Til verdens beste mamma


Gratulerer så mye med dagen mamma! Håper dagen din blir helt strålende! Hvis noen skulle lure på det, så har jeg verdens beste mamma. Og det mener jeg. Det finnes ingen snillere person, mer omtenksom eller mer morsom. Uansett hva som har skjedd, positivt eller negativt, er du alltid der med oppmuntrende ord, en skulder å gråte på, eller med en stor og god latter. Jeg synes ordentlig synd på de som ikke har en like bra mamma som det jeg har. Hvordan overlever de da? 

Her er noen bilder av mamma, meg, Kaisa, paristur og litt forskjellig.


Gratulerer med dagen  

Animalove

Alle bildene er tatt av Mari eller meg i en dyrepark i Spania. Så nydelige dyr.

Hva skulle jeg gjort uten?Uten den aller søteste jenta på hele jorden?

Spain by night (and day)


SplashBlir helt fascinert av å se på det bildet her. Tenk at det er tatt med digitalkamera!

Hva synes du?

They say home is the place where your heart is...
...then I am home now though I am far away

Er du sikker på at det er fyrverkeri?Tok meg selv i å si nyttårsaften da jeg skulle fortelle om 17. mai her om dagen, bare fordi jeg fikk så nyttårsfølelse av alt fyrverkeriet vi så på i byen. Se så nydelig da! Elsker når man ikke skjønner helt hva det er med en gang, som det nederst bildet! Hadde nok ikke gjettet at det var fyrverkeri hvis jeg ikke hadde visst det. Pluss at jeg er så lei av de vanlige og typiske fyrverkeribildene, selv om det selvfølgelig er stilig. Jaja.

Hva synes du?

Digi, digi, digitalkamera

Kan du tro det? Alle disse søte bildene er tatt med et digitalkamera. Ikke et veldig bra et heller, men tydeligvis bra nok! Jeg har lagt mitt elsk på det og det ble dratt opp i alle de merkeligste situasjonene vi var i i Spania. Her er et lite utvalg av de. Gleder meg masse til å dra det opp videre i sommerferien!

#lifeisgood

Et lite utvalg bilder fra Spaniaturen jeg nettopp var på. Kunne gjort mye for å dra tilbake dit akkurat nå.

Under vann eller over vann?

Digitalkamera//Spania.

Hvorfor blir jeg ikke glad av at sola skinner? Hvorfor vil jeg heller sitte inne i sofaen og se på friends? Alle legger ut bilder av at de koser seg ute, hva er galt med meg? Kanskje jeg burde ta meg en tur ut i sola, og late som jeg liker det. Selv om jeg skulle ønske at det regnet, så jeg hadde en unnskyldning for å være inne og se på friends...

19mai?Elsker bildet over... Og forsåvidt alle bildene som ble tatt på 17. mai! Blir en så koselig stemning over alle bildene, med finstasen på og et stort smil! Hadde en utrolig koselig dag med alle de beste, men etter å ha drasset rundt på kamera hele formiddagen ble det desverre ingen bilder av alle de søte jentene jeg hadde på besøk. Heller ingen bilder av all den gode maten vi spiste? Dette var dårlig Aurora...

Jeg så på barnetoget, spiste is, hadde latterkramper, så på syklene som syklet forbi (ikke spør hvorfor, hater syklister), tok en tur på stranda, spiste masse god mat, danset, tullet og så på fyrverkeriet i byen som en avslutning. Virkelig en av de beste 17. maiene jeg har hatt. Har så mange bilder å vise dere, så det kommer sakte men sikkert, litt og litt.

Hva gjorde du på 17. mai?

Soooooooooool(brent)


Hvordan står det til i Norge folkens? Hadde nett idag og så her er noen tilfeldige mobilbilder fra dagen. Er fortsatt veldig varmt og alle er greit solbrente... Men koser oss mens vi kan! Snakkes!!

Direkte fra mexicansk restaurant


Da sitter vi her på restaurant og venter på maten! Tenkte bare jeg kunne slenge inn et lite innlegg mens jeg har nett! Har dessverre ikke nett i leiligheten, men det er vel egentlig helt greit... Det er DØDS varmt her og vi har gått i shorts og solt oss og fått det skillet allerede! Herlig! Bare for å gjøre innlegget litt mer spennende, noen randome bilder:

Gleder meg til å vise masse bilder når vi kommer hjem! Snakkes snart ;)

Hello there
Digitalkamera

Er det ikke gøy at disse bildene er tatt med digitalkamera? Ikke de mest spennende bildene, men synes allikevel de var søte. Det er det som er så gøy med digitalkamera, det blir mye mer "in the moment" og tullete! Digger det. Bildet i midten er forresten det obligatoriske speilbilde man må ta med nytt kamera, tehe...

Og forresten, stikker til Spania etterpå! Hehehe, så ønsk meg god tur så snakkes vi om en uke. Mari skal være med, og to mediaelever som har med seg tre kameraer, tror nok det blir en del bilder ja...

#medieprisen2013Har du noen gang blitt nominert til en pris før? Eller kanskje vunnet? Nei, ikke jeg heller... Men det var det flere som gjorde i dag! Medielinja på Horten arrangerer hvert år medieprisen, for håpefulle ungdommer fra hele Vestfold som sender inn haugevis med bidrag i kategorier som film, foto, lyd og tekst. Vi så utrolig mange bra bidrag og jublet da folk vant. Folk stilte opp i dress og kjole og i pausen stappet vi i oss kaker og jordbær. Det hele føltes ut som en mini Oscar, noe som var kjempe gøy!

Etterpå reiste noen av jentene inn til Tønsberg og spiste ute. Alt i alt, dette har vært en annerledes og gøy skoledag!

Vært med på noe lignende før?

Nå vet jeg hva jeg vil


Så lite var det som skulle til for å få blogglysten min tilbake. Et fint, rent og enkelt design. Valgte å droppe å publisere det lange innlegget jeg nettopp skrev om alle tankene mine om denne bloggen, så lar jeg det heller være inni hodet mitt. Dere får komme med tilbakemeldinger hvis dere liker det som kommer til å skje her fremover.

Jeg vil skrive mer, blogge når jeg har lyst til det, legge ut flere skoleoppgaver, flere hverdagsbilder, flere bilder tatt med det nye digitalkameraet mitt (haha, dust tenker du kanskje da, en mediaelev som har kjøpt digitalkamera) og rett og slett flere spennende innlegg. Jeg har så mye å se frem til for tiden, så dere kan bare glede dere til masse spennende!


Bare fordi jeg aldri blir lei av dette bildet, uansett hvor mye jeg ser på det.

Asian
Obligatorisk vårinnlegg

Dette er faktisk de første blomstene jeg ser i år, og hva må man gjøre da? Jo, ta bilde av de og legge det ut på bloggen. Om ikke lenge kommer det vel et "pen jente som ligger i hvitveis" innlegg også. Bare vent...

Sett noen blomster i dag?

My kind of perfect
Big smileTok bilder av Fiona i går, hun trengte noen nye bilder av seg selv. Se så nydelig daaa!

Hva synes du?

Wake me up when summer starts

Spør meg om jeg savner sommer a... Sol, varme, en brunfarge jeg hadde glemt fantes, is, gode venner og masse tull og tøys. Gleder meg så mye at jeg sprekker snart.

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits