Life is what we make it, always has been, always will be.


Modell: Silje, Foto: meg + Canon EOS 550D & Sigma dc 18-50 2.8 ex macro

Hva synes du om bildene?

Herlig dag på strandaVar på stranda og koste meg med alle de herlige jentene mine før jeg tok turen hjem igjen og var med noen andre herlige folk. Var en kjempe deilig dag i går med vaarmt vær og fine mennesker. Alle dager skulle vært som den. Nå kommer Silje til meg og vi finner vel på noe gøy. Prates senere!

Hva gjorde du i går?
Verdens søteste butikkLigger verdens søteste butikk borte på hjørnet hvor vi bor, så min lillesøster Kaisa tok seg en tur bort for å kjøpe en liten gave. Utrolig søt butikk.

Har du vært i noen småbutikker før?

Det gåkke så fort neiEkkel, men faktsik litt fin!

Nå er jeg hjemme i mammas hus etter tre uker hos pappa. Deilig å være hjemme igjen. Selv om jeg er hjemme hos pappa og, er jeg ordentlig hjemme her hvor alle vennnene mine bor. I morgen skal jeg kose meg på stranda hos Mari med alle mine søte små. Det blir gøy!

Hva skal du imorgen?

In the pool


Må forresten bare si tusen takk for alle de utrolig søte kommentarene jeg har fått de siste dagene. Blir så glad når jeg leser de :) 

Oppskriften på softis er >herfra<. Rist heller litt lenger enn de sier, da blir den enda bedre og spis fort fordi den smelter med en gang! 

Hva synes du om bildene?

Skal du prøve å lage hjemmelaget softis?

Hjemmelaget softis med dots kjeks
Smaker som McFlurry bare mye bedre! Enkelt og lage også, men isen smelter veldig fort så spis raskt! Haha. 

Smakt det før?

Black and white

weheartit

Blir så utrolig inspirert av å skikke gjennom weheartit. Så mange fine bilder. 

Hva blir du inspirert av?

Ikke blomster nå
Bare fordi jeg er så utrooolig glad i insekter og føler jeg har lagt ut litt mange blomsterbilder de siste dagene. Nå må jeg bli litt mer kreativ med bildene mine.. Så hvis noen vet om en superbra blogg, SPYTT DET UT.

Glad i insekter?

Vet du om en bra inspirasjonsblogg?

Modell?
Alle bildene er tatt av meg

Har masse insipirasjon og ideer inne i hodet mitt nå, så til alle dere vennene mine der hjemme: Skrik ut hvis du vil være modell for meg. Trenger en som gjør det jeg sier (om det så er å krabbe i søle), men samtidig har noen ideer selv og ikke er helt lost foran kameraet. Så til mine kjære venner, vil du være modell for meg?

Here comes the sun


Er det sol hos deg?

Blomstene i Oslo


Har aldri sett så mange blomster i midt liv samlet på ett sted. Det var helt ekstremt. Og utrolig fint. Var også inne i domkirken og tente et lys. 

Har du vært og sett på alle blomstene som ligger i Oslo?

Gårsdagen


Var med disse nydelige menneskene igår. Vi hadde det supergøy som vanlig og var ikke ute av huset før halv fire... Tar sin tid med fire jenter som har vært oppe halve natta. Idag ble jeg vekket halv ni (!!!!!!!!!!) for å dra inn til Oslo by for å se på alle blomstene. Har vært helt borte fordi jeg er så trøtt, men det var veldig fint med alle blomstene. Kommer bilder etterpå. 

Hva gjorde du igår?

When I laugh...


Youtube ødelegger kvaliteten :(

Hva synes du om filmen?

Verdens beste jenter


Idag har vi feiret bursdagen til søte, søte Frida. Det var bare noen få jenter, men vi koste oss veldig. 


Bursdagsbarnet!


 Haha, "Shoes and the city". De svære skoene er forresten tull :P

Etterpå dro de fleste av oss til fakkeltoget som var i Tønsberg. Det var utrolig fint og trist på en gang. Hele 10.000 mennesker stilte opp og det var så fint å se at så mange bryr seg. Ble litt emosjonell da, for å si det sånn...

Nå sitter jeg med verdens beste jenter Silje, Mari og Frida og vi skal se på Harry Potter. (Fans uknow.)

Ha en fin kveld alle sammen, kos dere med de dere er glad i ♥

God morgen


God morgen alle sammen, nå hopper jeg i dusjen og senere idag drar jeg til Frida. Det blir koselig. Føler meg så teit som blogger helt normalt etter alt det som har skjedd, men det er viktig å tenke på positive ting. 

Hva synes du om bildene?

Det ordner seg
Det ordner seg nok til slutt. Selv om ting ikke blir som man har tenkt. Selv om man driter seg ut en gang i blandt. Selv om du ikke er perfekt. Selv om himmelen ikke alltid er blå. Selv om det ikke er fred i verden. Selv om alle blomstene flyter vekk i en søledam. 

Hva synes du?

Mitt lille land


Vet ikke helt hva jeg skal si. Det er helt sykt. Klarer egentlig ikke å innse det. Tror ikke det har gått opp for meg enda. Jeg kjente ingen som døde i går, men jeg kondoler så utrolig mye til dere som kjente noen. Uskyldige mennesker skal ikke dø på den måten. Tror egentlig ikke jeg skal si noe mer. Hør heller på denne nydelige sangen:

I en eng av kløverf
Frida er så pen!

Nå ligger jeg og slapper av etter en dag hvor alt jeg har gjort er å slappe av. Orker rett og slett ikke så mye når været er så stygt. Frida dro hjem idag desverre etter mange morsomme dager. Torsdag var vi og så Harry Potter! Syykt bra film. Er trist at det er over, men man kan jo alltids se filmene om igjen og om igjen. I går var vi på tusenfryd og koste oss. Tenker jeg skal lage en film om uka med Frida, men nå skal pappa og jeg lene oss tilbake og se på film. 

 

Har du sett Harry Potter filmen?

Hva synes du om bildene?

Fint smykke da


Tok en del bilder ute i skogen i dag. Var tusen mygg der og siden jeg har så fint blod og myggen elsker meg så har jeg nå myggstikk over hele kroppen. Jadda. Dere får se resten av bildene senere når jeg gidder å redigere de. Nå skal Frida og jeg sove tenker jeg og så får vi se hva morgendagen bringer! :)

God natt alle sammen.

Trailer - Skogens mysterier


Utrolig tullefilm og utforsking av iMovie. Jaja, vi hadde det i hvert fall veldig gøy :)

 

Hva synes du om filmen?

Frida er best

Du er nydelig du Frida! Nå sitter vi og ser på verdens teiteste program på tv og redigerer en film vi lagde isted. Gled dere, den ble kjempe kul.

 

Hva synes du om bildene?

Sitter og venter
Nå sitter jeg her og venter på at Frida skal komme. Gleder meg, har ikke sett henne på leenge!

 

Hva har du gjort idag?

Ut av vinduet
Hva synes du om bildene?

De siste dagene


Malin kom på torsdag og vi har kost oss massemasse, derfor null blogging. Har vært utrolig koselig og håper du vil komme tilbake en annen gang!

Nå skal jeg bare slappe av i det "nydelige" været. Snakkes senere!

 

Hva har du gjort de siste dagene?

MacBook Pro!!!!!


Har vært og kjøpt MacBook Pro idag og jeg er sååå fornøyd! Anbefaler alle dere som ikke har mac å kjøpe det. Alt er så mye bedre. Ah, jeg er i himmelen.


Fornøyd♥♥♥♥♥♥♥

Har du Mac?

Skulle liksom bade


EDIT: Vet ikke hva som skjedde med bildestørrelsen forresten, men DET orker jeg ikke å fikse på. Lastet de vel bare opp i feil størrelse.

Var på stranda i sted for å ta en dukkert, men det begynte selvfølgelig å regne... Elsker sommeren i Norge!!! (not)

 

Sjekket forresten om objektivet kunne bli fiksa, men det kosta mer enn selve objektivet så det blir nok ikke noe av... Men pappa hadde tilfeldigvis et objektiv liggende som var så mye kulere, så jeg låner det jeg! :))

Har også endret litt på designet, men er ikke fornøyd. Var bare noe midlertidig, så kommer vel noe nytt senere. Når jeg gidder..


Har du badet de siste dagene?

Bobler
Haha, gøy å blåse bobler! Vi lagde en egen blanding i går for å få de store boblene og de ble dødskule.

 

Blåst bobler i det siste?

Beautiful little girl


Nta, se så nydelig da!

 

Hva synes du?

Give me some flowers
Siden lillesøsteren min har bursdag i morgen har vi vært ute og plukket blomster idag. Hadde glemt hvor koselig det var å plukke blomster og hvor lite som skulle til for at det skulle bli fint.

 

Plukket blomster i det siste?

M&M'S
Hva synes du om bildene?

Glad i m&m's ?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits