Siste dag i Norge......På tre uker! Drar som sagt til Brighton imorgen. Ææææ! Tilbringte dagen med gode venner og sa hade til de! Sees igjen om tre uker, haha. Blogger mer imorgen før jeg reiser og så blir det innlegg fra Brighton fremover. Håper virkelig vertsfamilien har internett. Hvis dere lurer på noe om språkreisen er det bare å spørre!

Lurer du på noe?

Hva synes du om bildene?

Everything's gonna be alright

Random bilder. Drar til Helena nå, siste tiden sammen før jeg reiser! Seriøøøst, begynner å grue meg! Hvis noen har vært på språkreise før, ta kontakt! Eller hvis noen skal på språkreise i år. Sykt skummelt å reise alene egentlig. Jaja, det ordner seeg!

Hva synes du om bildene?

Har du vært på språkreise?

What happens if a car come? We die.Bilder tatt av Mari for lenge siden med søte Silje som modell. Redigert av meg nå. Elsker det første bildet, sikkert et bilde som ikke var planlagt og som var ment å slette, men det ble så kult med litt redigering! Hva synes du?

Språkreiseeee
Drar på språkreise om to dager! Herregud, begynner å grue meg nå! Hadde nesten glemt det, men gikk nettopp opp for meg at jeg faktisk reiser. Alene. Tenk hvis jeg ikke får noen venner? Herregud, hva er det jeg gjør... Neida, det går nok fint! Men kjenner jeg gruer meg litt... 

Hva synes du om bildene?

Vært på språkreise?

Bestevenna mine liksommmmm


Babypusene mine! Er de ikke søte? Må snart gi de bort da... Fuck... (KØDDA, MEN DE ER BEST! INGEN HAR LIKE BRA VENNER SOM MEG)

Hva synes du om bildene?

Take a walk
Hva synes du?

Here comes the sun


Ironisk at det regner ute nå da... Men, hva synes du om bildet?

Everybody dies, but not everybody livesVet ikke helt hva jeg synes om det midterste bildet, ligner ikke på meg i det hele tatt! Alle prikkene er forresten skygge, hvis noen skulle lure...

Hva synes du?

Glad eller trist?


Dagen i går startet med å komme på skolen. Siste skoledagen noensinne på denne skolen. De som skulle fremføre ting på kvelden øvde og vi andre bærte stoler. Verdens nydeligste sang hadde Fanny, Frida og Maiken laget som de sang på kvelden. Så utrolig nydelig, har vært dilla på den så lenge nå... Skal prøve å lage film senere så dere kan høre den.

Så var kvelden kommet. Vi samlet oss på skolen, jentene i bunad og kjole og guttene i dress. Var først en stund i klasserommene, hvor lærerene hadde noen taler osv. og så gikk vi videre.
Beste Helena!


Kommer til å savne dere jenteer :(


Litt av klassen min, savner alle sammen!


Søte jentene!
Skulle ta bilde sammen og så skaller vi når vi lener inntill hverandre. Haha, det er så typisk oss, gjør det alltid.


Rett før vi fikk vitnemålet! Ganske giraa


Fikk den bamseklemmen av Dina og kunne ikke la være å gråte. Herregud, da fløy tårene. Da jeg klemte kontaktlæreren vår også, tårene bare rant. Kommer til å savne verdens beste lærer så mye.


Så gikk turen ned til stranda hvor vi koste oss med pizza og brus!


Kommer til å savne alle så sykt mye, det er helt ubeskrivelig! Heldigvis starter de fleste på samme skole, men det blir ikke det samme. Vi er ikke lenger en gjeng, vi får nye venner og kommer til å gli mer og mer fra hverandre. Miljøet kommer ikke til å være det samme lenger. Og selvfølgelig er det først nå på slutten man har blitt ordentlig kjent med alle. Åå, kommer til å savne Borre.

Har du hatt avslutning?

Det var det


Da var ti års skolegang ferdig! Så utrolig trist, men samtidig så utrolig deilig. Klarte ikke å holde meg på avslutningen så ble en del tårer der. Var så trist når det plutselig gikk opp for meg at vi faktisk slutter! Viser fler bilder imorgen, men nå er jeg sykt trøtt!

Klassetur til Sandsletta

Da var siste klassetur med skolen over og nå er det bare en dag som skiller til sommerferie. Vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg til ny skole, men det kommer til å bli utrolig deilig å starte på nytt. Begynner å bli lei av ungdomsskolen. Turen var i hvert fall veldig hyggelig, selv om vi var dødsuheldige med været den første dagen. Pøseregn og telt er ikke særlig gøy. 

Mesteparten av tiden ble tilbrakt inni teltet og Tonje og jeg endte opp der inne alene med høy musikk og våre vakre stemmer. Tror ikke det var særlig pent... Men hvem klarer å ikke synge på den sangen her? Sykt glad sang. DU MÅSTA FLYTTA PÅ DEI!!!!

Fikk ikke tatt så mange bilder på kvelden og natten, men noen dagen etter. Været letta og det ble ordentlig sol, men alle var så trøtte så fikk ikke tatt så mange bilder. Karl Erik stilte selvfølgelig opp da, som vanlig! Tonje og jeg dro tidlig, siden hun måtte fikse pass og så sovna vi i sengen hennes etterpå.. Hadde planer om å ikke sove, men gjorde egentlig ikke noe med litt søvn. Ble helt forvirra når vi ble vekket til middag, alt var bare helt feil. Haha

Hva synes du om bildene?

Vært på klassetur?

I en rosebusk


Disse bildene er så magiske, liker dem så godt. Haha. Nå drar jeg en tur til byen før jeg skal på klassetur med hele tiende trinn! Kommer til å bli kjempe koselig, er en av de siste gangene vi er samlet hele gjengen. Begynner å grue meg til vi er ferdig nå, kommer til å bli så trist å slutte fra alle sammen. Tviler på at det kommer til å bli noe søvn i natt, det blir jo gøy.. Blir alltid så sliten etter jeg har døgnet. Jaja, viser dere bilder fra turen imorgen!

Hva synes du om bildene?

Skal du på klassetur?

Livet er herlig
Har blitt så glad i alle de bildene her! De er så fineee, lyset var bare helt perfekt den dagen. Og blir jo ikke noe dårligere av at den flinke fotografen Mari har tatt bildene. Love, love, love. Viser enda fler bilder senere.

Hva synes du?

Gule blomsterTatt av Mari med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4, redigert av meg

Hva synes du?

Jentekveeeeld

Verdens beste Helena har kommet hjem fra Thailand, så vi hadde en aldri så liten jentekveld på fredag. Var utrolig koselig! Var også i bursdag idag, men tok ingen bilder. Har klart å ødelgge objektivet mitt. Det er det TREDJE objektivet jeg ødelegger. Fy søren, er så sur. Aner ikke hva jeg skal gjøre

Hva synes du om bildene daa?

For du e værdns bæste, ja det e itj no tvil


Når æ tænke på dæ så kjæm det fort et smil! Haha, verdens teiteste sang, men Frida er best i hele verden og når jeg tenker på deg så kommer det faktisk et smil. Love you bebi 

Hva synes du om bildene?

May not be able to fly, but I'll take you on adventures

Tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4. Guuud, Frida og de krøllene hennes! Så fantastisk nydelige! Tvingte henne til å ikke rette håret så jeg kunne ta noen bilder av henne. Skjønner ikke hvorfor hun ikke alltid går sånn, er jo helt fantastisk. 

Hva synes du?

Smileeeeeeeeeeee

Tok bilder med Mari idag, og siden hun følte seg så stygg (noe hun absolutt ikke var), ble jeg modellen for dagen. Ble egentlig ganske fornøyd med bildene og Mari er jo så flink til å fange øyeblikkene. Alle bildene er tatt med Canon EOS 660D og 50mm f/1.4. Legger ut flere bilder senere.

Fikk forresten 6 på muntlig eksamen i samfunnsfag. Greit fornøyd med det ja!!! Hihih

Hva synes du om bildene?

Don't be so sad

Alle bildene er tatt av flinke, flinke Mari! Skal være med henne etter eksamen imorgen og, så da blir det nok tatt litt fler bilder. Så gøy å ta bilder med hennee!

Hva synes du om bildene?

Breakfast
Hva synes du?

I'm wide awake
Spania

Her er alle de brukbare bildene fra Spania. Tok utrolig få bilder til meg å være, men dro heller ikke med en venninne så var ikke så mange å ta bilde av. Jeg liker tross alt best å ta bilder av folk og ikke natur. Turen var helt herlig, selv om det bare var fire dager. Ble til og med litt brun, så varmt var det der nede! 

Nå er det hardkjør to dager framover. Har muntlig på onsdag og heldig som jeg er kom jeg opp i samfunnsfag! Utrolig fornøyd, med tanke på at halve klassen kom opp i matte.... Super glad for at det ikke ble det! Har litt problemer med å konsentrere meg, men har jo tross alt ganske god tid.

Hva synes du om bildene?

Har du hatt muntlig eksamen?

Fint lys #2
Hva synes du?

Fint lys
Hva synes du?

Goes wild
Hva synes du?

AURORA + TONJE = BESTEVENNER!!


 

Først og fremst vil jeg bare fortelle dere at jeg skal poste noen innlegg for Aurora mens hun er på ferie i Spania! Hun er så utrolig heldig. 

Så derfor tenkte jeg (Tonje) å benytte denne sjansen og fortelle dere litt om Aurora og hvor glad jeg er i denne jenta:


Aurora er den morsomste og søteste personen jeg vet om. Vi kom fort i kontakt ettersom hun ringte meg kl.21.00 en mandag og spurte om hun kunne sove over hos meg fordi det var ingen hun kunne sove hos. Ja, så slik begynte egentlig Aurora og Tonje eventyret! Etter det har vennskapet vårt knyttet seg bare enda bedre. Vi er sammen hver eneste dag og snakker sammen nesten 24/7. 

Vi er svært glad i å ta bilder begge to. Men særlig Aurora. Aurora har alltid en liten plan på lur når det gjelder foto. Hun redigerer, stiller deg opp og blogger helt fantastisk! Du er så flink du. Hva trenger jeg med kamera når du har det? Vi kan snakke om alt og ingenting. Det er en ting som er svært viktig i alle forhold om det gjelder kjæreste eller vennskap. Vi holder sammen i tykt og tynt, faktisk har vi ikke kranglet sånn ordentlig enda! Det er jeg svært glad for.Første gangen du var her! Glemmer aldri det. Det var en superkoselig dag. Hver eneste time jeg tilbringer med deg er aldri kjedelig. Jeg er så utrolig glad i deg AURORA <3 Håper du ikke blir sur på meg at jeg har forskjellig størrelse eller redigering på bildene. Du er helt ubeskrivelig vennen! En slik venn som deg burde alle ha. Og jeg er utrolig heldig som får ha den som den vennen.

Hvilke inntrykk har dere lesere fått av Aurora? 

Noe dere lurer på? 

Noen fine sangerBare noen av sangene jeg hører på for tiden. Hva synes du?

Hade regnDet pøseregner, tordner og lyner. Gjett hva jeg skal? Jeg skal til Spania. Åååå gud, så herlig det blir. Sol og 30 grader er ikke feil akkurat nå. Kommer hjem igjen på lørdag, så rekker "heldigvis" muntlig eksamen... Med mindre det er streik da selvfølgelig! Er nesten misunnelig på meg selv altså, dette blir så herlig. Skal ta masse bilder som dere får se når jeg kommer hjem og kanskje jeg får noen til å gjesteblogge litt.

Hva synes du om bildene?

Misunnelig på meg eller? Heheh

old pictures

Bildene er tatt mai 2011 og redigert nå.

Ville bare si tuuuuusen takk for alle de fine kommentarene de siste dagene! Er så gøy å høre at folk liker det jeg gjør. Gir meg så mye inspirasjon til å ta flere bilder. Har egentlig masse bilder å vise dere, men så kom jeg over disse bildene som er tatt for cirka et år siden og jeg elsket de. Hadde trodd jeg var kjempe dårlig til å ta bilder for et år siden, men de var jo faktisk fine.

Hva synes du?

Let's flyyyy
Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits