Pause...


Nei, jeg har ikke blogget de siste dagene... Men jeg har en grunn! Akkurat nå har vi forestillinger på teateret og da er jeg der hver dag, hver time. Altså, hele tiden. Det er også mye på skolen; lekser, prøver, fremføringer osv. Jeg har også mistet blogglysten, og jeg orker ikke å blogge bare for å blogge, hvis dere skjønner. Så derfor sier jeg nå hade og vi sees igjen når blogglysten er tilbake. For jeg kommer tilbake! Jeg vet bare ikke når.


Yasmin(Frida), Nadine(Mari) og Lavendel(Maren). Dere er søte jenter <3 Bildet er fra en av forestillingene. Vi spiller Aladdin og den magiske lampen hvis du lurte :)

Men jaja, da snakkes vi da! (Det kan hende at jeg kommer tilbake allerede neste uke, men akkurat nå er det så utrolig mye som skjer!)

Hade/snakkes!

Mitt minifotostudio


Nå har jeg laget mitt eget minifotostudio!! Har hermet etter Annais, men har gjort det litt annerledes da. Det er mega enkelt, men det blir jo ti millioner ganger finere bilder!!
Her er mitt minifotostudio:

Jeg har bare tatt et A3 ark og festet det med teip på kommoden min.

Her er noen av bildene jeg tok:


Ja, det var bildene. Synes det var litt kult med dette lille studioet, så tror jeg kommer til å ta flere bilder der.
-Aurora <3

Hva synes du om bildene?
Har du laget ditt eget minifotostudio før?

Oppsummering


Heihei!
Idag har jeg vært på teater HELE dagen, så du kan jo kanskje si at jeg er litt sliten. Vi har premiere neste uke da, så nå er det bare å øve, øve, øve, øve.
Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en sånn liten oppsummering om hva jeg har gjort den siste tida. Jeg har jo ikke blogga den tiden så da tar jeg alt sammen nå.
Jeg har...
...hatt photoshoot sammen med Frida... (ikke av Frida, men av andre ting)Haha, det bildet der er skikkelig spesielt!!...spilt baminton med Frida...


...prøvd å redigere bilder...
...tatt bilder av blomster...
...vært med Annelise og Emilie...


...vært på banen med Isabelle... (ananas, mhm)
Og, ja... Mye mer, men jeg har jo ikke hatt med meg kameraet overalt siden jeg ikke har tenkt på at jeg skal blogge om det. Hehe.
-Aurora <3

Hva synes du om bildene?

Halvveis nytt design


Nå har jeg sittet her og prøvd å lage litt nytt design. Det er ikke helt ferdig enda, det er derfor det kanskje ser litt rart ut nå. Skal også skrive ting på menyen under headeren.

Jeg er også syk idag, derfor det kommer innlegg halv ni på morgenen. Etterpå skal jeg på teater, og jeg fant ut at det faktisk bare er 6 DAGER TIL FORESTILLING. Ojda...

Jeg har også begynt å lage headere, så hvis du vil ha en header av meg, så er det bare å skrive en kommentar, og legge ut et innlegg med bilder og akkurat hvordan du vil ha den, og så lager jeg den.

Her er to av de jeg har laget:
 
Laget til Annelise og Emilie


Laget til Frida

-Aurora
Vil du at jeg skal lage header til deg?
Hva synes du om det nye designet mitt?

Skal jeg begynne å blogge igjen?


SORRY, SORRY, SORRY for at jeg har hatt bloggpause uten å si ifra. Det begynte vel med at jeg ikke gadd å blogge, og så gikk det flere uker uten at jeg gikk inn på bloggen en gang, så man kan vel si at jeg var LITT lei av blogging. Men nå tror jeg kanskje at jeg har fått blogglysten tilbake. Bare kanskje. Bare hvis dere vil. Såå... Hvis dere vil at jeg skal begynne å blogge igjen, kommenter!


-Snakkes <3
Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits