I want to fly like the birds


Tenk så utrolig kult å kunne fly? Det hadde vært helt sykt! 

Nå skal jeg til Frida etter en slitsom dag på idrettsbanen med skolen. Løp 60 meter, hoppet lengde osv. Blir koselig å se Frida igjen da. Skulle ønske jeg kunne fly dit, men må nok ta bussen...

Hva skal du idag?

Skulle du ønske at du kunne fly? 

SUSHI


 Bare fordi sangen heter sushi og den er sykt kul! 

Annelise, Oda, Fanny og Maiken! Haha, vi er så sinnsykt smarte at vi ikke sjekket bussrutene så vi ble sittende en halv time og vente på bussen...Maikens harde hverdag. Livet er hardt?

Sweet!

Maiken og jeg juksa med gaffel...
Æsj, den der smakte virkelig ekkelt. Tang og greier.... Endte opp med å pelle vekk alt untatt risen.

Den var god da!


Søte Fanny, proffen!

Maiken som later som hun er proff.

Annelise som later som hun er proff!


Og vi droppa desserten som så ut som våruller men som smakte kokos og tok heller en tur på macern!


McFlurry!!

Har hatt en koselig dag med jentene, selv om ikke sushi smakte drit godt. Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg legger meg. Har du hatt en fin dag?

Nydelige pusen


Nå er Isabelle her og vi har akkurat gjort oss ferdig med en engelsk fremføring. Vel, nesten ferdig i hvert fall. Nå drar snart Isabelle og så skal jeg spise Sushi med Fanny og Maiken! Ææ, gleder meg. Aldri smakt det før!

Skrev mer altså, haha...


Søte, søte pusen!
Awii! 

Smakt sushi før?

Can you see the rainbow?
Peace out


Hei alle sammen! Dagen i dag har vært ganske morsom siden vi hadde svømming på skolen. Hadde gruet meg så lenge, men fant ut at det faktisk var ganske så gøy, haha. Nå har jeg brukt halve dagen på å finne ut hva jeg skal gjøre, siden alle vennenne mine er så ubeslutsomme, tehe. Men nå har vi funnet noe å gjøre så daaa blir'e andre boller.


Peace!

Har dere svømming på skolen?

Gå deg en tur i dine blå sko
Er dødssliten. Kroppen min er helt tung og slapp og magen min gjør vondt. Ute er det helt svart og det blåser. Tror jeg tar kvelden så jeg kanskje kan bli litt frisk til imorra. Svømming og greier på skolen, det kan jeg jo ikke gå glipp av!!! (...) God natt!

Hva synes du om bildene?

Er du sliten?

If you smile when no one else is around, you really mean it.


Smil til verden så smiler verden tilbake til deg 

I am a fishAre you a fish?

Skogstur med besteTatt av meg med Canon EOS 550D + Sigma 18-50mm F2.8 EX DC Macr

Skogen er så fin. Isabelle er fin. Og jeg er litt fin da. Lol. Nå slapper jeg av hos Isabelle og vi sitter på hver vår data. Sosiale! Får vel prate litt med tulla mi da. 

Hva synes du om bildene?

Lost in the flowersFoto: meg, Canon EOS 550D + 50mm f/1.8, Modell: Silje

Hadde heeelt glemt disse bildene som jeg tok av Silje før sommerferien. Men jeg er super glemsk så det kom vel ikke som noe sjokk. Syntes bildene var veldig fine da i hvert fall, ny photoshoot snart Silje?

Akkurat nå ligger jeg i senga med alle kontaktene dratt ut, livredd for lyn og torden. Tordenet kom samtidig som lynet og da er det virkelig nærme! Pøseregner også. Men nå har det roet seg litt. 

Hva synes du om bildene?

Redd for lyn og torden?

I consider myself as a crayon


I consider myself as a crayon...

...I might not be your favorite color...

...but one day you're going to need me to complete your picture.

Dette er mitt øye

Det er blått... ( Ser forresten ut som at bildene er veldig redigert med mykheten men bildene ble sånn bare. Har vel noe med fokusen å gjøre. Så da vet dere at jeg ikke har overredigert i hvert fall. )

Idag har vært en strålende dag så langt! Sto opp kl. 6 og så var det ut å jogge med Maiken etterfulgt av et bad i havet. Gurimalla, snakker vi spreke? Har gått rundt å vært stolt av meg selv i hele dag :)) Skoledagen gikk sakte, og nå er det voksenbursdag for lillesøsteren min. Det blir sikkert koselig! 

Hvilken farge har du på øynene?

Har du badet i havet i det siste?

Heeeerlig dag!


Har hatt en utrolig herlig dag sammen med søte Frida og så dro vi på kafe med Maiken og Annelise. Super koselig! Hadde helt totalt latterkrampe, de jentene er så søte. 

Nå skal jeg ut å jogge med Maiken (herregud så sprek jeg er), og det pøseregner ute så dette kan bli interressant! Yes da. Vi prates.

Har du hatt en fin dag?

To ofte stilte spørsmål


  • Kameraet mitt heter Canon EOS 550D og for øyeblikket bruker jeg objektivet Sigma 18-50mm F2.8 EX DC Macro som jeg har lånt av pappa. Snart skal jeg også få låne noen fler, det blir gøy! Pleide å bruke 50mm objektiv, men det ble ødelagt og reperasjon kunne koste mer enn selve objektivet så, neitakk.
  • Jeg redigerer bildene mine i Adobe Photoshop CS5 som er utrolig bra, men når jeg ikke gidder noe mye greier redigerer jeg bare i iPhoto som følger med macen. 

Noe mer du lurer på?

"If you're a bird, I'm a bird."


Hva synes du?

Gamle bilder forresten, men hadde glemt å legge de ut. Bildene er av meg og tatt av Helenabeste. Og overskriften er fra "The Notebook". Hvis du ikke har sett den, se den! Utrolig søt film. 

Savner deg


Stille her hjemme uten deg. Savner deg og det søte smilet ditt.

Savner du noen?

Jadaa, jeg er her


Slapp av people, skal ikke slutte å blogge selv om jeg tok en pause over natta. Følte bare at det siste jeg ville tenke på akkurat da var bloggen og det hjalp heller ikke at jeg fikk en kommentar på ett innlegg jeg la ut. Vet jo at dere leser bloggen min, så kommenter!

Skolen har også begynt og etterhvert som vi får mer lekser blir nok det prioritert ovenfor bloggen. Og nå som vi ikke har noe lekser nyter jeg de siste sommerdagene med venner. Idag har jeg kost meg hele dagen med søte Malin.

Digg is!

Alle skulle vært like pene som meg!

Søteste Malin!

Møtte Ludvik også og klarte å få han til så smile på et bilde, yeey!


Dere er digge... Har funnet ut at jeg og alle vennene mine er utrolig useriøse. Haha digger det. Vi er den mest barnslige tiende klassen noensinne tror jeg. 

Hva har du gjort idag?

Er klassen din barnslig? Haha..

Kjedelig


Bloggen er kjedelig. Jeg er kjedelig. Hade.

Always Look on the Bright Side of Life


Foto: Meg, tatt med Canon EOS 550D + 18-50mm F2.8 EX DC Macro, redigering: Photoshop, modell: Fiona 

Første skoledag i dag gikk helt greit. Skjedde vel egentlig ingeting. Bare masse informasjon og prating. Men gøy å være eldst på skolen! Følte at folk så opp til deg, haha. 

Hvordan gikk din første skoledag?

Hva synes du om bildene?

 

Første dag på skolenRandom bilde

Da drar jeg på skolen, ha en fin dag alle sammen!

 

Skole imorra, døør...

Hvis jeg hadde vært så pen som Debora hadde jeg dødd av det og

Men skole imorra.... Det tar kaka. Er virkelig ikke klar for det. Evig sommerferie!!! Det hadde vært noe det. Men litt deilig med rutiner osv. Føler jeg har fått så lite ut av dagene i det siste. Jeg bare daffer og gjør rett og slett ingenting. Derfor tar jeg meg en joggetur nå!! Ojda... Ups, nå har jeg sagt det. 

Har du begynt på skolen enda? 

Hvilken klasse starter du? (Jeg starter forresten i tiende til de som lurer...)

Hellooo ale samen


To stk. gira unger på kvelden i går...

High five!


Aww!

Ville bare si at jeg lever, men var bare litt sosial med min bestevenn i går. Først tusenfryd med familien som var gøy (selv om jeg er litt lei av tusenfryd) og så koste jeg meg med Frida hele kvelden. Nå er det barnebursdag for lillesøsteren min, wehey! Og imorgen er det skole, herregud.........

Hva skal du idag?

I throw my flowers in the air sometimes


Dagen idag har vært utrolig slapp. Tok først en tur til byen med Tonje, Malin, Dina og Aleks. Satt på kafé og skravla lenge og jeg fikk kjøpt et par ting jeg trengte. Resten av dagen har jeg rett og slett ikke gjort noe. Deilig det og, for imorgen er det fullt kjør med tusenfryd!

Hva synes du om bildene?

You should listen to your heart, and not the voices in your head.


Hva synes du om bildene? 

Stilige ting fra et gammelt hus


Var jo i begravelse her om dagen og da tok vi turen innom leiligheten hennes etterpå. Kunne vel egentlig ta hva vi ville så her er det jeg fikk med meg.

Verdens kuleste radio!! Og den funker! Tok helt av når jeg så den, fy søren så kult!!!!

Et par utrolig søte sko!

Et til par sko.

En liten pung. Synes den var så søt og gammeldags, haha.


Et litt rart, men ganske kult smykke.


Og tidenes kuleste smykke. Et forstørrelsesglass! 

Fikk også med meg en jakke og en bluse men det er til vask. 

Hva synes du om tingene jeg fant?

And that's why I smile.


It's been a while

Since everyday and everything has felt this right


And now, you turn it all around

And suddenly you're all I need


The reason why I smile.

Har ikke noe fantasi akkurat nå nei


Spiste en digg frokost med de søte jentene.

Frida og pus ♥

Haha, dør...

Sykt kult bilde! Haha


Så dro vi til byen og fikk roser!! omg

Digg

Var på den søteste kafeen!

Har hatt en kjempefin dag med koselige folk, og nå slapper jeg av med Frida. Er døds sliten så får vel bare ta det rolig i kveld. Tok forresten masse fine bilder før idag av mine kjære venner. Gled dere til å se de!

Hva har du gjort idag?

18.08.2011 kl 12.12
Hadde glemt at jeg hadde masse bilder fra Paris jeg ikke hadde lagt ut! Se på denne søte jenta, hun bare sto der med maten sin og så kom det tusen fugler bort. 

Nå slapper jeg av med Fiona, Debora og Frida etter en litt sen natt, tehe, og nå skal vi ut å ta bilder tenker jeg. Viser dere når jeg kommer tilbake. 

Hva skal du idag?

Hva synes du om bildene?

Søteste lille ungen

Gamle bilder, men har ikke tatt noen bilder idag.

Har vært i begravelse idag. Egentlig ikke trist når det var oldemoren min på 96 år som jeg har møtt en gang som døde. Men det var koselig å møte familie. Tok også litt av når vi var i leiligheten hennes, fikk med meg bla. to par sko, en radio, en jakke og mer med hjem! Wiiii! Viser dere senere. 

Nå venter jeg på at Fiona, Debora og Frida skal komme. De skal overnatte her i natt, gleder meg! Lenge siden jeg har sett de. 

Hva har du gjort idag?

Har du vært i begravelse før?


Juni var den fineste måneden
Så netopp gjennom bilder fra sommeren, og fant ut at juni må ha vært den beste måneden. Gjorde utrolig mye gøy da, og det er nok det jeg kommer til å huske best når sommeren er over. 

Hva synes du om bildene?

Hva kommer du til å huske best fra sommeren?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits