Det er deilig å le!


Det er så deilig å le. Bare le med gode vennner og ikke bry seg om noe annet som skjer rundt deg. Bare le og le uansett hva andre folk tenker. Å det er deilig det.


Le av den søte katten til Mari som slikket seg rundt munnen akkurat da jeg tok bilde.Le av en dame og en mann som hadde mistet nøkkelen sin i vannet og drev og dykket etter den.Le av Frida som latet som hun helte salt i vannet sitt.Le av Mari og Hedda som faktisk gjorde det.Le av de teite folka på cafeen som ga oss tre pommes frites når vi ba om fire. (Vi fant ut etterpå at den ene var dobbelt porsjon. Fail)Le av kelneren som hadde det største smilet når vi skulle kjøpe is.Le av Frida som tar taubanen på den rareste måten.


Dette var det vi lo av i går.

Hva ler du av?

Hopp i havet!


Frida og jeg måtte jo finne på noe, så vi dro ned på stranda og kosa oss der. Var sykt varmt så vi fant ut at vi skulle bade vi, selv om vi ikke hadde med oss badetøy. Vannet var så deilig og vi angra ikke et sekund på at vi bada. Selv om vi ble kliss våte etterpå og alle stirra på oss. Hadde selvfølgelig en liten vannkrig på sykkelen også. Frida begynte å sprute vann på meg and then it's on. Haha, gøy!


Frida er så pen og så kommer jeg som ikke klarer å være seriøs:


Har du bada i år?

Smile, you never know who's watching.
Da drar jeg til Frida og skal overnatte der til imorgen. Dette kommer til å bli gøy. Finner jo alltid på noe morsomt når jeg er der. Hvis noen har noen super gøye helt syke forslag til hva vi kan finne på så spytt det ut. Kanskje vi filmer hvis vi gjør noe utrolig gøy?

 

Hva synes du om bildet?

Har du noen bra forslag til hva vi kan gjøre?

I want to ride my bicycle


Er du ofte ute å sykler?

Bursdagen til Kristin


Da kom jeg hjem fra en koselig bursdag. Spiste pizza, hørte på musikk, snakket og noen badet.
Så søte alle sammen♥♥

 

Hva synes du om bildene?

Drar i bursdag


Da stikker jeg i bursdag til søte Kristin. Det kommer til å bli koselig! Tar sikkert masse bilder.

Vært i bursdag i det siste?

Dag 3 i Paris


Dag 3 i Paris:


Startet med at vi skulle ta bussen til Eiffeltårnet, men siden vi ikke var vandt til det rare bussystemet endte det opp med at vi gikk en stund og kjøpte oss noen makroner:

Nam nam... Da vi endelig fant ut bussene kom vi oss til Eiffeltårnet. Og jeg sier det igjen, jeg har aldri sett så mange mennesker før!

Det var helt sykt kø og 2567890987 mennesker, så vi stilte oss i den korteste køen. Det var selvfølgelig der man måtte gå opp trappene.

Så vi gikk opp alle trappene vi. 669 trappetrinn.Og utsikten var helt sykt fin!Og her er pysa (altså meg) som ikke turte å gå helt opp. Etter andre etasje turte jeg ikke mer så da ble det bare halvveis opp i Eiffeltårnet. Merket at jeg hadde ganske høydeskrekk. Var ganske skjelven i beina når vi gikk oppover trappene og jeg måtte følge med på beina mine sånn at jeg ikke gikk feil.Så gikk vi og satte oss i den nydelige parken igjen og spiste litt mat.Senere på kvelden dro vi ned til Notre Dame og så på hva som skjedde der. Masse folk der og en del gøye ting som skjedde. Tar det i et eget innlegg senere.

Dag 4 skjedde det ingenting egentlig, vi dro hjem og det var iskaldt i Norge :(

 

Hva synes du om bildene?

Dag 1 og dag 2 i Paris


Dag 1 i Paris

Startet med å ta bil, båt, buss, fly, buss og så metro før vi var fremme og da sjekket vi inn på hotellet. Søtt hotell midt i sentrum av Paris. Så utforsket vi byen. For en vakker by.


Fine bakgater med masse liv.Notre Dame.Syke folk som opptredde på gaten.Søte bruer over elven.Gateselgere langs veien.

 Alt i alt var det en bra dag, og vi fikk sett litt av Paris før vi gikk og la oss.

 

Dag 2 i ParisVi dro for å besøke Le Louvre og skulle se på Mona Lisa, men da vi gikk inn i bygningen og så den lange køen gadd vi rett og slett ikke. Er jo bare Mona Lisa som er kult å se, ikke all den andre kunsten, haha.

Så havnet vi mitt oppi homoparaden. Tror jeg aldri har sett så mange mennesker i hele mitt liv. Det var stappfullt overalt og det var så vidt man kom seg frem. Selvfølgelig var det i vår gate og. Men det var morsomt og se på selve paraden, folk var helt gale.Mamma og jeg søkte tilflukt på Starbucks :)Her går vi hjem til hotellet og rett utenfor hotellet står det masse ungdommer og danser på busstoppet og så var hun jenta her på vei ned, men så turte hun ikke og vips sto det hundre gutter rundt henne som hjalp henne. Haha.

Siden stemningen i gata var helt syk gikk vi til en park litt lenger bort og der var det så utrolig deilig å være. Alt var helt rolig og fint. Veldig kontrast til bylivet.Så kjøpte vi den digge isen og satt oss på en turistbåt.

Folk tok helt av når Eiffeltårnet kom og alle skulle ta bilder av seg foran det.

 

Det var dag 1 og 2 i Paris. Vil du ha dag 3 og 4?

Hva synes du om bildene?

Home from Paris!


Heeey! Har dere savnet meg? Nei sikkert ikke, Mari har jo vært en super blogger for meg. Tusen takk! Har hatt noen fantastiske dager i Paris som jeg aldri vil glemme! Har opplevd så mye på veldig kort tid. Men det var deilig å komme hjem også. Til sin egen seng og data♥♥♥♥ Hadde 70 varsler på facebook og jeg måtte scrolle meg ned på hjem siden helt til jeg så det som ble skrevet før jeg dro. AVHENGIG! 

 Men tilbake til Paris. Har dere lyst på et bildedryss? En forklaring av alle dagene der nede (med bilder til selvfølgelig), eller vil dere bare ha forskjellige bildeserier sånn etterhvert? Opp til dereee

 

Sååå, hvordan skal jeg blogge om Paris?

Black and white
Hva synes du?

Den nydelige katten vår


Tenkte jeg skulle fortelle litt om katten vår. Hun heter Stella og er cirka tre måneder gammel. Vi fikk henne av en av mine beste venner Isabelle.

Den dagen kattene ble født var jeg hos Isabelle. Vi skulle til å legge oss, klokken var cirka 12 og da begynte katten å føde. Den holdt på nesten hele natta og fikk til slutt 6 kattunger. Etter dette var jeg hos Isabelle hver dag og så de små kattene vokse opp.

De var så utrolig søte og hver gang jeg var der fikk jeg lyst til å stjele med meg en hjem. Vi har alltid hatt katter, helt siden jeg var bitteliten, men nå hadde vi ikke det. Derfor tok jeg sjansen og spurte mamma om vi kunne få en. Og gjett om hun smelta når hun så de.Derfor endte det opp med at vi fikk en av dem. Lille søte Stella.Så utrolig søt, og så utrolig dum, men det er nok den nydeligste katten jeg noen gang har sett.

 

Har du katt?

For å gjøre det godt igjen :)


Heihei, for å gjøre det godt igjen for at jeg ikke har blogget før idag, tenkte jeg dere skulle få ett "ekstra" innlegg hehe :)
oh yeah, I'm a ninjaa! 


andefamilien, aww! ;p
kjente jeg liksom var litt lei av jorda, så bare tok en tur til månen, bilde fra avreise det her da ser du ;)


Ninni er helt sykt god til å ta hoppebilder! sånn har 1000 bra av henne!og tre bra av meg ellerno :)Så hva syntes dere om bildene? 

 

Just play the piano


kjære søte auroras leser! unnskyld unnskyld for at jeg ikke har blogget før, hadde virkelig glemt dere helt :( uff så falut.. men håper dere liker innlegget Aurora har laget :D hun er utroolig flink på piano, dere burde be henne lage en piano video til dere en gang :)Hva synes du om bildet?

Foto - terninger


Hva synes du om bildene?

FOTO


Åh, for noen dager siden hadde jeg og Ninni

dette er meg og ninni når vier sammen forresten, vi er fryktelig pene :) Tenkte dere fortjente og se det der ;)

vi hadde i hvertfall, fotoshoot med Silje. Hehe føler det blir veeldig mange bilder av Silje, men hun er så fryktelig pen,(hehe, ikke sånn som meg og Ninni)

Det vi liksom prøvde på var at hun var på lekeplassen utennoen og leke med, ensomheten er det vi prøver og få fram da hvis ikke denne jenta er vakker, da vet ikke jeg <3

-så fortell hva dere syntes om bildene :)
-så du ensomheten i bildene? FOTOGRAFIER


Heihei,  jeg tenkte jeg kanskje kunne legge ut noen bilder jeg tok for noen uker siden :)
(.....selvom Aurora ikke ba meg om det.. hehe wild! :) )

Håper du liker dem :)


dette er jo drømmerommet for enhver liten jente!

Hva syntes du om bildene?

Everybody wants happiness...


...nobody wants pain. But you can't have a rainbow, without a little rain.Hva synes du om bildet?

heihei, nå skal dere få høre fra lille meg


Unnskyld til alle søte Auroras lesere, men jeg er ikke super god med disse bloggtingene ennå!

Også har jeg hatt sånn en travel dag :) Har nemmelig tatt noen super koslige bilder med Silje..
Vakker skapning det her<3

Og ikke nok med det, så har vi vært på Kilden kino, i sal 9, deluxe salen (!!!!) og sett ...BAD TEACHER, den var bra, men hvis du ser trailern før du leser vidre. HER KAN DU SE TRAILERN :D så var den ikke like bra som trailer ga forhåpninger om, men den var helt ok, morrsom film og ha sett. Men deffinitvt ikke ny yndlingsfilm :) 

etter alt dette.. så dro jeg og SIlje på teater, og så våre gode teater buddies rocke tawlohullet (er det sånn det skrives) vi så VIntereventyret, har ikke bilde av plakaten, men du kan jo lese annmeldelsen av Fredrik Rütter HER
 

Har du også hatt en innholdsrik dag?

Hva har du gjort idag?

Syntes dere jeg kommer meg på denne blogginga? 

Du er ikke som alle andre...


...Ingen andre er som deg♥Du er så nydelig du Mari! Og nå har nå denne flotte nuffeluffen sagt ja til å poste innlegg for meg når jeg er i Paris. Du er en knupp!

 

Hva synes du om bildene?

Ikke sant hun er snill?

Stikker til Paris!


Tror faktisk ikke jeg har rukket å si det, men jeg drar til Paris om en halv time og blir der til mandag. Har fått Mari til å poste noen forhåndsskrevne innlegg så bloggen ikke blir helt stille mens jeg er borte.

Akkurat nå er det bare helt utrolig deilig å dra fra Norge, det bare regner hele tida og er skikkelig dritt vær. Men i Paris er det i hvert fall meldt fint vær.Da snakkes vi!

 

Vært i Paris før?

Vi tenner det store bålet!


Har aldri gjort noe spesielt på St. Hans aften og jeg har vel aldri tenkt noe spesielt på det. Derfor møtte jeg bare mine søte venner på stranda og så på bålet.

 

Pleier du å gjøre noe spesielt på St. Hans aften?

Man er ikke voksen før man tør å være barnslig


Er så herlig å bare tulle rundt og ikke tenke på noe annet enn øyeblikket man er i.

 

Hva synes du om bildene?

Det tordner!!


Hvis det er noe jeg hater så er det torden. Det er så utrolig skummelt. Den buldrene lyden som bare trenger seg inn i huset. Det føles ut som hele verden går under og at tordenet tar over. Lyden blir bare høyere og høyere og himmelen mørkere.Når alt er helt svart og lyden er høy og buldrene er det ikke rart man blir redd. Hater det.Skal egentlig opp til Helena nå, men vet ikke om jeg tør. Nå tvinger jeg henne til å komme å møte meg. Jaja, det er lov til å være litt pyse.

 

Hater du også torden?

Gamle dager


 

Hva synes du om bildene?

Min søte katt/ape
Haha, katten vår er den rareste jeg noen gang har vært borti. Jeg sto og pusset tenna og plutselig satt den oppå skuldrene mine, jaja. Litt søt er den jo.

 

Vært borti noen rare katter før?

Mine tvangstanker


Alle der ute har et eller annet de må gjøre, uansett om det er noe stort eller lite og jeg har et par ting. Tenkte jeg skulle fortelle hva jeg må gjøre.

  • Jeg må slå meg tre ganger på kneet når jeg ser på klokka og den er 12.12, 13.13, 14.14 osv.   • Jeg teller trappetrinn mens jeg går. Det legger jeg ikke merke til selv en gang.

  • Dekselet på kameraet må være snudd sånn at Canon merket er riktig vei.  • Hvis jeg holder penger i hånda må jeg legge de samme vei i riktig rekkefølge, fra størst til minst.  • Jeg må rette på stropper som er krøllet eller ligger feil vei, som BH-stropper, bilbelter og øreplugger.  • Jeg må gjøre noe hele tiden, hater dager hvor jeg ikke har noen planer. Klarer ikke å bare være hjemme og slappe av litt.
  • Må alltid ha med meg vann overalt, blir stressa hvis jeg ikke har vann tilgjengelig.

  • Jeg MÅ alltid ha venstre øreplugg i venstre øre og høyre i høyre øre.Har du noen rare tvangstanker?

Ikke glem hva du skal gjøre!


Var i byen med Malin og Markus isted. Ingen av oss var egentlig i shoppehumør, men jeg fikk kjøpt meg en liten ting! Nemlig en avtalebok. Jeg er utrolig glemsk på sånne ting og glemmer alltid avtaler med folk, men ikke nå lenger.

Synes den var litt søt jeg!

 

Glemmer du fort avtaler?

Foto - SnegleCanon EOS 550D + 50mm f/1.8 

 

Hva synes du om bildet?

Fabulous day
Vært med koselige folk idag, selvom vi ble ditcha et par ganger, haha... Nå sitter Malin hos meg og hun skal overnatte. Vi har det så utrolig gøy sammen og ler hele tiden. Skravla går i ett kjør for å si det sånn.

 

Gjort noe gøy idag?

To jenter i enga
Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits