SkuddårsdagBilder fra vinterferien

Idag er det skuddår, noe som bare skjer hvert fjerde år. Stakkars de som har bursdag idag, haha. Idag kan faktisk damene fri og hvis han sier nei må han gi henne tolv par med hansker. Så vet dere det. Har nettopp vært og jogget med Maiken og nå er det rle-prøve øving som står for tur...

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

Spreke jenter


Nå har jeg vært ute å jogga med Maiken og Frida. Andre gang denne uka. Og fler skal det bli! Er så utrolig herlig å komme seg ut å få brukt kroppen. Alle tankene bare forsvinner når man løper, alle problemer og alt du tenker på. Et skikkelig bra avbrekk fra hverdagen. Idag var det til og med 11 plussgrader når vi var ute. Merker at våren er rett rundt hjørnet nå. 
Bilder fra i går kveld. Stilig eller hva?

Jogger du mye?

Hva synes du om bildene? 

Hot chick


Frida er så babee. Bildene minner meg litt om motebilder fra et blad, haha. Synes det ble litt kult.

Hva synes du?

Happy
Aw, Frida er så nydelig. Tatt med Canon EOS 550D og 50mm f/1.4.

Hva synes du?

Tar sommeren på forskudd


Har hatt en herlig dag med Frida og Mari. Overnattet hos Mari i natt, ble vel kanskje litt sent, men vi hadde det utrolig koselig. Lagde digg mat og pratet og så faktisk tre filmer, haha. Dro hjem på ettermiddagen og så tok jeg en tur opp til Frida. Vi bare pratet og chillet. 

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Videoblogg: En dag med Tonje og Aurora


Haha, hva synes du?

Here comes the sun, dhudhudhudhu
Sitter på rommet med Tonje og hører på musikk etter en herlig tur ute. Det begynner å bli ordentlig varmt nå, nesten så vi tok oss et bad! Elsker det bildet av vannet hvor det ser ut som det er tusen stjerner! Sykt! Vi lagde også en liten film som kommer etterpå. 

Hva synes du om bildene?

Sunset
Her er bildene jeg tok av Debora i går! Synes de ble utrolig kule med sola i bakgrunnen. Skulle egentlig ta bilder før sola gikk ned, men Debora er så utrolig treig, haha, så det ble solnedgang istedet! Men det var jo bare kult. Klærne er helt syke, men det var meningen! 

Hva synes du om bildene?

Våren er her
Har hatt en herlig bytur med jentene idag og så dro jeg til Debora etterpå. Var utrolig koselig å være med Debora, er så sjeldent vi er sammen. Tok masse kule bilder av henne som dere får se senere og vi farget håret hennes! Haha, skummelt, men resultatet ble bra! Var utrolig deilig vær idag, jeg hadde til og med på meg converse. Ahh, digg! Kjenner jeg gleder meg til det blir ordentlig varmt nå.

Hva har du gjort idag?

Er det fint vær hos deg?

Pene Bell


Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Hva synes du?

Herlig dag med herlige folk
Idag har jeg vært med Isabelle og Adrian. Vi filma litt til et musikkvideoprosjekt på skolen, hehehe kleint. Men jaja, blir vel sikkert bra resultat til slutt. Etterpå gikk vi hjem til Isabelle og chilla der og så kom Terese. Nå sitter vi og koser oss med iskaffe og bare prater. Dere er herlige folkens! Tok masse bilder istad, men legger ut resten når jeg er på macen. 

Hva synes du om bildene?

Keep your head up


Keep your heart strong...

Ah, trynet mitt på siste bildet. Haha... Hva synes du?

Du er best Silje


Kan ikke annet enn å smile hver gang jeg møter deg Silje, du er så søt. Møtte deg første gang i syvende klasse da vi hadde teaterkurs. Kommer aldri til å glemme når vi skulle kaste de pappkassene og du sto på henda. Haha, internt. Har så mange morsomme minner med deg og så utrolig mange fine bilder av deg. Elsker at du alltid er så sprudlende og glad. Du får meg alltid til å le og smile. 

Hva synes du om bildene?

Peace people
Meg og det peacetegnet. Haha, og det her er bare noen av bildene på photobooth hvor jeg har dratt opp peacetegnet. Dere skulle bare visst hvor mange sånne bilder det ligger av meg på macen. Jaja, jeg liker fred i hvert fall.

Glad i peacetegnet eller?

Sommerminner


Savner sommer mye. Enig?

A house without a cat is not a home


Lille søte pusekatten min  Har du dyr?

Takk dere


Ville bare si at jeg setter stooor pris på alle dere søte som kommenterer. Merker at blogglysten kommer snikende tilbake når jeg får så mye positiv tilbakemelding. Skal prøve å ta litt mer bilder i dagene som kommer.

Idag har jeg ikke gjort mye, men så en utrolig søt film på kvelden. Yes man, noen som har sett den? Må bare si at jeg digga den og den fikk meg faktisk til å tenke litt, selv om det er en tullefilm. Sett pris på livet for hver dag som går, virkelig. Fikk så lyst til å bare hoppe på et tilfeldig tog og se hvor jeg endte opp. Ta bilder og smile til livet. 

Bilder fra Spania. Hva synes du?

Savner Spania
Savner Spania turen med Frida. Savner sommer, sol og varme. 

Savner du sommeren?

Hva synes du om bildene?

I'm free


Hva synes du?

Bowling
Frida aka Reka vant! Flinke vi var daaaa. Hva synes du om bildene?

Frida
Frida er så peeeeeeeeen! Skulle ønske jeg så ut som henne.

Igår var jeg med Frida og Frida (haha stress med likt navn) og vi spilte bowling og lazer world og hadde det sykt morsomt! Begge ble med hjem til meg etterpå og vi spilte junior fantasi og hadde helt latterkrampe når alle skulle prøve å stappe hånda si inn i munnen. Haha, æsj. Legger ut bilder av bowlinga senere!

Hva synes du om bildene?

Spilt bowling i det siste?

Videoblogg - Internt med Tonje og Aurora


Haha, kan ikke annet enn å le. Denne videoen får i hvert fall meg i godt humør. Hadde det så gøy når vi spilte inn og Tonje redigerte den istad. Den er så random og intern at jeg tisser på meg. Neida..... Men, haha kos dere! Er ikke sikkert dere tar humoren i det, men herregud som jeg lo.

Hva synes du?

holaaaaa
Er så glad i dere jenter // bilder fra lørdag

Nå sitter jeg og slapper av etter en herlig dag med Tonje. Ler så mye hver gang jeg er med henne, er ikke mange andre jeg er så retard med. Må bare le av alt det teite vi gjør. Filmet masse med photobooth så skal se om jeg får lagt ut en video etterhvert! 

Nå er det endelig vinterferie, er i så godt humør nå! Denne ferien skal bli herlig, er opptatt nesten hver dag, men elsker å ha noe å gjøre. Imorgen blir det bowling med Frida og Frida, noe jeg ikke har gjort på tusen år. Blir morsomt!

Ble forresten ukens blogg og fikk en vurdering på denne bloggen. Tusen takk, blir så utrolig glad når folk setter pris på det jeg gjør og sier så mye søte ting. Bloggmotivasjonen ble på topp! Hihi.

Har dere vinterferie nå?

If not now, then when?Noen bilder av Silje og meg tatt på søndag.

Hva synes du om bildene?

Ikke kaldt i det hele tatt nei
Mari er så nydelig, og fullstendig gæren i hodet. Haha, gleder meg så utrolig mye til å starte på videregående med deg, det kommer til å bli såå gøy! Spesielt media da, vi kommer til å ha de sykeste fotoshootene. Digger at du bare gjør alt og kommer de rareste ideene selv. "Kan ikke jeg stå i bro i snøen da?" Eh joda, greit det. Haha, digger deg!

Hva synes du om bildene?

Life is too short to be sitting around miserable.


People gonna talk whether you're doing good or bad.

Hva synes du? 

It feels like everyone else is sitting in the sunshine, while I drown in the rainUredigert

Hva synes du?

Live life today, because yesterday is gone and tomorrow may never come


Canon EOS 550D + 50mm f/1.8 Tatt av meg i Spania, modell: Frida

Hva synes du om bildene?

Hei igjen da folkens


Her var jeg igjen. Klarte ikke å holde meg unna bloggen. Blir bare så deprimert når jeg får en kommentar og ser at tre stykker har vært innom bloggen min på en hel dag. Men må vel blogge litt mer for å få flere lesere. Hektiske dager for tiden, vel egentlig ikke. Sitter mye og kjeder meg, men klarer ikke å fokusere på skole, lekser osv. så blir til at jeg gjør alt mulig annet. Er så DRITTLEI av skolen. Hva synes du om bildene?

Klarer du å følge med på skolen?

Mari, du er så penÅå, Mari du er så himmelsk pen! Elsker virkelig de bildene vi tok sammen her om dagen, ser faktisk ut som vi er i studio selv om vi egentlig bare er på rommet mitt foran en hvit skillevegg. Haha, digger det.

Har masse bilder å vise dere, men null bloggmotivasjon. Tror faktisk jeg tar meg en litt ufrivillig bloggpause, men jeg orker virkelig ikke akkurat nå. Er så mye som skjer for tiden i tillegg til at jeg er sliten, trøtt og stressa hele tiden. Kanskje jeg starter igjen imorgen, eller om lenge. Vi får se. Men orker ikke mer nå. Vinteren gjør meg sur.

Gleder meg til sommer.

Hva synes du om bildene?

Hade da, så sees vi. Kanskje

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits