Taushet, alderdom, frykt, vennskap, hemmelighetBildene er tatt av Håvard, Mina, Taran og meg til en skoleoppgave.

I guess I'm alrightSiden sist har jeg hatt verdens korteste fotoshoot med verdens peneste jente, hatt overraskelses fest for vakre Fiona som skal på utveksling, begynt på skolen igjen, vært bryllupsfotograf, kost meg i godt selskap blandt venner jeg ikke har sett på to måneder og nå skal jeg igjen i bryllup. Tiden flyr når man er opptatt og har det gøy. Ikke lenge til jul faktisk. Må bare presse meg gjennom noen måneder med skole først. Men nå, som kreativiteten er på plass, da skal nok det gå helt fint på medielinja.

With my hands covering both of my eyesI am too scared to have a look at you now

På fjellet


Jeg savner slottsfjell jeg.. Den kokende varmen, de fine klærne, de glade menneskene, den bra musikken og den sinnsyke stemningen. Nå er det bare de bra minnene igjen, men de kommer til å vare. I hvert fall til neste års slottsfjell!

Savner det allerede

Det var en gang da Frida og jeg hadde helt likt hår, haha...

Savner Barcelona så sinnsykt mye allerede! Det var så fantastisk deilig og fint der nede og det hjalp ikke akkurat at det regnet i Norge da vi kom hjem... Alle bildene over er tatt med digitalkameraet (!!!), blir fortsatt like overrasket over bildene det tar. I hvert fall med tanke på hvor lite jeg betalte for det. Filmet masse, så kommer nok en film etterhvert og!

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits