Vakra! Du er så pener


Vel, overskriften er en smule intern. Men Frida er syykt pen og lyset var veldig fint ute.

Hva synes du om bildene?

Pen eller hva?

It's to cold outsideHva synes du om bildet?

Bilder fra halloween festen

Æsj, Debora var så ekkel... Klarte nesten ikke å se på henne... Hahaha 

Her er noen av bildene fra partyet i går. Var en kjempe koselig kveld, selv om jeg ikke var like gira som alle de andre. Haha. Lagde også en sykt teit bildeserie, viser dere senere. 

Etterpå dro Frida og jeg hjem til henne og boblet i boblebadet til halv ett cirka, og så la vi oss for å sove. Var helt utslitt. Våknet klokka to idag. Great. Neida, det var litt digg.

Har du feiret halloween?

Halloween partyyy
Hvem klarer å gjette hva jeg er? Haha, sikkert ingen. Vel synd for dere! Nå stikker jeg på halloween party, mer en jentekveld kanskje. Etterpå overnatter jeg hos Frida så null blogging people. Viser dere masse bilder imorra! 

Skal du feire halloween?

Footlose


Her er trailern. Jeg må bare si at denne filmen er en av de beste jeg har sett på en stund, den var utrolig bra og jeg fikk så lyst til å begynne å danse etter jeg hadde sett den. Jeg synes traileren avslørte litt mye av filmen, men det var kanskje fordi jeg så trailern etter filmen. Haha, anbefaler den i hvert fall veldig! 

Handler om en by som har masse lover, som at man ikke får lov til å danse. Dette er fordi det skjedde en ulykke for noen år siden og de voksne tror dansingen er årsaken til ulykken. Så kommer det en ny gutt og det skjer litt av hvert. Man skjønner hva som kommer til å skje ganske fort, men du blir fortsatt veldig revet med. Frida og jeg satt jo alene i salen, så vi begynte å klappe og jeg ropte til skjermen flere ganger. Tehe...

Har du sett Footloose?

Glitter overalt!

Haha, hei til deg og Malin!

Lagde plakat til Grand Prix. Ble jo fin den da.Teehe

Glad i glitter? :P

drar på kino


Skolen idag var jo, haha, morsom. Hadde melodi grand prix på skolen, ikke bare synging, men alt. Så det var gøy å se på da. Noen av de folka er så syke i hodet at det er ikke mulig. Kameraet gikk tom for strøm, så ble ikke så mange bilder... Viser dere de får som ble tatt senere. Nå skal jeg på kino med Frida, så må forte meg! Forteller om filmen når jeg kommer hjem. 

Vært på kino i det siste?

Selvdigger
Jeg er så sykt kul assa... Og forresten. DETTE ER MEG, jenta fra forrige innlegg er en av mine venninner Emilie. Er bare så fail når folk skriver, så pen du er, og så er det ikke meg. Tehe. Nå skal jeg ut og gå en tur med Frida. Matteprøven får bare gå som den går. 

Hva synes du da?

Hva skal jeg si? Her er noen bilder


Pene skapning... 

Jeg har faktisk veldig lite å si, har en matteprøve jeg må øve på selv om det absolutt ikke frister. Kjøpte jakke og sko i byen isted. Skoledagen idag var helt grei og den nye iPhonen min må på reperasjon. Yey. Vi snakkes i morgen...

Hva synes du om bildene?

just little things


Haha, morsom dag


Var med min venn Frida etter skolen idag. Vi er lonere til tusen og hadde ingen å være med.. Alle ditcha oss. Så da fant vi på masse annet gøy i stedet.


Frida fikk seg en ny kjæreste - søpli, og en ny bil da!


Men så fikk vi lov til å komme til Adrian og da var vi klissvåte og kalde og Frida sovna i senga hans. Haha, Adrian og jeg døde. 

Hva har du gjort idag?

Adrian er kul uten voks! <3


At Adrian er kul uten voks er et faktum! Og det var alt jeg skulle si! Takk for meg :)

The spaces between my fingers, are right where yours fit perfectly.


Vet dere hva? Jeg har hatt en strålende dag idag. Nå skal jeg jogge med Frida! Prekast senere. 

Hvordan har din dag vært? Random bilder forresten, men de var jo litt søte da. Og så savner jeg å holde den fine hånden til Helena på nederste bilde.

Magic is everywhere if you know where to look.Nå legger jeg meg. God natt alle mine søte små. Hva synes du om bildene?

Sad girl
Vel, sad og sad. Pen i hvert fall!

Hva synes du?

Litt mer København


Hadde en herlig helg i København med beste jenta! Hadde så utrolig mange latterkramper og morsomme øyeblikk som jeg kommer til å huske lenge. Dere skulle sett uttrykkene til de danskene når vi lo så mye at vi begynte å gråte og la oss ned på bakken, haha. 

Hva synes du om bildene?

Happy girl


Canon EOS 550D + 70-300mm f/4-5.6, Modell: Emilie

Redigeringen ble litt sånn, vel. Redigert. Haha, men Emilie er så pen! Tok masse bilder av den vakre jenta idag så dere får se flere bilder senere. Skoledagen idag var sånn som alle andre mandager. Utrolig lite lærerikt. Haha. Gjorde virkelig ingenting i timene, spesielt ikke sløyden og resten av dagen gikk jeg rundt med den flotte iPhonen min og koste meg :D Tehe..

Hva synes du om bildene?

Chiller på skolen


Haha, nå er jeg på skolen da. Hører på musikk medTonje! Vegard er veldig kul og Martin ga meg kake, han er snill assa. ER DU PÅ SKOLEN?

light

Alle bildene er uredigert

Hva synes du?

København


Drøøyt mye godteri, haha


Båten het det samme som meg!

Velvel, jeg klarte ikke å holde meg unna bloggen, så jeg blir nok ikke helt borte med det samme nei... Her er i hvert fall noen bilder fra København. Frida, faren til Frida og jeg kom opp på Fredag og drar hjem nå snart. Har hatt en super herlig helg. Viser dere fler bilder senere og forklarer hva vi har gjort.

Vært i København før?

..........


Vet dere hva jeg er skikkelig lei av? 

Den bloggen her...

iPhone!!!!!!


Har egentlig hatt en ganske fin dag idag... Helt til nå! Hvor dagen min plutselig ble den beste dagen på lenge og så den verste. Fikk nemlig min nyyyydelig iPhone i posten! Åå har ikke ord, jeg er helt i himmelen. Men... Sim kortet og pinkoden ble selvfølgelig ikke sendt samtidig og det står at simkoden kommer SENEST 02.11.11. Tror du jeg klarer å vente så lenge eller??????

Noen som har iPhone som hadde samme problemet? At du måtte vente lenge på pinkoden??

You never really can fix a heart


I don't even know where to start...


...cause you can bandage the damage...


...you never really can fix a heart...

Emil og Alfred


Nydelige Mari kom på besøk til meg idag, så vi tok en tur på café. Koste oss med hver vår frappe før vi dro hjem og gikk en lang tur og bare pratet og så på stjernehimmelen. Haha, koselig. Lenge siden jeg har vært med den søte jenta og vi har de fremtidsplanene! Skal gå på medier og kommunikasjon sammen til neste år og greier. Gleder meg sånn!

Hva har du gjort idag da?

Hadde en fin drøm i natt


Glemte å skru av varmeovnen på rommet i går. Det kan kanskje ha noe å gjøre med det jeg drømte? Drømte at jeg reiste til varmere strøk. Vi var akkurat på vei ut av flyet da jeg våknet. Ååå, tidenes nedtur. Var i hvert fall varmt og godt når jeg våknet. Haha... 
Søte jentene mine

Da bærer det av sted til skolen. Bare to dager igjen nå, så drar jeg til København!! Å gleder meg!! 

Hva drømte du i natt?

Aner ikke hva som skjedde, men jeg glemte å poste det her innlegget imorges... Jaja, her er det i hvert fall!

 

Ballkjolen har kommet!!


Å, jeg er i himmelen! Ballkjolen var helt nyyydelig! Har ikke lyst til å vise den her, vil ikke at alle skal se den. Men lover å vise etter ballet. Gleder meg helt utrolig til å bruke kjolen. 

Justin Bieber - Mistletoe

Sett på denne sangen, se for deg en jente som snurrer rundt i en fin kjole under stjernehimmelen, mens det snør. Hm... Har julestemning allerede jeg. 

Har dere ball på skolen?

Jeg gleder meg til...


...København med Frida til helgen

...Halloweenfest på skolen

...Jentekveld om et par uker

...Advent

...Julestemning

...Snø

...Bursdagen min, 13 desember

...Juleballet

...Juleaften

...Nyttårsaften

Hva gleder du deg til?

Bare litt random for å oppdatere...
Neida, jeg savner ikke sommeren i det hele tatt.

Holder på med lekser nå etter en slapp skoledag. Følte at jeg ikke gjorde så mye. Lå og sov i sløyden f.eks. Haha, uff. Er nesten ferdig med lekser nå da og så skal jeg rydde rommet.

Føler jeg har vært litt negativ på bloggen i det siste så etterpå tror jeg at jeg lager ett "ting jeg gleder meg til" innlegg! Viktig å ha noe å se fram til.

Hva synes du om bildene?

Vet du hva jeg synes er kjedelig?


Når du har masse lekser på en søndag fordi du ikke har utnyttet tiden din bedre og derfor sitter hele søndagen stuck med lekser. Love my life! Det verste er at jeg ikke klarer å konsentrere meg, jeg er helt ukonsentrert uansett hva jeg gjør. Det er så mange ting som distraherer meg. Blir gal.Liker du lekser? Haha...

Hei.


Hadde en koselig natt hos Frida, mange latterkramper og morsomme øyeblikk. Nå er jo hos pappa og jeg har virkelig null blogglyst så vi prates heller imorgen. Hva gjør du idag?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits