Sommer og sooool

Idag har jeg vært med de herlige jentene mine Frida og Debora! Ikke ofte det bare er oss tre, så det var koselig :) Vi var lenge ute i den herlige solen og så satt vi verandaen langt utover kvelden med tepper og masse koselig prat!

Er det fin vær hos deg?

Hva synes du om bildene?

Fler bilder fra Eidsvoll


Hva synes du?

Magic is something you make

Kjedet meg veldig i går, så redigerte bare litt bilder. Bildene under er tatt av meg, bilde med tekst er tatt fra weheartit. 

Hva synes du?

VinterbilderBilder fra vinteren. Merker det begynner å bli lenge siden jeg har tatt bilder når jeg må finne fram gamle bilder fra vinteren. Jeg som absolutt ikke savner snø og kulde og bare venter på sommeren. Men bildene var jo litt stilige. Trenger å ta noen nye bilder snart, høres kanskje teit ut, men når jeg ikke får tatt noen bilder blir jeg helt gal. Er så mye av følelsene mine som kommer ut gjennom bildene jeg tar. 

Hva synes du?

R A N D O M... Blir mye random bilder for tiden, men har ikke tatt nye bilder på lenge nå. Etter skoledagen idag er det langhelg noe som kommer til å bli så herlig! Skal prøve å få tatt litt mer bilder nå, skal ha overnattingsbesøk og skal i bursdag så da blir det nok noen nye bilder!

Hva synes du om bildene?

Bare noen bilder
Hva synes du?

Piknik i solen
Ble med Tonje hjem etter skolen idag og vi hadde en herlig piknik ute i hagen. Solen tittet plutselig fram etter mange dager med regn. Det var utrolig deilig, merker jeg gleder meg til sommeren nå ja!

Hva synes du om bildene?

Glemte bilder
Hadde nesten glemt bildene fra denne photoshooten. De er egentlig ganske kule. Ny photoshoot snart eller Mari og Silje?

Hva synes du om bildene?

When I grow upLillesøsteren min er litt søt noen ganger da. Foran kamera er hun faktisk ganske så nydelig. Det var i hvert fall ganske stas når hun fikk låne solbrillene mine. Har vært hele helga hos tanten min, gått turer, lekt med kusinene mine og feiret en bursdag. Har vært koselig selv om de bor i huttiheita. 

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort i helga?

Min dagEr på besøk hos tanta mi i helgen, så jeg har bare slappet av her, spist god mat, gått tur osv. Egentlig veldig koselig med litt familietid :)

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

Eg vil berre smile
Hadde nynorsktentamen idag. Den gikk helt greit egentlig. Nå er vi ferdig med alle tentamene, det er digg det! Tok noen bilder etter skolen med Frida som jeg viser senere og så kom Maiken tur til meg. Vi satt bare og pratet og tiden fløy. Nå må jeg tilbake til naturfaglesing. Prøve imorgen, woho.

Er du ferdig med tentamene?

Håret mitt har vokst


Sist gang jeg klipte håret mitt var faktisk august i fjord. Se hvor kort hår jeg hadde!

Håret var stygt på det midterste bildet.... Haha, herlig at det var sommer da. Savner det så sykt.

Her ser dere hvor mye håret mitt har vokst! Er jo en god stund siden jeg klipte meg nå, men fortsatt! Har vokst sykt mye!

Lenge siden du har klipt deg? Haha random

Gorgeous

Canon EOS 550D + 50mm f/1.4         Bildene er litt kornete fordi de er tatt halv ti på kvelden. Så vet dere det. Ellers synes jeg de var ganske fine. Frida gjør bildene ganske mye finere da, hun er så utrolig pen.

Hva synes du?

Litt av et vær

Rett etter skolen var det dette været som møtte meg. Strålende sol, varme og fine blomster. Det passet bra etter en lang dag med mattetentamen, som faktisk gikk overraskende bra! Håper jeg.
Tonje har så utrolig fine øyne. De er ikke redigert i det hele tatt. Se på de a!


Så begynte det å hagle akkurat da jeg gikk ut av bussen. Hvem finner på å stoppe å ta bilder av det? Vel.... Det var nok meg.

Men de ble jo kule, så da gjorde det ikke noe å bli litt våt av haggelet. 

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Random videoblogg


Bare en random videoblogg jeg lagde i går. Synes den ble litt søt og den sangen er så fiiiin! Sett på 720p HD! 

Hva synes du?

In the sky


Hva synes du?

Helena

Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Hva synes du?

Savner deg allerede...
...og du har ikke dratt en gang. Gruer meg til du reiser. Det kommer til å bli så tomt

Don't talk to meHaha, elsker det siste bildet! Uttrykket til Frida er så bra. Nå sitter jeg og øver til mattetentamen før jeg skal være litt med Helena. Er siste dagen hennes i Norge så må få sagt hade til henne. Blir trist at hun drar hjem igjen, har blitt så vandt til at hun er hjemme nå. Heldigvis er det ikke så lenge til hun kommer tilbake.

Hva synes du om bildene?

ute med reka
Hva gjør du?

I'm not afraid
Hva synes du?

fine blomster

Canon EOS 550D + 50mm f/1.8

Hva synes du?

Fredag den 13. var en fin dag


Hadde engelsk tentamen idag, noe som gikk helt greit... Senere var jeg med mine søte babes, Mari, Hanna og Frida. Vi har kost oss med piknik, sol, latter og kino. Har vært en veldig koselig dag. Ikke noe ulykke i det hele tatt, med tanke på at det er fredag den 13. 

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

Begravelse
Har du vært i begravelse før?

Idag er det onsdag
Har hatt en kjempefin dag idag med Helena, Adrian og Ludvik. Vi pratet, lo og koste oss, haha. I morgen skal jeg i begravelse, så skal ikke på skolen. Er en ganske fjern og gammel slektning som døde, så er ikke så veldig trist. Men begravelse i seg selv er jo trist uansett. Jaja.

Hva har du gjort idag?

Starbucks


Randome bilder jeg tok med Helena i går, haha. Hva synes du?

Fly away


Hva synes du?

Instagram - wilhelmine96


Følg meg på instagram folkens! Legger ut en del bilder der fra bloggen som er tatt med kameraet mitt, men også en del random fra hverdagen min, tatt med iphonen, som ikke kommer på bloggen. Alle bildene over er tatt med iphone. Følg meg: wilhelmine96!

Har du instagram?

Antikt
Hva synes du?

Take me away, to better days
Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits