Barcelona???


Om jeg koser meg her nede eller, har det helt fantastisk, ahhmygad

Smil


Jeg har det så bra, jeg har ikke tid til å blogge. Det ene morsomme etter det andre, slottsfjell, Rihanna, og på mandag drar jeg til Barcelona med verdens beste jenter. Jeg leder meg til å ta opp kamera, blåse bort støvet og knipse bilder av den vidunderlige byen.
Nå smiler livet, endelig.

I'm alive, I'm alive, I'm alive...


Jeg lever! Oh yes. Jeg lever som bare rakkern, og har ikke hatt et ledig sekund til å sette meg ned på pcen, for å verken legge inn bilder eller blogge. Jeg har hatt noen helt fantastiske uker med tusen syke påfunn og masse latterkramper. Slottsfjell var helt fantastisk, virkelig noe av det beste jeg har vært med på, og om en uke drar jeg til Barcelona med verdens beste. Hva kan være bedre enn det?
Masse koselige og stemningsfulle bilder fra digitalkameraet.

Har du hatt det fint den siste tiden?

Livet er braBestemte meg for at jobbingen ikke skulle stoppe meg fra å ha en drit fet sommerferie, derfor har jeg sovet hos Frida den siste uken ++ og vi har gjort så mye tull at jeg har ikke ord. Har også vært med de søteste jentene og spilt alias, hatt sene grillkvelder, lange gåturer på natta (haha...) og randome roadtrips med den elektriske sykkelen til Frida! Har hatt en døds bra uke og nå kan ikke resten av sommerferien bli noe annet en fantastisk!

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits