Why did you stop dreaming when you woke up?Hadde photoshoot med disse tre jentene idag. Tror faktisk det er de tre peneste jentene jeg kjenner, så hva er vel bedre enn å samle de i ett bilde?? Egentlig ganske fornøyd med bildene selv om vi ikke tok så mange. De sykt rare klærne gjorde det så mye kulere. Legger ut fler senere!!

Hva synes du?

Life goes onHva synes du?

Longboard

Ja, jeg vet at bildene er kornete. Var kjempe mørkt ute så måtte ha høy iso, noe jeg hater over alt i verden, men på disse bildene var det jo litt kult.

Hva synes du om bildene?

You have to live before you dieTok noen bilder med Helena istad, var jo litt kule? Litt random da... Legger ut fler senere! Alle er tatt med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 og stativ + selvutløser.

Hva synes du?

Himmel opp ned
Litt rart og rotete, jeg vet. Men kjeder man seg i timen så kjeder man seg i timen. Ble jo litt kult da og så mye mer spennende enn det var før, da det bare var et veldig kjedelig bilde av himmelen. Redigert i Photoshop CS6

Hva synes du?

Gul kjoleTatt av Mari med Canon EOS 600D til en skoleoppgave.

Hva synes du?

Skriv på dataen


Photobucket

Sykt stygt egentlig og jeg er klar over at kvaliteten suger.. Men måtte gjøre det så dårlig for at det skulle funke. La den laste litt så går det fortere. Var egentlig bare en test for å se om jeg fikk det til, og det gjorde jeg jo!

Hva synes du?

Gi meg inspirasjonTatt av mamma i Afrika, redigert av meg

Seriøst, jeg trenger hjelp. Noen, gi meg inspirasjon. Legg igjen bloggadressen til en som inspirerer deg. Legg igjen din egen bloggadresse hvis du mener den kan være til inspirasjon. Tar en titt innom alle. Vær så snill, kom med noe inspirerende. Trenger det virkelig. Har du ikke en god blogg, kanskje du har en kul ide? Eller kanskje du rett og slett vil bli tatt bilder av en dag? Av meg? Trenger bare noe nytt. Hjelp

Magasinforside - bryllup

Alle bildene er tatt av Mari!!! Superduperflinke vennen min. Bildene er tatt til en magasinforside hvor Maris tema er bryllup. Hun skal ikke bruke noen av disse bildene. Alle bildene er redigert av meg.

Hva synes du?

What if dreams are reality and reality is your dreams...
... and when you die, you wake up

Fåkke fly bort
Magasinforside - TRAVELCanon EOS 600D + 50mm f/1.4    Modell: Mari

Dette er altså bildene jeg tok til min magasinforside som jeg ble mest fornøyd med. Temaet er reise. Skriver mer om oppgaven senere og legger ut forsiden når jeg er ferdig med den. Tror det blir ganske kult.

Hva synes du?

my bff


Helena, du er så kul

Hva synes du om bildene?

En helt vanlig skoledag.


Skoledagen i dag startet med litt teori om farger først og så har vi sittet og holdt på med magasinforsiden vår på photoshop resten av dagen. Sykt slækt. Gikk også ut i parken i ett friminutt og tok noen bilder med mine herlige klassekamerater!
Martinee!

Kaja, Mari, Fride og Helena koser seg daSå søte

Fine Karen
Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort på skolen idag?

Out the window

Hva synes du?

Jaja...


Jaja, klarte ikke å holde meg unna bloggingen så lenge nei. Bloggavhengig til tusen. Blir kanskje litt mindre blogging enn før, men jeg er i hvert fall tilbake. Tusen takk til dere som faktisk har tittet innom bloggen min og kommentert mens jeg har vært borte.

Det eneste jeg lurer på nå er om jeg skal gjøre om bloggen til en ren fotoblogg hvor jeg legger ut "photoshooter" og skoleoppgaver, eller om jeg skal blande inn mer hverdag. Hva synes dere??
Bildene over er tatt av Helena og redigert av meg i forbindelse med en skoleoppgave. Ingen av de skal brukes, men synes de var litt kule.

Såååå, hva synes du om bildene og hvordan skal jeg fortsette med bloggen?

Lei.


Utrolig lei av bloggen. Jeg har aldri tid lenger. Skolen tar masse tid pluss at jeg skal ha tid til venner, lekser, familie, trening og å slappe av litt. Derfor tar jeg en liten pause. En dag, eller en måned. Vet ikke enda. Kommer sterkere tilbake. 

Anything could happen


Jaja, sånn går det når man kjeder seg. Tatt av meg (fjernutløser), med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 - redigert i photoshop cs6

Hva synes du?

Mamma har vært i Afrika


Mamma har vært i Afrika den siste uken faktisk, så hun kom hjem med mange fine bilder. Siden jeg er så snill fikk jeg lov til å redigere dem. Ble egentlig veldig fornøyd, de ble så stemningsfylte og jeg fikk en utrolig Afrika følelse uten å ha vært der.

Alle bildene er tatt av mamma med Canon EOS 550D + standarobjektivet. Alle er redigert av meg med photoshop cs6

Hva synes du?

Helt seriøs sminkevideo


Sett på 720 på tannhjulet

Ja, eh. Så... Hva synes du?

Innlevering - oslobildene
Her er altså bildene jeg bestemte meg for å bruke i oppgaven fra Oslo. Ikke særlig fornøyd, selv om bildene er helt fine. Men når jeg tenker på hva oppgaven er, blir jeg bare flau av å se på bildene. Men jaja. Nå gjenstår bare å bli ferdig med loggen. Utrolig dårlig kvalitet på bildene her på bloggen forresten...

Har nettopp kommet hjem fra Frida etter å ha sovet hos henne i natt. Var kjempe koselig som alltid, Frida er bare beeeest. Spilte også inn sminkevideo, så skal bare redigere den så kommer det ut på bloggen! Gled dere, seriøst. hahahah

Hva synes du om bildene?

Lights will guide you homeTatt med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 - redigert i photoshop cs6

Hva synes du?

Til ungdommen

Så til ungdommen på kino med skolen idag. Den var veldig bra og trist... Var så sterkt å høre historien til hun som var med på Utøya. Men en utrolig bra film som jeg anbefaler alle å se.

Nå sitter vi på skolen og holder på med Oslo prosjektet. Må skrive logg til alle bildene, noe som er helt utrolig kjedeliiiig. Har endelig valgt ut hvilke bilder jeg skal bruke da, så viser de senere. Ikveld skal jeg på kino med noen jenter å se Tina og Bettina, så det blir gøøy!

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går, men uupsi. Det ble det visst ikke. jaja. Hva gjorde du igår?

HEIPÅDEGDUERGREIHILSENMEGBare noen bilder fra Oslo. Skal ikke bruke noen av disse i oppgaven heller...

Nå sitter jeg på kafferiet med Mari og har sittet her i over fem timer. Guuud, hva er galt med oss. Neida, har deadline på bildene fra Oslo imorgen, så har jobbet med det nesten hele tiden. Så mye koseligere å sitte på cafe og jobbe, enn på skolen eller hjemme. 

Hva synes du om bildene?

Bilder fra bursdag.Møtte først Isabelle og så gikk vi sammen ned til Fanny! Ikke at det er så veldig langt, hehehe

Nyyyydelige Dina!

Sinnsykt ekkelt bilde, men dere er søte da! Emilie, Dina og meg

Maiken og Aleksapus

Aiai, captain

Spiste sushi, nudler og vårruller, som smakte helt herlig!! Tok ikke bilde av maten, men følte nesten at det ble litt for teit. Sushi på bloggen liksom XDDDD Neida. Men tok ikke opp kameraet. Smakte utrolig godt i hvertfall!

Ååå, søte Maiken

Emilie, Aleksandra, Maiken og litt av Frida

Søte bursdagsbarnet Fanny!

En av gavene, haha retards... (Unnskyld for helt utrolig ekle bilder forresten, bildene ble tatt i dårlig lys + at jeg var så trøtt når jeg redigerte dem. Upsii)

Hadde en utrolig koselig kveld med de søteste jentene. Spiste kjempe god mat, gode cupcakes og pratet og koste oss hele kvelden. Dere er så søte alle sammen. Nå burde jeg egentlig legge meg hvis jeg skal komme meg gjennom dagen imorgen. Har nemlig fag hele dagen og for oss mediarotter er det ganske vanskelig, haha.. Så, god natt!

Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Random hverdagsbilder fra Oslo


Bare noen randome bilder fra Osloturen i går. Skal selvfølgelig ikke bruke noen av disse i oppgaven, var mer sånn jeg tok til bloggen egentlig. Elsker bare det bildet av Malin hvor hun sitter på bakken med alle tingene, hahaha. Pakkesel!

Nå skal jeg faktisk i bursdag til Fanny! Blir koselig med en liten kveld i hverdagen med alle jentene! Tar selvfølgelig med kamera. Snakkes i kveld!

Hva synes du om bildene?

Oslotur med klassen!


Nå er jeg så sinnsykt sliten etter en hel dag med trasking i Oslo! Gikk så mye frem og tilbake, men bildene er ikke akkurat noe å skryte av. Ble så misfornøyd, herreguuud. Men kanskje jeg liker de bedre etter jeg har sett gjennom de bedre og redigert de litt osv. Oppgaven var så vanskelig, ble jo en del bra bilder egentlig. Bare ingen som passet. Jajajaja.... Ble litt fornøyd med bildet under da, men passer ikke til oppgaven i det hele tatt så det kan jeg nok ikke bruke. Men søtt var det da! Legger ut mer bilder imorgen. Nå må jeg legge meg, er stuptrøtt!

Hva synes du?

Fin flette
Hva synes du?

SkogsturLitt bilder fra skogsturen på lørdag.

Kom hjem fra pappa for ikke så lenge siden og nå blir jeg snart henta igjen av Mari. Turen går til Malin hvor vi skal overnatte og i morgen blir det oslo med klassen! Gleder meg kjempe masse, blir gøy å løpe rundt og ta bilder der!

Hva synes du om bildene?

Bilder med Mari
Mari ble med meg til pappa i helgen, og istad gikk vi en liten tur og tok litt bilder. Var ikke noe spesielt, men synes de ble litt kule. Bakte også snickerskake idag, den smakte himmeeeeeelsk!

Hva har du gjort idag?

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits