Vår?Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Er det vår eller ikke? Alle vårblomstene er ute, men det er så kaldt i været og imorgen er det faktisk meldt minusgrader! Hvis det begynner å snø igjen stenger jeg meg inne til det blir fint vær. Er så lei av kulde nå. 

Hva synes du om bildene?

It's time to try something newRedigert av meg. Bilder med tekst fra weheartit.

Hva synes du?

I am someone else when I'm with you
Someone more like myself.

Hva synes du?

Min bestevenn er tilbake


Helena kom hjem fra Thailand i går. Kan ikke beskrive følelsen av å se henne igjen og klemme henne! Ååå, har savnet deg så mye Helena. Nå sitter vi hos Tonje og prater og koser oss. Var ute og tok litt bilder istad, synes de ble utrolig bra! Var så mye stemning i de. Skal vel legge oss om ikke så lenge, siden det er skole imorgen. Men koselig uansett!

Hva synes du om bildene?

Dont worry, be happy


Hva synes du?

 

Love is the closest thing we have to magicElsker, elsker, elsker de to første bildene. Merker hvor bra objektivet jeg kjøpte i vinter er nå. Sommerlys er så mye finere enn vinterlys. Gleder meg ekstremt til tiden fremover, det blir bare varmere og varmere. I går gikk jeg en hel dag i shorts og det var varmt.

Hva synes du om bildene?

Sunset love


Hva synes du?

Fin dagHar hatt en herlig dag med Tonje. Jobbet med samfunnsfagprosjekt, men kan ikke la vær å ha det litt morsomt når vi er sammen. Spiste boller og hadde ekstremt latterkrampe. Elsker å være med deg Tonje  Hjelper også på humøret at det er 20 varmegrader ute på dagen. Ah, herlig! 

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Just smile
Mirror on the wallRandom bilder fra bak scenen når vi ikke har en dritt å gjøre, haha. Idag er siste dag på teateret. Kommer til å bli trist å rydde opp alt og bli ferdig, selv om jeg er ganske lei av teateret nå. 

Hva synes du om bildene?

Perler

Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Hva synes du?

Skjønnheten og udyretCanon EOS 550D + 50mm f/1.4

Ahh, er så gøy på teateret for tiden! Var generalprøve idag som gikk strålende og imorgen er det premiere! Gleder meg helt sykt! Det blir så braaa :) Sminken, håret og kostymene er også helt fantastiske!

Hva synes du om bildene?

Hei.
Hade.

Teater hele dagen

Kjedelige bilder, jeg veet. Er teater hver dag nå, veldig gøy, men slitsomt. Får ikke så mye tid til å blogge så da vet dere grunnen. Er premiere neste torsdag, vi setter opp skjønnheten og udyret! Så det blir gøøy. Skal prøve å få med meg noen ut i pausen og ta litt bilder i dag, så dere slipper å se kjedelige teater bilder.

Hva skal du idag?

Sushiiiii


Var med min herlige Silje i går og spiste sushi. Møtte Frida på brygga etterpå og satt der og koste oss i finværet. Etterpå var det teater som sto for tur, noe som faktisk var veldig gøy. Øvde på koreografi til sangen til Frida og meg. Som forhåpentligvis blir veldig kul, gleder meg! 

Hva gjorde du i går?

Hva synes du om bildene?

I got a pocketful of sunshine


Eller bare ikke.. Dro hjem fra skolen idag fordi jeg følte meg dårlig. Jeg er så dum som aldri klarer å slappe av og bli helt frisk, så jeg farter rundt hele tiden og drar alltid på skolen. Dummaaa... Klarer aldri å bare være hjemme og være syk.

Og hvis noen lurer på om jeg er så bleik som på bildene, så er jeg det. Skylder ikke på noe redigering her, jeg er bleik, haha. Heldigvis begynner det å bli varmere ute nå.

Hva synes du om bildene?

Behind the scenes


Nå starter produksjonsuka på teateret til torsdagen, det vil si teater HVER eneste dag. Gud, jeg gruer meg egentlig litt. Er så lei av teater og når det da er teater hver dag + forestillinger snart, kjenner jeg at jeg blir litt stressa. I tillegg til masse skole foran meg. Åå, blir noen herlige uker fremover altså....

Hva synes du om bildene?

Gjør du mye for tiden?

Someday, I'm gonna get it right, my lifeRandom bilder fra i går. Hva synes du?

Nå er det vår!
Været er så utrolig herlig nå! Det er faktsik femten grader ute akkurat nå. Skal ut å jogge en tur med Maiken, må jo utnytte finværet! Jeg blir så godt humør når det er fint vær, fikk til og med lov til å sitte ute og strikke i K&H idag, haha. Heeerrlig!

Er det fint vær hos deg?

11.03.2012Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Herregud, sjekk denne nydelige jenta her da! Vakre bestevennen min. Var med Tonje på ukm hvor vi så på lillesøsteren hennes danse. Kjempe flink var hun, kan ikke si det samme om alle som sang. Gikk faktisk hjem etterpå, gjennom skogen og langs havet. Var kjempe deilig, nå har virkelig våren kommet.

Ble forresten linket HER og HER for noen dager siden, tusen, tusen takk! Statistikken har steget til værs, er så takknemmelig! 

Hva synes du om bildene?

Halla kjekken


Adrian er søt da, haha. Hva synes du?

FullmåneBildet er tatt for noen dager siden. 

Er det en ting som fascinerer meg så er det himmelen! Stjerner, månen, sola, skyer osv. Haha, jeg er litt spesiell, men himmelen er så fin. Noen som så månen i går forresten? Den var enooooooorm! Fikk desverre ikke tatt noe bilde av den, men håper dere så den. Den var så fin. 

Hva synes du om bildet?

Ikke syk lengerBilder fra overnatting med de beste jentene.

Føler meg mye bedre idag selv om jeg merker hodepinen snike seg innpå etter kanskje litt for mange timer foran macen. Har vært en effektiv dag idag, først piano og deretter en lang busstur til Tonje for å jobbe en time med samfunnsfag prosjekt. Har faktisk tatt fem forskjellige busser idag. Wow. 

Beklager for dårlig oppdateringer og kjedelige, svart hvitt bilder i det siste, men humøret mitt har vært litt svart hvitt og kjedelig. Nå kommer bedre tider og imorgen skal jeg være med min bestevenn Frida så skal prøve å få knipset litt bilder av verdens nydeligste skapning. Vi snakkes!

Hva synes du om bildene?

Har du vært syk i det siste?

Den dagen da alt er dritt
Idag er en sånn dag hvor alt er dritt. Jeg dro hjem fra skolen fordi jeg var syk og har ligget i senga og kjedet meg siden jeg kom hjem. Har naturfagsprøve imorgen, som jeg ikke har øvd noen ting på. Jeg har vondt i hodet. Jeg har teater etterpå, som er drit kjedelig. Jeg ser forferdelig ut idag. Jeg er sulten. Jeg har så lyst til å grave meg et hull og legge meg ned der til dagen er over. Åå, som jeg hater disse dagene.

We were born to dieAlle bildene er tatt av flinke Mari!

Savner virkelig sommeren nå. Var helt sikker på at våren kom snikende inn, men neida. Idag var det iskaldt. Blir så sur når været er dårlig... Når jeg i tillegg har drit vondt i hodet  føler jeg meg helt dritt. Nå kommer Maiken en tur på besøk da, så håper kanskje hun får meg i bedre humør! 

Hva synes du om bildene?

Rrrrrrandom bilder
Hva synes du?

Longboard i solnedgangen
Frida er så tøøfff på longboardet sitt, spesielt når hun kjører på kongler. Hahaha, det var et morsomt fall hun hadde i går ja. Tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4. Frida er selvfølgelig modellen.

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits