Christel


Melbu, sildtønnefabrikkLys, skygger, trapper, linjer og former. Fascinerende.

Alt er fint i svart og hvitt
Ut i naturen

Blir "tvunget" til å ta mye naturbilder her, da vi er mye ute på tur, men da gjelder det å se andre ting enn bare høye fjell og blått vann (som det er mye av her i Lofoten). Blir også fort litt selvportretter når jeg går lei av blomster og bygninger. Men gøy å holde på med bilder og redigering igjen!

Lofoten


Og plutselig gikk jeg på folkehøgskole. Etter jeg kom inn i mars og bestemte meg for å starte her, rakk jeg nesten ikke tenke på det en gang. Siste innspurt på videregående, russetid, eksamen og sommerferie. Og plutselig satt jeg på flyet til Lofoten. Helt alene, med sinnsykt mye bagasje og en tårevåt avskjed med venner og familie. Selv om det bare var to måneder til jeg skulle hjem igjen.

Vel, nå har jeg vært her i litt over to uker og jeg stortrives. Det føles ut som jeg har vært her i mange måneder og jeg har møtt folk jeg føler jeg har kjent i flere år. Jeg har så vidt begynt å få tilbake interessen for foto, jeg strikker, ser på film, spiser utrolig god mat, har lange samtaler og latterkrampe med nye venner og går turer. Dette er helt perfekt for meg. Og nå har jeg også startet å blogge igjen. Vi får se. Vil så gjerne ha en annen plattform og nytt design, menmen...
En aldri så liten fotoshoot jeg hadde med Ingrid. Det siste bildet brukte jeg til en oppgave som gikk ut på å ta et bilde av et øyeblikk. 

Vi sees snart igjen.

Les mer i arkivet » September 2015 » September 2014 » Juli 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits