Kortfilm - frykt


Her er kortfilmen vi lagde på skolen! Endelig er vi ferdig med den, det har vært mye greier for å si det sånn... Lagde jo egentlig en annen film, men siden den ikke funket måtte vi starte helt på nytt noe som tok mye tid. Hvorfor kvaliteten er så dårlig og skjermen så brei, det vet jeg faktisk ikke. Men dere overlever vel. Nå skal vi starte med noe nytt i film, nemlig reportasje, så det kan jo bli spennende!

Hva synes du om filmen?

Noe konstruktiv kritikk?

Hei dereSorry for dårlig blogging og sånt. Virkelig sorry. Har vært veldig opptatt de siste dagene, mye som har skjedd, så har ikke hatt så mye tid til blogging. Har heller nesten ingen bilder å vise dere, fordi bildene dere så før var nesten bare bilder jeg hadde tatt i sammenheng med skoleoppgaver fordi jeg ikke har tid etter skolen. Men nå holder vi på med journalistikk, noe som vil si dødskjedelig pressebilder. Derfor har det vært litt stille her i det siste.

Skal prøve å få tatt litt bilder og presse inn her og der, men får se hva jeg får til. Sånn ellers har jeg holdt på med en film oppgave i hele dag som endelig er ferdig! Skal vise dere når jeg har lastet opp på youtube. Det har også begynt å snø og det ligger ett tynt lag med snø utover bakken. Skal få tatt noen vinter bilder snart, det er jo så koselig!

Hva har du gjort i det siste?

dråper


Fine Helena


Hva synes du?

kult?Redigert i Photoshop CS6

Fisheye blir kult uansett
Enig?

Take my hand?
Gule blader

Noen bilder Helena tok av meg her om dagen.

Hva synes du daaaa??

Høst

Helena tok bildet over av meg når vi egentlig skulle ta pressebilder. Bad girls assa

Hva synes du om bildene?

Filminnspilling

Noen bilder Helena tok mens vi spilte inn film til skolen. Brukte ikke klippene ovenfor fordi de sugde, men har lagd ny film som jeg mest sannsynlig viser frem her når den er ferdig!

Laget film før?

ekømcla,sæxcøacjonikpa øsmc,.-as,eørkdaSeriøst, har du noen gang sett noe så nydelig og pent før? Nei, ikke jeg heller... Bildet er tatt med Helenas kamera; Nikon D5100 + 50mm f/1.4 og redigert av meg i Photoshop. Skulle egentlig ta pressebilder da dette bildet ble tatt, men vi synes det var så kjedelig at vi like gjerne stoppet opp og tok noen andre bilder, tehee.

Hva synes du?

 

Strå
Close your eyes


Photobucket

 Drittkvalitet, iknow...

Hva synes du?

Pysjparty, yeah


I går feiret Helena bursdagen sin, som hun egentlig hadde for en stund siden, haha. Var en utrolig koselig kveld med god mat, kaker og masse prat og latter. Ikke så ofte vi jentene er samlet lenger, så er utrolig koselig når vi først er sammen!Hva synes du om bildene?

Vært i bursdag i det siste?

Stygg rose


Kart på et bladRandom ja... Redigert i Photoshop CS6

Hva synes du?

Bobler


Et blad
Hva synes du?

Lost in this worldTok av med redigeringen i går kveld, hehe....

Hva synes du?

Hakuna matataCanon EOS 600D + 50mm f/1.4 + fjernutløser + stativ + en vei med trær rundt + meg selv + Photoshop CS6

Galaxy camera

Gamle bilder jeg har glemt å redigere. Tatt med Canon EOS 600D + 50mm f/1.4, Modellen er Mari

Hva synes du?

Glemte bilder


Kjeder meg i timen så fant noen gamle bilder jeg ikke hadde posta før! Har egentlig masse bilder jeg ikke har vist, så de kommer litt etter litt. Alle bildene er tatt på skolen, men har ikke levert inn noen.

Hva synes du?

Help me


Take me away
MushroomHar nesten ingen bilder å vise, føler jeg har brukt opp alle. Noe jeg helt sikkert ikke har og dere har ikke sett halvparten en gang, men jeg har sett de selv så mange ganger at jeg føler de er oppbrukt. Dette bildet var egentlig utrolig stygt, men når jeg begynte å redigere på det ble det jo egentlig ganske stilit. En smule random bare.

Hva synes du?

Take my hand
Hva synes du?

Are you afraid?
Hva synes du?

Look at the moon

Modell: Silje, Foto og redigering: Mari og Aurora

Hvor er min shrek?

Tok bilder av nydelige Fiona i går. De var ikke planlagt i det hele tatt og jeg var så uinspirert, men så stilte hun seg opp foran kameraet og bildene ble jo bare helt nydelige.

Hva synes du?

Øye?Canon EOS 600D + 50mm f/1.4 Modell: Fiona

Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits