Herliiiiiiiiiiig
Hadde en super herlig dag med bestevenen min i går! Lagde en liten film også, men den må jeg redigere. Nå løper jeg avgårde, jeg skal nemlig på Justin Bieber konsert! ÆÆæææææ!!!! Har billetter og vet at det ikke starter før etter ni så jeg har god tid. Det kommer til å bli så gøy, hihihihih!

Hva synes du om bildene?

Skal du på konserten eller?

Flere 17.mai bilderMaiken er den herligste jenta jeg kjenner, love you babe 

Hva synes du om bildene?

Sånn går det når jeg kjeder megJa... Det faila litt, men var første gang jeg gjorde dette da! Skal prøve igjen senere, og kanskje ta med meg en modell så jeg slipper å gjøre alt selv. Ble jo litt kult da!

Hva synes du?

Let's go to the beach


Var med Victoria, Binyamin og Frida i går, utrolig koselig! Idag er en skikkelig slappe av dag, ligger fortsatt i sengen... Snakkes senere!

Hva synes du om bildene?

SPLASH
Tatt med Canon EOS 660D + 50mm f/1.4 og redigert av Mari

Hva synes du?

De siste dagene


Sommeeeeeeeeeeeeeeeeer 

Det er sommer jo
Hva synes du om bildene?

MAT, HEHE XD
Ble visst bare mat bilder fra kvelden i går. Haha, god mat var det i hvert fall! Var jeg ikke flink til å lage makroner? Kvelden i går var kjempe koselig med mange søte folk og Frida og Tonje overnattet hos meg. Var en veldig annerledes 17.mai, men det var veldig koselig!

Nå sitter Frida her hos meg og vi har nettopp vært på cafe med Tonje. Snart drar jeg videre til Frida hvor jeg skal overnatte i natt. Kosyyyyy

Hva synes du om bildene?

Hva gjorde du i går?

Hvor mange år blir Norge?Overskriften er det første lillesøsteren min spurte om idag. Haha, er jo egentlig logisk å lure på det... Idag har jeg sett på barnetoget her i Åsgårdstrand, gått litt rundt med venner og så gikk jeg ut og tok noen bilder med Maiken. Nå venter jeg på alle de herlige jentene mine som kommer. Vi skal kose oss resten av kvelden med god mat og kaker. Har forresten lånt en bunad siden jeg ikke har det selv, var den ikke fin? Jeg er fornøyd i hvert fall. Synd jeg ikke har min egen... 

Hva synes du om bildene?

Hva gjør du idag?

You have to die a few times before you can really live
Tatt og redigert av flinke, søte Mari som har fått nytt kamera 

Hva synes du?

love


Elsker olajakka jeg kjøpte i byen isted. Hva synes du om den? Og bildene?

Lykkee
Kom opp i engelsk på eksamen, super fornøyd! 

Hva kom du opp i? (Hvis du kom opp i noe)

Hva synes du om bildene?

alt for mye farger

Ekle bilder egentlig. Sånn går det når jeg kan gjøre hva jeg vil med redigeringen. Følelsene mine kommer ofte gjennom bildene og redigeringen, så kanskje noen klarer å beskrive hva jeg føler når jeg redigerer det sånn? Det klarer nemlig ikke jeg. Ja... Så, hva synes du? Stygt eller? 

5 dager til 17. mai

Det har vært strålende vær idag, og lillesøsteren min er så søt. Håper været holder til 17.mai, da får jeg nemlig besøk av masse herlige jenter. Gleder meg!

Hva synes du om bildene?

Hei Frida

Bilder fra her om dagen, FRIDA ER SÅ PEN! (not, æsj...) Nå er Frida her igjen, hater når hun er her egentlig... Men altså, må man så må man. Er jo litt synd på henne, hehe. 

Har du en venn du egentlig ikke liker? 

(Jeg bare tuller, HVIS DERE IKKE SKJØNTE DET! XD XD Frida er min beste venn liksom...)

Lilla og rosa


Stygt eller kult? Sånn helt ærlig? Jeg gjorde det på to sekunder fordi jeg kjeda meg, og er usikker selv på om det er dødskult, eller bare stygt.

ja


A life without love is like a year without summer
Tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4 

Hva synes duu?

But sometimes, I need somebody who can make me feel alright


Etter regnet synger fuglene


Grilling med jenteneVar på stranda og grillet med Mari, Silje, Fiona, Frida og Elisabeth idag. Var utrolig koselig og herlig vær var det også! 

Hva har du gjort idag? 

Hva synes du om bildene?

Søte venner

Bilder fra i går nå vi var lenge ute og bare koste oss. Stakkars Fanny ble litt torturert på de siste bildene, haha. Legg merke til det fine lyset, nå er det sommer altså!!

Hva synes du om bildene?

Gårsdagen
Overnattet hos Tonje etter bursdagen og i går koste vi oss lenge ute i solen! Bestemte oss for å gå inn til byen, som er et ganske langt stykke, og så kjøpte vi frappe og koste oss på havna. Det var så sinnsykt varmt ute, kan nesten ikke tro at det bare er mai! Senere på dagen dro jeg på stranda med noen folk, legger ut bilder senere. 

Hva gjorde du i går?

Hva synes du om bildene? 

Sweet sixteenDe tre herlige jentene Maiken, Dina og Malin feiret bursdagen sin i går, så jeg koste meg der med masse søte jenter, god mat og god stemning! Håper de hadde en super bursdagsfeiring og at de koste seg like mye som jeg gjorde. Dere er herlige jenter! Gratulerer med dagen som var 

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits