Verdens beste vits og en haug med bursdager!


Hei! Vil dere høre en super bra vits som meg og Frida lagde i går kveld når vi var helt overgira? "Det var to punktum som gikk over en vei. Så ble den ene overkjørt, så ropte den andre : 'Komma!'"  Skjønte du den? Hahahaha, trodde vi skulle dø av latter og så holdt vi på med de vitsene kjempelenge og hadde helt latterkrampe, koselig :)

I dag hadde lillesøsteren min Kaisa bursdag, ble 6 år, så da var frokost på sengen! I går var det barnebursdag og i dag var det familiebursdag, så Frida og jeg er helt døde etter to dager med bursdag. Men koselig var det.


Haha, hadde det mye moro med mikrofoner :) Lagde radioprogram og masse morsomt, kanskje det kommer en film hvis jeg får lagt den inn på dataen.


Kjøpte slush på stranda når vi trengte en liten pause fra bursdagen. Naam :)


Og tok en million morsomme bilder. Haha, dør av dette bildet.Er utrolig mange veps for tida, så dette bildet ble tatt av Frida når hun løp og hoppa og skreik med en veps etter henne, haha.


Hadde det veldig gøy med å ta bilder.
Søta, haha :)

Ja, litt mange bilder idag, men det går bra. Så nå starter jeg bloggingen igjen så jeg håper du følger bloggen min!
-Aurora

Hva synes du om bildene?
Har du vært i bursdag i det siste?

Jeg er tilbake! Eller ikke. Eller kanskje?


Heihei!
Nå var det lenge siden jeg har trykker på "Nytt innlegg" og begynt å skrive et innlegg. Merkelig følelse, egentlig ganske gøy å blogge og etter at mange jeg kjenner har begynt å blogge igjen og jeg har også sett så mange bra blogger i det siste, tenkte jeg at jeg skulle begynne igjen. Malin skulle egentlig lage en header til meg, men etter at det har klikka to ganger så får jeg alt for dårlig samvittighet for henne til at hun kan lage enda en. Så derfor slenger jeg sikkert sammen en midlertidig før jeg lager meg en litt mer ordentlig. Designet skal også fikses.

Har hatt det veldig koselig i sommerferien og nå har skolen begynt, desverre. Men det var koselig å se alle igjen.

Vurdere å lage et sånt innlegg med hva jeg har gjort i sommerferien, hvis dere vil? Hehe.Men da snakkes vi kanskje senere, men du kan godt legge igjen en kommentar hvis du vil at jeg skal fortsette. Ikke det at så mange leser bloggen min (hei du ene lille leser<3) men skal nok få folk til å kikke innom.
-Aurora

Skal jeg begynne igjen?

,
Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits