#MiniTheRabbit

Vi feiret bursdagen til kaninen til Frida, Mini, for noen dager siden. Jepp, for kaninen hennes. Hadde du kjent Mini hadde du også skjønt hvorfor vi hadde bursdag for henne. Hun er verdens nydeligste, og noen ganger tror jeg at hun tror hun er et menneske... Sånn som mammuten i Istid som tror hun er en pungrotte. Hahaha.
Hadde det i hvert fall døds koselig med verdens beste jenter (fikk ikke noen bilder av de andre).

Noen gang vært i en dyrebursdag?

Nå er det jul igjen (hæ, nei?)

Ble vekket halv ti av en gal toåring som skulle ha meg med for å lete etter påskeegg. Etterpå gikk vi en lang tur med familien og så spiste vi en god middag. Typisk påske. Selv om jeg ikke har noe påskesteming. Øvelseskjørte også idag, og tro det eller ei: jeg var et naturtalent. Virkelig.

Må bare skryte litt av meg selv og si at jeg elsker det nederset bildet, tehee...

Hva har du gjort denne skjærtorsdagen?

I want to hide the truth


Bibliotek + kaffe

=sant?

Can you breathe?Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 // Modell: Ingeborg // Tatt i forbindelse med en teaterforestilling til plakaten

Run Mari, run!Bilde fra ett av de første fotoprosjektene våre på skolen. Hadde heeeelt glemt disse bildene, men de er jo så søte!

Come on take a walk on the wild side

Wow... Jeg har alt for mange pene bilder av Silje.

Bilder som vekker minner

Det er de gamle og mest tilfeldige bildene som er bildene med flest minner. Fra alle disse fire bildene husker jeg absolutt hele dagen, fire forskjellige dager da livet var fint. Er ikke det rart? Av fire så enkle bilder, kan jeg huske så mye. For deg betyr de kanskje ingenting, kanskje de ikke er fine en gang. Men for meg vekker de så mange minner. 1. En fin vårdag med Helena. 2. Seiltur i sommerferien. 3. Drangedal med Frida. 4. 17.Mai med de beste jentene.

Drukner i blomster

Hvis jeg skulle valgt en måte å dø på, ville jeg ha druknet i blomster.

PleaseNoen som husker disse bildene? Åå jeg savner å ta bilder av deg Silje. Du er nydelig.

Once upon a time

Tatt av flinke Helena til en skoleoppgave. Skulle egentlig ta pressebilder, men kjenner du oss rett så vet du at det ikke er det vi liker best...Derfor ble det noen andre bilder også. 

Hva synes du?  

It's time to be happy again


This is loveSer kanskje ikke sånn ut, men katten min liker meg egentlig...// Bildet er skurrete med vilje // Canon EOS 600D + 50mm f/1.4

HeidååGammelt bilde. Håvard likte det ikke, men det gjorde jeg. Nå er jeg litt rar da.

Hva synes du?

Anne-MarieShitt britt, snakker vi nydelig?// Bildet er tatt til en skoleoppgave.

Er jeg død?


Neida, jeg har bare bodd på teateret den siste uken. To dager igjen nå, så er vi ferdig. Meeeeen, vi er tilbake igjen i april (som ikke er lenge til), så det blir koselig. Digger teater gjengen, selv om vi er syv personer med helt sykt forskjellige meninger og diskuterer hele tiden. Men det er koselig.


I går sov hele gjengen over hos Mikkel, noe som var sykt gøy, selv om det ble litt sent for noen av oss... Dagen etter våknet vi av at Jarl skulle lage pannekaker, ahh. Herligere gjeng skal du lete lenge etter! Vi har blitt som en stor og rar søskenflokk. Synes synd på de foreldrene som skulle hatt oss da, haha.

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i det siste?

Menneskets beste venn

Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 // modell: Frida og Mini // bildene er tatt til en skoleoppgave...

Hva synes du?

Bird

Noen som husker disse bildene? Da har du i såfall lest bloggen min lenge, heheh....

Hva synes du?

p a r i s
Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits