ja


Hva synes du?

Sykkel
Har hatt media hele dagen, så vi måtte ut å ta bilder og så lærte vi litt redigering i photoshoop. Fant en sykt kul location som dere ser på bildet over, lå til og med en sykkel der. Viser dere fler bilder senere! Håvard og Helena er på bildene.

Hva synes du?

Litt vintage + svar på spørsmål
Fikk et spørsmål her om dagen om hvor jeg får inspirasjon fra. Og da må jeg bare svare at jeg vet virkelig ikke. Jeg tar inspirasjon fra alt rundt meg og jeg har alltid vært en veldig kreativ person, så de fleste ideene bare popper opp i hodet mitt uten at jeg egentlig tenker så veldig hardt på det. De gangene jeg føler meg uinspirert og føler jeg ikke får til bilder er ofte de gangene bildene blir finest, så da vet jeg egentlig ikke helt hva som skjer. Når jeg får et kamera i hånden bare tar jeg bilder og så bare blir det sånn. Har som oftest ikke en plan.

Vanskelig spørsmål å svare på, så beklager et uklart svar. Men vet faktisk ikke helt. Får selvfølgelig en del inspirasjon fra andre blogger, kanskje jeg kan lage ett innlegg med bloggene jeg leser en gang?

Hvor får du inspirasjon fra?

Helenapena
Klein overskrift, iknow... Elsker forresten uttrykket til Helena på det første bildet.

Hva synes du?Fiskeøye
Her er noen av bildene jeg tok med Helena i går! De fleste ble ganske mislykket egentlig, men det nederste var jo litt kult, selv om det er redigert helt ekstremt mye. (Noe dere kanskje ser...)

Nå er jeg hos Mari og vi sitter på hver vår pc og redigerer bilder. Haha, sosiale ja! Snart kommer Frida, så da må vi nok være litt mer sosiale. Er kjempe lenge siden jeg har sett henne, så det blir koselig!

Hva synes du om bildene?

FisheyeHelena har fått fisheye så vi måtte ut og prøve det, ble ikke så veldig bra, siden det var så dårlig lys. Bildene over er tatt med 50mm da, ikke fisheye. Legger ut fisheye bildene senere! Prøvde å laste opp fler bilder, men den blogg.no klikka, så jaja. Drit stygge bilder egentlig, hater å legge ut ting jeg er misfornøyd med. Men sånn får det bare blii

Har du fisheye?

Enda en herlig dag på skolenTilfeldige bilder fra her om dagen

Hadde en herlig skoledag, selv om det bare var fag i dag og null media. Kjipt, men ikke så ille som jeg trodde. Blir bare mer og mer glad i klassen min og da gjør det ikke noe hva vi har på skolen. Etter skolen dro jeg på kafferiet med Mari, Ingrid, Håvard og Helena og jeg hadde så sykt latterkrampe hele tiden. Herlige folk altsååå.

Nå har jeg nettopp jogget og snart skal jeg ut med Helena og ta litt bilder, det blir gøøy! Jeg er i sykt irriterende godt humør idag, så tror jeg skal stoppe å skrive før jeg skriver for mye, for det er jo bare kjedelig, hehehehe.

Hvordan var skoledagen din?

Hva synes du om bildene?

Er du død?...Modell: Mari

Hva synes du?

Magic bookTatt av Mari med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4, modell: meg, idè: begge to, redigert av meg

Hva synes du?

Mandagsbarn


Etter skolen idag bestemte meg, Mari, Håvard og Helena oss for å finne på noe, og siden vi går på media ble det jo naturlig at vi tok litt bilder. Alle mistet litt inspirasjonen når vi gikk rundt i byen så vi dro hjem til Helena og så gikk vi ut igjen for å ta bilder. Var utrolig koselig, selv om det ikke ble noen spesielle bilder. Veldig gøy å øve seg i photoshop også, derfor er noen av bildene kanskje liiitt overredigert...


Håvard og Helenaa!
Mari, Håvard og Helena!


Haha, ikke så glad i å bli tatt bilde av neei. Det morsomste med at vi fire var sammen må jo være at alle blogger, hahaha... Bloggtreff ass.

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

Første fotoinnlevering!


Hadde vår første fotooppgave på skolen idag! Var utrolig gøy og vi fikk hele dagen til å gå rundt og ta bilder og redigere. Jeg gikk rundt med Malin og Mari som du kanskje ser, og jeg ble ganske fornøyd med bildene egentlig! Orker ikke helt å skrive hva oppgavene var, så da kan dere bare lure, hehee

Hva synes du om bildene?

Hvilket likte du best?

Picture splash

Tatt av meg, Mari sin idè

Hva synes du?

Mini ostekake

Var den ikke søt?

SkummeltBlir faktisk litt skremt av det bildet her... Syke kontraster på selve bildet og det lille bildet, men synes det var det som gjorde det kult. Likte du det?

...
PicturesTatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4, modell: Mari

Hva synes du?

Cafe med marken


Våknet selvfølgelig supertidlig idag morges... Når jeg først har fri klarer jeg ikke å sove lenge. Så møtte jeg Mari (marken) i byen og dro på cafe før vi dro og så på en teaterforestilling. Var super koselig som alltid! Etterpå dro vi hjem til meg og tok masse bilder. Har så lyst til å vise alle sammen på en gang, men tror jeg skal spare de litt fremover. De ble i hvert fall dødskule, så gled dere.

Mari dro istad og nå kommer snart Frida, Maiken og Malin bort en tur for en koselig jentekveld. Lenge siden jeg har sett Frida, så det blir koselig å høre hva hun har å fortelle!

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

I had a feeling I could be someone


Today I feel like this


Gamle bilder, ny redigering

Sliten, trøtt, sur og mer sliten. Tror det er best at jeg legger meg før jeg gjør noe dumt.. Neida, bare tuller, men det beste når man er i dårlig humør er rett og slett å legge seg og sove lenge i en myk og deilig seng og det er akkurat hva jeg skal gjøre nå. Skolen idag var kjempe gøy og vi så førpremieren på kontiki, var veldig bra! 

Hvordan har du det idag?

Old camera

Egentlig sykt stygge bilder som vi tok kjempe fort hos Mari istad. Måtte bare ha noe å blogge med, ehe... Litt kule ble de da! Frida er modellen, og Mari er veldig stolt over å ha settet lyset og at hun eier det dødskule kameraet over. Så heder og ære til Mari! Og Frida som er en pen modell. 

Hva synes du daaa

Skygger

Helena, du er pen. Enig eller?

Det regner...

Bilder fra tilfeldige dager hvor det har vært masse sol. Det er det nemlig ikke nå... 

Skoledagene bare suser av gårde, har vært tre dager på videregående allerede! Litt sykt egentlig, føler fortsatt ikke helt at jeg har starter der. Men gøy er det! 

Hva synes du om bildene?

Malin


Du er så nydelig du! Tror det aller beste jeg vet er å ta og redigere bilder av folk som er så pene. Det er så lett, og det blir fint uansett. (Selv om vi tok en del stygge bilder også, hehehe..) Nydelig er du

Hva synes du?

21.8.2012


Andre skoledag var super! Merker at dette kommer til å bli et gøy år, så mange herlige mennesker og linja er nok helt perfekt for meg. Gleder meg masse til å sette i gang ordentlig med mediafagene!! Etter skolen idag tok jeg en tur på kafferiet med noen herlige folk, før vi dro hjem og slappet av litt på banen. Måtte spise middag, men nå skal jeg snart ut igjen og møte de!

Adrian, Helena og Morten, søtee
Haha, faila så sykt med alle bildene vi tok sammen... Var ikke så lett med sola rett på kameraet


Så kom Malin og vi gikk en tur for å ta bilder, men satt oss egentlig ned i gresset og bare pratet. Helt sykt hvor mye vi alltid har å prate om, haha! Plutselig var det en frosk i gresset ved siden av oss, herregud som vi hyltee!


Tok en del bilder med Malin men viser de senere! Ingen av oss var i humør til å stå foran kameraet så de ble egentlig ganske stygge, men jaja. Dere får se senere! Nå skal jeg ut igjen, så vi snakkes.

Hva synes du om bildene?

Hvordan var din skoledag?

Snart jul


Haha, eller bare ikke... Første skoledag idag! Ny skole, ny klasse, nye lærere osv.. Kunne ikke vært mer fornøyd! Eneste som mangler i klassen er Mari, men tror nok at jeg overlever selv om det er kjipt. Resten av klassen er kul og lærerene er kjempe kule! Gleder meg faktisk til å dra på skolen imorgen, og det må jo være første gang på lenge... Til dere som lurer så går jeg på medier og kommunikasjon i Horten!

Etter skolen dro jeg til byen og møtte noen av jentene, spiste sushi og pratet om dagen på de forskjellige skolene. Må jo holde kontakten nå som vi har blitt så spredd. Senere kom Tonje til meg og vi bare pratet masse. Hadde så mye å ta igjen!
Møtte på disse guttene, og Karl Erik hadde så lys til å komme på bloggen. Som vanlig... haha
Du er best altsåå. Forresten til dere som spør om jeg kan ha redigeringsvideo eller forklare hvordan jeg redigerer: Unnskyld altså, men jeg tror faktisk ikke jeg har tid nå. Skal prøve å få det til, men jeg er så sinnsykt dårlig til å forklare, pluss at det er skikkelig ork å gjøre det... Så unnskyld, kanskje senere

Hva synes du om bildene?

Hvilken klasse startet du i?

Sykt varmtHaha, klein jeg er... Sånn går det når man kjeder seg da. Sinnsykt varmt idag, tok bare noen få bilder og så måtte jeg løpe inn og kjøle meg ned. Klarte ikke å være ute. Dumme meg som sitter inne siste sommerdag når det i tillegg er så fint vær, men jaja... 

Hva synes du om bildene da?

Siste dag i sommerferienImorgen er det skole igjen. Sommerferien har gått så utrolig fort. Nå starter jeg på videregående, medier og kommunikasjon i Horten. Gleder meg egentlig veldig mye, så det blir ikke så fælt å starte på skolen igjen. Gleder meg til ny klasse, nye lærere, nytt miljø, nye venner osv. I tillegg starter jeg med den søte jenta over på bildene, Mari, gleder meg så mye til å forhåpentligvis gå i samme klasse som henne!! 

Skal lage film fra sommerferien senere, så gled dere til det! Nå skal jeg ned på stranda med noen venner og nyte den siste sommerdagen. 

Hva synes du om bildene?

Har du startet på skolen enda?

Grillkveld med de beste


Hadde det utrolig koselig hos Frida i kveld. Satt ute på verandaen og grillet i regnværet, pratet og koste oss. Etterhvert gikk vi inn og spilte buzz, haha, ble ganske ivrige der ja!
Siljeee


Meg og Fiona bebi
Fiona og Mari 


Haha, hamburger med Deb. Silje kom oppå etterpå hun også, jeg ble skviist

Du er så peen Deb

Singstar, wii
Hahaha, heftige uttrykk under buzzrunden. Vi blir så sykt ivrige hele gjengen, og åtte jenter lager ganske mye lyd. 

Hva synes du om bildene?

Gjort idag?

Blomsterjentaa

Nydelige Frida! Nå drar jeg på grillkveld til Frida med masse herlige jenter. Tar med kamera så viser dere bilder i kveld.

Hva synes du om bildenee?

RainbowTatt med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4, Redigert i Gimp

Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits