meg nede i høyre hjerne, HAHA! Hjerne?!?! Hva er det jeg babler om? Haha, HJØRNE!

Kul vippe/huske eller hva? Dette var forresten den dagen hvor det var så varmt.


Ja, som du ser, V A R M T !


Se!! Vi vasser!! Å det var deilig! Gleder meg skikkelig til sommeren når jeg ser det bildet her.

VARMT ♥  
Det var alle bildene, eller egentlig ikke, men de fine bildene da. Hehe.

Hva synes du om bildene?
Har du vært i Spania før?

Midlertidig(?) header


Ja, prøvde meg litt ut med å lage en header med bildene fra Spania. Vet ikke helt om jeg er fornøyd, den ble litt stor :S Jaja, får se om jeg bytter etterhvert. Her er headeren:


Jaja, hva synes du om den?

Greit da<3


Ja, jeg begynner å blogge igjen, ikke nå, men etter høstferien. EDIT: Vinterferien. Eller kan hende at jeg begynner før vinterferien er ferdig, men ja, begynner i hvert fall igjen snart! Og da kommer bilder fra Spania osv. Det var det jeg skulle si, snakkes!

Bilde er fra 7. klasseturen til London. Haha, alle holder på å utforske den første telefonkiosken vi så, mens jeg står å smiler til kameraet :-)

slutter å blogge... (for en stund i hvert fall)


Ja, jeg slutter å blogge... Vet ikke når jeg begynner igjen, men for alt jeg vet, så kan det faktisk hende at jeg begynner i kveld igjen, haha, men jeg bare orker ikke å tenke på bloggen akkurat nå...
Ja, men, ja, kanskje jeg kommer tilbake i kveld, kanskje ikke... Vet ikke. Men jeg sletter ikke bloggen min, kommer til å begynne å blogge igjen... Bare vet ikke når... Men hade for denne gang da<3Ps. Hvis du vil at jeg skal begynne å blogge igjen, skriv  "AURORA" i kommentarfeltet...

Utedag med skolen! :D


Har vært på sånn skidag med skolen idag, det var kjempegøy og utrolig hyggelig! Vi kom til et sånn sted først og der kunne man ake, gå på ski, isfiske og mye mer. Og så var det noen som gikk på ski, en sånn laaang tur, mens jeg og noen andre var bare på det stedet og akte og sånt. Men jeg og Isabelle og Ingrid hadde ikke akebrett da, så vi gikk opp hele bakken og så rulla vi ned! Haha, da holdt vi på å le oss i hjel da, jeg dro med meg Isabelle ned på bakken og sånt.
Haha!

Ja, det her var når jeg hadde rulla ned litt av bakken :P


Isabelle og meg rett før jeg kasta meg over hene og dytta henne ned bakken. Haha, nå høres jeg veldig voldelig ut, men ja... Haha, neida, jeg bare dytta henne litt og så dro hun meg med nedover og så ble vi bare liggende i snøen og ha latterkrampe. Haha, søta <3


Ble litt feil vei, men funka ikke å snu det. Helene, Aleksandra og Malin. Søte!


Åå, fikk ikke snudd dette heller! Nå blir jeg snart sint!! Jaja, her sklir jeg ihvertfall ned en sånn bakke. Haha! Men nå tror jeg ikke at jeg tør å legge ut flere bilder, i tillfelle hele greia slettes, så kanskje det kommer flere bilder imorra. Hadde mange fler egentlig... Jaja, dere får flere imorra, når blogg.no ikke er klikk..
Etter jeg var på den turen så var jeg med Aleksandra og vi var mega hypre! Vi lagde en film, men har ikke fått redigert den så kanskje den kommer imorra, sammen med de andre bildene :D
Snakkes <3

Har du vært på skitur med skolen før, eller gjort noe gøy idag?

Gammel engelskbok fra barneskolen!!Fant en gammel engelsbok i sted og jeg holdt på å le meg i hjel. Sykt morsomt å se på gamle ting! Haha! Et av spørsmålene  var "What makes us prefer different media?" og så har jeg svart "Beacause we are different." ååå, er det mulig, haha! Og så hadde Sophie og meg skrevet en sånn tekst en gang da, vi skulle lage en reklame:

Superstar Shine
This shampoo makes your hair smooth and silky.
It inneholder(?) milk and many fruits that makes your hair strong.
You must use Superstar Shine, beacause it's good for your hair.
If you use it, you will become a superstar!


Haha, bra eller hva? Vi skrev inneholder fordi vi ikke visste hva inneholder var på engelsk. Haha, uff av meg. :D

Har du funnet en gammel skolebok før og ledd deg i hjel når du leser den?

Outfit!!Er man først dilla, så sitter den virkelig klistra fast til hjernen.... Pussycat Dolls - Hush hushJaa... Strevde skikkelig lenge med å komme meg opp på den hyllen og så tok jeg bildet må selvutløser så jeg hadde bare ti sekunder på meg til å løpe bort til denne hyllen, klatre opp på den og så se liiiitt vanlig ut, haha, ble jo faktisk litt sliten når jeg måtte klatre opp på den. Haha, neida.

Bukse - Pieces
Tøfler - ?
Genser - BikBok
Skjerf - Pieces 
Armbånd - Julegave fra Marisøta<3
Og det nye mag bladet da. Eller det er jo ikke så veldig nytt nå lenger da... Hehe.

Hva synes du?

DreamoutfitVar det ikke fint? Haha, jeg likte det i hvert fall... Kanksje ikke til hverdags, men hvis jeg hadde skullet i bursdag eller no, så hadde dette vært fint. Redigerte det på www.polyvore.com, men det ble sånn teit, for jeg skjønner ikke hvordan jeg skal lagre bildet? Ja, nå tok jeg sånn print scream og så la det inn på paint, men det er jo ikke sånn det er meningen å gjøre det, så da lurer jeg bare på om hvordan lagrer man fra polyvore? Håper noen kan hjelpe meg.

Help me? Hvordan lagrer man????

JEG FRYSER


Ja, det er litt kaldt på rommet mitt, såå  jeg fryser... Neida, det er ikke så kaldt, men jeg fryser litt på fingrene mine. Jeg gleder meg bare så utrolig mye til sommeren, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Sol, varme, bading i sjøen, være med venner hele tida, og ikke tenke på skole i det hele tatt! Åå, blir ikke det deilig?

Frida og meg i sommer. Vi satt på en sånn flytebrygge ting HELE dagen og bare ikke gjorde noen ting. Bare var der og solte oss og snakka og dyppa beina nedi vannet (som du ser, hehe). Ja, poenget mitt er at det er så sykt deilig med sommer! Gleder meg noe helt sykt til sommerferien!!

Gleder du deg til sommeren? (Dumt spørsmål...)

Vi er verdens beste ordenselever Ingrid!!


Kom hjem fra skolen for en stund siden, og jeg fant ut at jeg nesten ikke har noe lekser!! Da er jeg glad vettu. Men dagen idag har faktisk vært morsom. I keramikken hadde v i leirekrig, altså vi kasta leire på hverandre. Utrolig morsomt, selvom jeg tror jeg fortsatt har noe leire i håret...

Og så var Ingrid og meg ordenselever da, og så sa læreren vår at vi måtte kaste papirsøpla og ja.. Ehh... det gikk jo bra? Hehe, neida. Men vi gikk ut med den (det var en sånn gigapose stappfull med papir i), så tømte vi den opp ned i søplebøtta, men det kom ikke noe papir ut av den, så vi sto vel og rista på den i ti år, før det til slutt falt ut alt papiret.. Haha! Ja, og når vi skulle kaste den vanlige søpla så gadd ikke Ingrid å gå helt bort til søplekassa så hun bare kasta posen og prøvde å treffe søplekassa da... Men ja, det funka ikke helt og da holdt vi jo selvfølgelig på å le oss i hjel. Og når vi gikk inn døra til skolen så ser vi Isabelle stå der og le skikkelig! Og da lo hun av at Ingrid ikke hadde klart å treffe søplekassa. Så ja... En veldig morsom dag!

Bilde fra forrige torsdag når Isabelle og meg hadde det litt gøy med å ta bilder.

Hva har du gjort idag?

bilder av naturen


Sorry for dårlig blogging i det siste... Jeg skal skjerpe meg! Prøvde meg på mobilblogg i sted, meeeen, tror du JEG klarte det? Ehhh, nei. Jaja, her får du i hvert fall noen naturbilder jeg tok i dag! :D
Det var alle bildene. Klarer du å se hva den grønne greia er? Ja, det gjør du sikkert... Hehe! Det var så utrolig fint å ta bilder idag! Lyset var helt perfekt og så var det så mange fine ting å ta bilde av. Bla. istapper! Jeg elsker å ta bilder. Det er så gøy!! Og nå virker det også som at det blir mildere i været og det er jo perfekt for da betyr det vel at det snart blir sommer? Jaja, det blir i hvert fall varmere og det passer jo bra siden vi skal på skitur med hele åttende trinn på onsdag. Gleder meg!

Hva synes du om bildene?
Hvilket bildet likte du best?

Photofunia = funny! (Er det kanskje derfor det heter photo-fun-ia??) Haha!


Hei på dere<3
Jeg fant ut at Photofunia var veldig gøy, man kan på en måte sette inn bilder i ett ferdig bilde da, og det er veldig enkelt og finne ut av. Derfor så tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av bildene.

Likte spesielt godt det siste bildet her, hehe.

Hva synes du om disse bildene?
Har du prøvd photofunia før?

matteprøve imorraaa!


Nå sitter jeg og pugger til matterpøven vi skal ha imorra og nå får du se en liten bildeserie:

Blir gal...


...fordi det er så kjedelig...


...enda mer kjedelig...


...og nå ble jeg litt trøtt i tillegg... men såå spør jeg "læreren" vår... (ja, jeg spør ikke læreren vår assa, bare vil det)


...kan vi pliiiiis vente....


...1 uke til, før vi har matteprøven...


...vær så snill?

Haha, veldig fint. Orka ikke å redigere, og orka heller ikke å ta bilder med det ordentlige kamera, men jaja.... Jeg får vel gå tilbake til puggingen da... Snakkes <3


Har du noen prøver nå?
Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits