Somewhere only we know

Dere er bare for pene jenter... Er fantastisk å ta bilder av folk som er så fotogene og som ikke har ett eneste dårlig bilde. Digger det. Tok enda fler bilder med Helena og Isabelle idag så kommer til å bli masse bilder av dem på bloggen fremover. Her er bare noen få, viser fler senere! Nå kommer snart Malin, det blir koselig!

Hva synes du?

SåpeboblerTatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4, Modell: Helena

Hva synes du?

Peace, pleaseNoen fler av bildene jeg tok med Isabelle og Helena idag. Ble såå fornøyd med de, viser dere flere senere når jeg gidder å redigere! Gled dere altsåååå

Hva synes du?

Flower girlHar tatt bilder av en venninne av mamma idag og Helena, så det var veldig gøy! Over ser dere et bilde av Helena, legger ut fler senere! Nå skal jeg ut igjen med noen venner.

Hva synes du om bildet?

Herlig sommerdag!Var med masse, søte, herlige jenter i går på dagen. Det var varmt og vi koste oss på banen med prat og latter! Herligere jenter skal man lete lenge etter. Så måtte jeg inn og spise middag, men gikk ut igjen etterpå og møtte Helena, Maiken og Aleksandra og så møtte vi Fredrik. Var en utrolig koselig dag. 

Hva gjorde du i går?

Flere bilder fra båtturen


Hva synes du?

Niiiiceeeee


Tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4, redigert i Gimp

Dårlig på overskrifter... Iknow. Egentlig ikke så fornøyd med det bildet heller, ble litt overredigert... Men var litt gøy å se hvor forskjellig det ble. Tror jeg lager et innlegg i kveld hvor jeg viser før og etter på noen bilder!

Sov hos Mari med Hanna i natt, var utrolig koselig! Så lenge siden jeg hadde sett begge to! Nå skal jeg straks ut og møte Maiken, Dina og Malin. Tar selvfølgelig med kamera, snakkes!

Hva synes du om bildet?

Hjemme fra seiltur!


Beklager at jeg plutselig stoppet å blogge! Dro på seiltur med familien og søteste Tonje ble også med! Har hatt det utrolig koselig, men også deilig å være hjemme. Har jo ikke vært hjemme siden før språkreisen, så å sove i sin egen seng igjen var fantastisk! Her er et lite bildedryss fra ferien. Viser dere fler bilder senere!Nå skal jeg til Mari! Gleder meg sykt, er nesten en måned siden jeg har sett henne. Det kommer til å bli super koselig. Så da snakkes vi senere! Skal bli mye flinkere til å blogge nå

Hva synes du om bildene?

Look up


Tenk at det er ett år siden tragedigen på utøya idag. Føles ut som det var i går. Husker den dagen så utrolig godt! Frida var her og vi hadde hatt det så gøy, men så våknet vi opp til nyheten om at det var bombet i Oslo. Helt uvirkelig. Og senere Utøya... Sender alle tankene mine til de pårørte. 

Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen 

Blomster


Hva synes du?

Summer's in the air
Hva synes du?

It's your birthday


Var i bursdag til søteste Frida i går! Spiste god mat, gode kaker og koste hele kvelden. Etter mange uker fra hverandre hadde vi mye å prate om! Skravla gikk i ett kjør


Isabellee!


Alle jentene. Tonje, meg, Fanny, Isabelle, Maiken, Aleksandra, Frida, Annelise og Helena!


Fjortiz pose da likzom


Temaet var forresten hippie/festival! Her ser dere hippien Helena 


Hadde også en pakkelek og jeg fikk bla. disse to. Fikk vite at jeg lignet på en grevling, det var jo koselig! haha


Tonje vennen


Sykt digg!


Aleksandra, Fanny og jeg hadde så ekstremt mye energi så vi løp ut en tur og tok bilder. Dette var det fineste bildet, og det sier jo litt. De andre bildene skal nok aldri ut på bloggen, de var fæle! hahaha


NICE


Nydelige bursdagsbarnet Frida
Maiken, Frida og Helena! Pent Maiksi


Happpyyy!


Haha, latterkrampe

Var en utrolig koselig kveld i hvert fall! Så herlig å se alle jentene igjen! 

Hva synes du om bildene?

Happy ever after


Hva synes du?

Remember if you need to cry, I'm here to wipe your eyesCanon EOS 550D + 50mm f/1.8

Ble faktisk utrolig fornøyd med det bildet her. Brukte nesten en halv time på å redigere det også, noe jeg aldri gjør!! Bruker som regel ett minutt. Men noen ganger lønner det seg vel å bruke mer tid, med tanke på hvor bra det blir. Hvis noen vil se før og etter så skrik ut!

Hva synes du?

Bra sommervær da...Klarte faktisk å få det til å se ut som det var bra vær på disse bildene, men det er det virkelig ikke... Bedre enn i Brighton, men virkelig ikke noe sommervær. Skuffende... Har vært utrolig deilig å slappe av noen dager nå, men imorgen drar jeg i bursdag og så skal jeg overnatte hos Tonje. Blir koselig å treffe noen fler venner da! 

Hva synes du om bildene?

Er det fint vær der du bor?

Love is the closest thing we have to magic

Tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.8

Hva synes du?

When the daylight comes I'll have to go

Akkurat sånn følte jeg det når vi måtte si hade på mandag. Akkurat som teksten på den sangen. Savner alle sammen så mye...

Var herlig å se bestevennen sin igjen idag da! I tillegg til at de to andre bestevennene mine møtte meg på flyplassen i går, herregud hvor søte går det ann å bli. Bildene over tok Frida og jeg idag. Ble egentlig veldig fornøyd, de ble jo kule! Tok masse bilder, så legger ut fler senere.

Hva synes du om bildene og sangen?

Da var jeg hjemme


Orker ikke å skrive så mye, er sinnsykt sliten. Har vært oppe siden halv fire idag morges. Har så mye å fortelle, men vet ikke hvor jeg skal starte. Under er bilder fra Summeranza konserten og randome bilder av venner på diskoen, på piren osv. 


Vakre, vakre Sara. Kommer til å savne deg så mye


Lille bebien min


Kommer til å savne dere guttaaa


Siri og Alise, nusselusser


Mathilde og Sara


Synnøve, meg og Siri


Alise, meg, Mathilde og Andreas


Halla gjørmedam...


Min nydelige italienske romkamerat Joline. Kommer til å savne henne så sinnsykt mye.
Sigmund og vår engelske leder, Jake. Han var så kul


Chiller på starbucks, wii


Churchill Square! Savner det


Klassen vår, SUNSHINE


Ikke så stor forskjell da...


Eskild, meg og Jennifer


Kommer til å savne deg Jennifer!


Og deg da Vilde! Og alle de teite vitsene dine
Dere to!!! Smiler bare jeg ser dere


Joline!
Søteste Sofie


Og min søte danske venn Mathilde. Gud, som jeg savner deg... 

Svarer på spørsmålsrunden senere, men spør noen fler spørsmål da! Noe du lurer på?

Hva synes du om bildene?

Kunne du tenkt deg å dra på språkreise selv?

I'M SICK


Har selvfølgelig blitt syk, tror det er noe med været her nede. Absolutt alle er syke og går rundt og hoster på hverandre. Haha neida... Men det er dødsvarmt, iskaldt, vind, regn, sol og alt så er ikke rart man blir syk. Bortsett fra det har jeg det helt fantastisk, alt er så bra her nede nå!


Mine to romkamerater. Har fått så god kontakt med dem nå, love them <3
So sweeet


Joline, hun er så nydelig! Og jeg har lært masse italiensk av henne, haha digger hun


Carla! Hun er døds kul!


Herregud, Ingunn. Du er så sinnsykt kul
Herregud, gale mennesker tok den sykeste karusellen. Sick.

Må bare si at jeg elsker Brighton. Til tross for det drit dårlige været. Er så sinnsykt trist at det bare er 6 dager igjen. Kommer til å bli fæææælt å reise hjem nå som jeg har fått så bra kontakt med alle sammen!

Hva synes du om bildene? 

Nothing really matters


Har det helt strååålende her nede i Brighton! Er så koselig med alle sammen nå, har blitt så godt kjent og nå blir det bare helt fælt å reise. Er heldigvis noen dager igjen, men er ikke så lenge... Er så dumt at man ikke blir ordentlig kjent med en gang, tar jo litt tid å komme inn på folk. Men jaja. Skal prøve å få svart på de spørsmålene snart, men kan hende jeg må ta det når jeg kommer hjem. Har veldig lite tid til å sitte på dataen. 

The EF dance, wihiooo. Til sangen nothing really matters. Her danser vi sånn flashmob, eller hva det nå heter? Filma det, så kan vise senere.


Så var vi på sealife, sykt kjedelig akvarium greier.
Hahahah, sayko krabbe


We found Nemo


En av mine søte romkamerater. Kan legge ut bilde av hun andre senere. Dette er Jenni og hun er finsk, så søt!


Min søte danske venn Signe
Eskild og Carla is having fuuuuuuuuuun

Har det så sykt bra her nede nå, vet ikke helt hva jeg skal skrive. Men lover å fortelle mer senere! Tuddeluuuu

Hva synes du om bildene?

Lurer du på noe med språkreisen?

Meet me at Churchill Square


Hei fra meg igjen! Lenge siden, beklager det... Har jo faktisk internett! (Selv om det bare er i trappa). Er bare det at jeg har utrolig lite tid til å blogge, vi gjør noe hele tiden. Absolutt hele tiden, men det er gøy da og jeg har det veldig fint! Blir bare bedre og bedre for hver dag som går, noe som kommer til å bli utrolig trist når jeg reiser hjem igjen. Men må si jeg gleder meg til å ligge i en myk sang og ta en drit lang dusj og drikke vann fra springen. Her er noen bilder fra de siste dagene:
Pireeeen! Den er fantastiiisk på kvelden!
Ingunn og en finske som jeg ikke husker navnet på. Haha, upsi. Er så mange navn. Men Ingunn er seriøst den kuleste personen jeg noen gang har møtt, og jeg blir så godt humør av å være med henne! Ler bare jeg ser henne. hahaha
Meg og Fernando. Han er gal. Seriøst, helt gal


Alise


Meg og Vilde
Danske Eskild og norske Sara og Alise! Så søte 


Haha, nicee


Meg og Sara


Okei, flaut. Husker ikke navnene dems


Signe og Oliver. Søte danskenee


Oliver igjen


Hadde sånn photoscavenger hvor vi måtte løpe rundt i Brighton og ta bilde av forskjellige, randome ting. Her var gruppa mi


Måtte ta bilde med en i uniform, hahahaha stygt


I telefonkiosken. Stinka der inne!


Måtte lage en pyramide. Som faila litt med bare to personer

Og ta bilde med silly hats, så da endte vi opp inne på en meksikansk restaurant. Haha, crazyy

Har det veldig bra i hvert fall, fortsett å still spørsmål så svarer jeg på de senere! Snakkeeees!

Hva synes du om bildene?

Noe du lurer på med språkreisen?

Endelig har jeg nett!


Da sitter jeg her i trappa med litt dårlig internett hos vertsfamilien, men bedre enn ingenting. Vertsfamilien har ikke nett, men naboen har så må sitte nærme utgangsdøra. Haha gøy. Har det veldig bra her nede! Vet ikke helt hva jeg skal fortelle, så er bedre hvis dere spør meg så kan jeg svare! Er veldig fornøyd med vertsfamilien og romkameratene mine og alt, så det går veldig bra! Her er noen bilder: 
Var i London som dere kanskje ser, sykt fint der! Har vært der før da, men ja. Men spør om alt dere lurer på, så tar jeg heller et innlegg hvor jeg svarer eller bare forteller. Orker ikke helt å tenke over ting jeg skal skrive nå. 

Hva synes du om bildene?

Noe du lurer på angående språkreisen?

SPRÅKREISE


Herregud, koser meg her i Brighton! Har dessverre ikke nett hos vertsfamilien, derfor har jeg ikke blogga... Sitter på starbucks akkurat nå! Får kanskje nett etterhvert da, håper jeg.... Var i London i går, gjør masse gøy her nede! Forteller mer senere når jeg har tid. Har det i hvert fall fint :)

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits