Glede er......å spise gode kaker du har bakt selv

 


...å se andre stråle av glede for alt det fine de har fått i konfirmasjonen sin

 


...søte katter...søskenkjærlighet...å se noen danse ordentlig bra... å kjenne på iskaldt vann...å le med gode venner...å gjøre masse rare ting som ingen andre enn deg og din venn synes er morsomt

 


...å spise saftisbiter...når alle rundt deg har pyntet seg... når man snurrer så fort rundt at man ikke klarer å gå ordentlig etterpå...å se på skyene...å ta bilder av seg selv på mobilen...å oppføre seg helt teit og vite at ingen bryr seg fordi de er like teite selv


...å kaste papirfly

 

Hva er glede for deg?


Ikke ta sommeren på forskudd!


Men det gjorde Frida og jeg. Vi dro til stranda tidlig på morgenen i kjole og shorts og forventet at det var varmt, men da fikk vi et sjokk når vi nesten blåste bort. Det var koselig i hvert fall da.


Har du tatt sommeren litt på forskudd?

Hva synes du om bildene?

Lang, lang, lang helg!


Regnet i hele dag, alle så ut som noen troll der vi gikk rundt på skolen. Haha, nå har vi fri helt frem til mandag, sykt herlig!

Skal en tur til byen på piano nå og så ser jeg hva dagen bringer etterhvert.


Debora, Frida og meg fra konfirmasjon, bildene fra konfirmasjonen, når jeg var på stranda og danseforestillingen kommer sånn litt etter hvert tror jeg.


Har dere mye fri på skolen nå?

Dårlig tid!


Helgen min har vært helt super. Kafe, danseforestilling, kino, overnatting og konfirmasjon. Utrolig koselig. Forteller bedre senere, kan legge ut bilder og sånt. Nå må jeg forte meg, skal nemlig møte Isabelle og Natalie og alle tar med kamera så blir sikkert nok bilder da, haha.

 Frida og meg i konfirmasjon. Vi fikk alle til å gråte under talen vår, hehehe. Heldige Frida har bunad, angrer på at jeg ikke ønsket meg det.

 

Hatt en fin helg?

Vært i konfirmasjon i det siste?

Herlig morgen!
Ble vekket i dag morges av sola som skinte inn i vinduet og fuglene som kvitret. Nå skal vi i konfirmasjon til vår kjære Debora. Bilder fra danseforestillingen vi så på i går kommer senere. Ha en fin dag!

Hatt en fin morgen?

Stikker til byen


Ja, da drar jeg til byen. Der skal jeg gjøre... ganske mye. Forteller når jeg kommer hjem!

 
Bilder fra i går.

 

Hva skal du idag?

Mange planer for dagen?

Alt blir så mye finere etter det har regnet.


Kjedelig dag idag. Hadde tentamen (som gikk fint) og solgte kakebokser i flere timer. Selvom vi nesten ikke fikk solgt noen. Nå skal jeg øve til mattetentamen som er på mandag og da er jeg ferdig med alle tentamene. Herlig!

 

Likte du bildene?

Har det regnet hos deg idag?

Nytt objektiv!


Var i byen etter tentamen og fikk kjøpt meg nytt objektiv, bursdagsgave til mamma og en skikkelig søt shorts. Objektivet heter, ehh..... Ja, husker ikke. Men det er i hvert fall utrolig bra! Veldig fornøyd.
Sykt randome bilder, skal teste det ut mer til helga. Da skal jeg nemlig overnatte hos Frida og da blir det vel alltid en fotoshoot eller to og så skal jeg i konfirmasjon.

Har du flere objektiver til kameraet ditt?

Litt bilder fra i går


I går var vi på museum med trinnet. Det var koselig, men også veldig kjedelig...

 Idag har vi hatt tentamen, tror det gikk helt greit. Derfor tar jeg en tur til byen nå. Snakkes når jeg kommer hjem!

 

Hva synes du om bildene?

Vært på museum i det siste?

Videoblogg: Trollmannen fra OZ


Hva synes dere om videoen?

Dagens sminke


Hei dere. Nå sitter jeg her og laster inn de 600 bildene som ble tatt på volleyballturneringen på skolen idag.Bildene kommer senere, hvis jeg finner noen som ikke er mislykka, haha. Tror ikke du skal satse på en fremtid som fotograf Adrian...

Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er at jeg har hatt forestillinger hver dag, men nå er det endelig ferdig. Litt deilig da. Har utrolig mange bilder, men siden jeg ikke gidder å vise hundre bilder har jeg laget en film som kommer senere hvis jeg får det til!

Dagens sminke da.... Not

 

Har du hatt mye å gjøre i det siste?

Trollmannen fra OZ


Nå for tiden er jeg veldig mye på teater og det er fordi vi har premiere idag! Vi setter opp forestillingen Trollmannen fra OZ i en moderne verson som tar opp mange viktige temaer. Jeg gleder meg veldig til idag og håper på at det blir en bra forestilling. Det som også er litt gøy er at vi har med dansere fra et dansestudio og det gjør hele forestillingen så mye bedre!


Er bare jeg som har på sminke hvis dere lurte og ja man skal ha så mye og ja jeg ser gal ut, haha.

Vi har så syk teatergruppe. Her driver vi å danser macarena. Vet ikke hvor det kom fra, plutselig begynte alle å danse og så satt vi på sangen og så tok det helt av.Haha, pent.


Går du på teater?

Har du sett mye teater før?

Det er bra for fuglene...


... at katten ikke har vinger.-Hva synes du om bildet?

17. mai var en fin dag!


Jeg elsker 17. mai. Det er så koselig, alle pynter seg og går i tog og spiser is og koser seg. Rett og slett utrolig hyggelig. Jeg feiret dagen med tog, god mat og de beste jentene ♥

 


Ja, jeg slo til Frida da...

 

Idag har jeg vært på teater hele dagen igjen så er ganske utslitt. Imorgen har vi generalprøve og fredag er premiere! Gleder meg. Skal se om jeg kan ta noen bilder imorgen.

 

-Hadde du en fin dag i går?

When darkness falls, you'll need to shine brighter.


Hva synes du om bildene?

15.mai.2011
 

 


Idag har jeg vært på teater hele dagen så jeg er ganske sliten nå. Etter teater var jeg med Silje, Isabelle og Adrian og nå er Silje her og skal overnatte. Koselig ♥♥

-Hva har du gjort idag?

 

 

Herlige folk!


Hadde en kjempe fin dag i går med herlige folk. Nå skal jeg på teater, snakkes senere!

 

Hva synes du om bildene?

Hadde du en fin dag i går?

jaddaaa
Jaa, vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive? Er så lenge siden jeg har blogga at jeg ikke helt husker hvordan man gjør det, haha.

Skal jeg begynne å blogge normalt bare? Skal jeg ha et sånt oppsummeringsinnlegg? Skal jeg ha en spørsmålsrunde?

Hvis noen har noen supre forslag så sleng det på.

 

-Aurora

I'm back!!


Hei dere. Lenge siden sist! Vurderer å begynne å blogge igjen. Hva synes dere om det? Noen som fortsatt vil lese bloggen min? Haha.

Aner ikke hvordan men på det ene året jeg ikke har blogga har jeg faktisk hatt i gjennomsnitt to lesere hver dag! HVEM vil lese bloggen min når det ikke er noe der? Uff, flaut... Random bilder, men skal jeg begynne å blogge igjen?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits