Who I am, who I'm not and who I wanna be


Noen sanger jeg hører på for tiden og noen bilder fra Paris. Litt random innlegg, men det får gå! Kos deg med sangene :)

Hørt de før?

Hjemme fra klassetur!


Da var jeg hjemme fra klassetur. Hadde helt glemt å si det, så derfor blogger jeg først nå. Jeg var ikke med min egen klasse siden jeg skal til legen den dagen min klasse skal på tur, så jeg dro med paralellklassen istedet. Var koselig det, men desverre var det mange derfra som ikke kunne være med, så Frida og jeg hadde litt sånn loner party. Men koste meg jeg!

Startet med en to timers lang gå tur.... Det var nesten bare oppover og slitsomt. Frida og jeg hang ganske langt bak ja. Men det var faktisk verdt det når vi kom opp, utrolig fint der oppe!
Fint!!

Søte Frida!

Digg... Jeg ble litt skitten for å si det sånn.Haha, syke gutter...Okei, vet ikke helt hva de holder på meg jeg :P

Dere er pene altså

Jaja.

Haha, synes det ble litt kult!Frida og jeg hadde det søteste lille vinduet inne på rommet vårt. Det sto åpent hele natta, sykt deilig. Luften der oppe var helt utrolig deilig! Og på natten var det den syyykeste stjernehimmelen! Klarte ikke å ta bilde av det, men det var bare helt sinnsykt fint! Aldri sett så mange stjerner før.Brownies smaker så godt om morgenen!

Digge da <3

Vår fantastiske seng med det flotte vinduet vårt.Haha!

Etter 7-timers søvn (er det tull?? nei det er det ikke) gikk vi opp på et fjell og så den fantastiske utsikten! Og så var det veien hjem igjen. Gikk så mye fortere og var faktisk ganske deilig og forfriskende! Alt i alt en veldig fin, men slitsom tur. Er helt gåen i beina nå!

Vært på klassetur i det siste?

Aurora + Orientering = ikke braEn fornøyd Aurora med godt humør dro ut i skogen for å ta orienteringstesten.

Men da alt hun så var gjørme og skog, ble hun litt bekymret.


Så hun ga tommel ned og begynte å løpe, og gjett hva som skjedde? Hun gikk seg bort....

Ja, dere hørte riktig, jeg klarte å gå meg bort under orienteringstesten på skolen idag. Har en tåpelig regel som er at man må gå alene og man har tid på seg. Under stress er jeg veldig dårlig til å konsentrere meg om ting, såååå..... Borte vekk. Jeg var helt lost. Morsomt var det da, så jeg bare lo og gikk (dreit litt i selve testen her ja). Gikk og gikk.

Oj, der var det et jorde! Jaja. Oj, en hest! Jaja. Er det en vei? Vet ikke jeg. Hvilken skog er det? Hm... Jaja. Fant ut hvor jeg var til slutt og da slappet jeg helt av, så jeg kom meg hjem uten å gå meg bort. Men en halv time etter skolen hadde sluttet. Yey.

Gått deg bort i skogen før?

Still alive


Sliten. Trøtt. Jeg sto virkelig opp på feil side av sengen idag. Tror faktisk jeg gjorde det også. Bokstavelig talt.  Lang dag, med mye stress og nå har jeg egentlig en artikkel jeg må skrive. Å... Gleder meg til høstferien.

Sliten for tiden?

Boblebad under stjernehimmelen


Har hatt en utrolig herlig dag! Boble bad med søteste Frida slår ikke feil! Satt i varmen under stjernehimmelen og pratet og hørte på musikk. Kan det bli bedre? Så til og med et stjerneskudd, begge ble helt i hundre. Dagen min har i allefall vært helt super!Har du sett stjerneskudd i det siste?

Jeg liker å..Jeg liker å se på fine blomster.

Jeg liker å ha latterkrampe med Helena.

Jeg liker å smile stort og ekte.

Jeg liker å tilbringe varme sommerdager med de tre beste jentene.

Jeg liker å finne på rare og randome ting.

Jeg liker å være ute i regnet.

Jeg liker å finne på sprøe ting med Frida, som å slå seg ned i lekestua.

Jeg liker å danse i mørket.

Jeg liker å bli fornøyd med bilder.

Men mest av alt liker jeg å være fornøyd med livet.

Hva liker du?

Smil og vær glad
Skulle egentlig legge ut det bilde her sammen med de andre den dagen vi var på museum, men bildet ble sånn bittelite. Her har dere det stort. Synes det var litt søtt. Bildet er av herlige Tonje og meg! Nå ser jeg på første episode av Glee sesong 3 og skal snart spise middag. Senere drar jeg til Frida og skal boble i boblebadet hennes, digg.

Hva synes du om bildet?

Hva skal du idag?

Nå er det høst


Bildene er tatt med Canon EOS 550D + 70-300mm f/4-5.6 Ja, nå er det høst. Gule og røde blader faller ned fra trærnet og søledammer overalt. Skal snart ta meg en tur inn til byen for å kjøpe høst/vinter jakke og sko, jeg fryser!!

Har høsten kommet til deg?

Jeg vil ta bilder
Har så lyst til å ta bilder og så redigere de. Bli fornøyd med et bilde. Men hvor er kreativiteten min? Noen som har en bra blogg å vise meg? Kjenner du noen som tar fine bilder? Tar du selv noen inspirerende bilder? Eller har du bare en super idé? Fortell meg!! Vær så snill...

Way up in the sky


Hva synes du?

Slapper av da

Gamle bilder, men de var jo ganske kule?

Nå slapper jeg av hos pappa. Idol begynner snart og jeg koser meg med pizza og godteri. Elsker fredager! Ha en fin kveld alle sammen.

Hva gjør du denne fredags kvelden?

Bilder med min bestevenn

Bildene vi tok med fotografen idag. De ble ganske søte, eller hva? Skulle egentlig ta sånn gruppe bilde, men siden ingen kunne så ble det bare Isabelle og meg. Koselig det da!

Var også veldig koselig hos Frida istad, men vi gjorde så mye annet at jeg helt glemte å ta bilder. Koselig var det i hvert fall.

Hva synes du om bildene?

Har du tatt klassebilde enda?

DÅRLIG TIDEt av de andre bildene jeg redigerte her om dagen. Tror kanskje jeg likte dette best? Det var så søtt. Haha. Ser ut som jeg har rødt hår. Det har jeg ikke. Jeg har brunt jeg. Eller blondt. Eller noe. Okei...

Nå farer jeg av gårde til Frida. Det blir nok koselig! Tok forresten klassebilder idag, så Isabelle og jeg ble igjen og tok noen fler bilder. Legger de ut senere!

Hva skal du idag?

I mørket
Okei, idag har jeg lagt ut så mange randome bilder at jeg tenkte jeg bare kunne fortsette. Bildene over er sånn stygg-fine, men mest kule kanskje? Vet ikke jeg. De var litt søte da. Modellen er Frida som vanlig!

Hva synes du om bildene?

Just a dream...


Haha, det ble veldig random og litt overredigert, men synes det ble litt søtt med de hjertene. Og ja, jeg kjeder meg noe innmarri...

Hva synes du om bildene da?

Museum, wohooHaha, Markus og jeg står helt likt

Pene Isabelle!

Sliten av å vandre rundt på museum så vi satt oss ned, haha.

Sweet

Malin og Tonje søtingeneFikk prøve å sveise! Woho!HahaVar på museum med skolen idag. Det var... kjedelig... Men bedre enn skole da. Nå sitter jeg og gjør lekser. Sammenligner tre land, yeyy.

Hva gjør du idag?

Vært på museum med skolen?

Do what makes you happyDo what makes you happyBe with who makes you smile.Laugh as much as you breathe

..and love as long as you live.

Foto: Meg, Kamera: Canon EOS 550D + 50 mm f/1.8, Modell: Mari

Hva synes du?

Cafè og kveldstur med shnuppa
Dro på cafè med søteste Frida etter skolen. Koste oss med hver vår frappe! Så møttes vi igjen på kvelden og tok oss en tur i pøseregnet. Haha, gøy. Ble litt kliss klass da.

Dere aner forresten ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å blogge idag, men den dataen her.... Virkelig.... Blir så sur....

Hva har du gjort idag?

...


Vel, nå har jeg sittet ganske lenge og holdt på med et sånt ti ting om meg innlegg. Men jeg følte ikke for å poste det. Det var dårlig skrevet med dårlige punkter og jeg orker ikke å endre mer på det. Føler meg egentlig ganske dårlig, ikke syk, men dårlig. Vil egentlig bare legge meg ned for å sove....

Fordi lyset var så fint den dagen og fordi jeg savner den søte jenta på bildet. Og fordi jeg savner sommeren. Og solen. Og fordi jeg er lei av regn og kulde.

...

Null inspirasjonGamle bilder. Syntes det var stilig at håret mitt så så mørkt ut. 

Jeg kjeder meg noe helt innmarri. Det pøseregner ute og jeg har ligget inne hele dagen og sett på Pretty Little Liars. Måtte finne på noe nytt når jeg var ferdig å se Glee. Sykt spennende da! Men jeg føler meg litt slapp... Skulle gjerne tatt meg en joggetur, men har så vondt i foten at jeg klarer så vidt å gå. Aner ikke hva som har skjedd.

Hva skal du idag?

Jeg hadde en fin dag i går
Hadde en utrolig koselig dag i går med Frida og Isabelle. Vi spiste god mat, badet i boblebadet til Frida og koste oss veldig rett og slett. Dette må vi gjøre en gang til!

Sorry for dårlig blogging forresten, men jeg har en veldig god unnskyldning. Macen min har streika helt, eller altså laderen funker ikke og nå er macen tom for strøm og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Før funket  laderen sånn litt og så slutta den og funke, men nå er den helt dø!! Hvis noen har hatt samme problem før, HJELP MEG! Jeg måtte også skru på den gamle pcen min og det  var deprimerende...

Hva gjorde du igår?

Har du hatt samme problem som meg?

You can't see that I'm hurting...
You can't see that I'm hurting. You don't notice the pain. 
It feels like everyone else is sitting in the sunshine, while I drown in the rain. 

Let everyone know...Smile. Let everyone know that today you're a lot stronger than you were yesterday.

Alle bildene jeg har lagt ut av meg i det siste er forresten tatt av Isabelle med Canon EOS 550D + 50mm f/1.8. Så vet dere det. Skal forresten bli flinkere til å skrive hvilket objektiv jeg har bruk og sånt siden dere ofte lurer. Men nå lukter det pizza i hele huseeet... Mhmm.... 

Hva har du gjort idag? 

Hva synes du om bildene?

 

Life always offers you a second chance. It's called tomorrow.


Canon EOS 550D + Sigma 18-50mm F2.8 EX DC Macro, Modell: Frida

Tårene er ekte forresten. Flink skuespiller!

Hva synes du?

En søt jente


Idag har jeg vært med søte Frida. Vi hadde en liten fotoshoot, men den ble litt sånn mislykka, haha. Noen av bildene ble jo litt søte da. Nå spiser vi muffins og prater. Koseliiig.

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Beneath the make-up & behind the smile...
I'm just a girl, who wishes for the world. 

We enter the world alone...
...we leave the world alone. 

Sometimes the things we can't change, end up changing us instead.


Hatt en koselig dag med Isabelle idag, pratet og tok masse bilder. Viser dere flere senere. Nå må jeg øve til naturfagsprøven som vi har imorgen.... Digget forresten de to bildene i midten, ser dere speilbildet mitt i vannet?

Hva synes du om bildene?

Kveldsmat med havfruen

Digg... Dro til Frida på kvelden og selv om det er en halv times busstur og jeg bare fikk vært der to timer, var det super koselig som alltid. Den jenta der vet hvordan man har det gøy altså. Hadde den latterkrampen! Super intern overskrift forresten. Det med havfruen...

Nå burde jeg vel egentlig legge meg ned for å sove, men facebook holder meg fast. AVHENGIG.

Det så digg ut ikke sant?

Avhengig av facebook?

Bare fordi jeg savner sommeren
Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits