30.11.11Canon EOS 550D + 50mm f/1.4 Modell: Frida

Har egentlig ikke så mye å meddele for tiden, (jo egentlig har jeg ganske mye på hjertet, men ork) så da tror jeg heller at jeg holder kjeft og viser dere bilder. 

Hva synes du?

Siste dag i november


Ja, da var det siste dag i november. Siste dag før det offisielt er vinter. Bare snøen kommer snart så blir jeg fornøyd. Er så lei av det ekle høstværet nå. Nå kan det blir ordentlig kaldt og masse snø. Det er koselig. Berit kan bare gå og legge seg. Vind er noe dritt. 

Liker du vinteren?

Pus


Søte kattepusen daa :)

Har du dyr?

Converse splash


Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Hva synes du?

Frida #3
Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Hva synes du?

Frida #2


Canon EOS 550D + 50mm f/.14

Hva synes du da?

Frida


Wow, wow, wow! Nydelige skapning! Tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4 av meg, med peneste Frida som modell. Viser dere flere bilder senere, når jeg tar meg tid til å redigere de. 

Hva synes du om bildene? 

Drømmer betyr mye


Har ikke så mye å meddele med dere for tiden. Tar nesten inge bilder, noe som er veldig synd. Men med en gang lyset snur og det ikke er så mørkt ute lenger, da lover jeg dere å få litt bedre bilder! Til da skal jeg få prøvd å tatt litt mer bilder, men det er så stress. Mye som skjer på skolen for tiden også så dere får bare vente i spenning :) 

Holder på med en framføring nå i rle, jeg har om drømmeterapi. Jeg må si at det faktisk er veldig interessant! Jeg som drømmer så mye også får jo lært meg litt av hvert nå. I natt drømte jeg at jeg danset, men jeg fikk det ikke helt til og så ble jeg presset til å slå hjul, selv om jeg ikke klarte det. Plutselig var jeg på en båt og så hoppet jeg uti havet på det dype og svømte rundt. Angret etterpå siden jeg nettopp hadde rettet håret mitt. Drømte også at det var en svær båt rett ved siden av meg. Og vet dere hva alt dette betyr?

Leker du i klart vann vil du oppleve en nydelig kjærlighetsaffære.

Dypt vann varsler om en behagelig overraskelse.

Dans kan bety en bedring i forholdet til noen du kjenner. Gledelig forventning.

Jeg må bare si at nå er jeg virkelig spent her! Haha.

Har du noen rare drømmer?

Pretty womaaaaan
Frida er døds pen. Som vanlig. Men lyset ute idag var helt forferdelig stygt. Bare dette ene bildet som ble noe som helst i det hele tatt. Great. Er så lite inspirerende å ta bilder når det bare er helt grått ute.  Men jaja. Den dagen solen titter frem vet dere hvor dere finner meg. 

Hva synes dere om bildene da?

Rød

Canon EOS 550D + 50mm f/1.4 

Hva synes du?

Blir så inspirert
Har bare en ting å si, og det er wow! Lyset, fargene, redigeringen, modellen, alt. Wow. Alle bildene er tatt fra denne siden. 

Hva synes du om bildene?

Rosa
Kreative overskrifter for tiden, lol..

Hva synes du om bildene?

Blåbær? Neida...
Hva synes du om bildene?

Grønt
Vurderer å starte en ren fotoblogg istedet for å bable om den kjedelige hverdagen min hele tiden. Føler at bilder av cafebesøk og leksesnakk er litt kjedelig. Men jeg er ikke helt sikker. Hva synes dere?

En ren fotoblogg?

Eller foto og hverdagsblogg?

Haha


Haha

Haha

Haha

A for Aurora


Fikk armbåndet i konfirmasjonsgave. Elsker det, det er så fint :) 

Hva synes du om armbåndet?

It's cold outside
Tatt av meg med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Jeg må bare si det. Wow, det objektivet er sykt. Er sykt fornøyd. Wow. Gleder meg til å teste det ut på mennesker. Haha. 

Dro hjem fra skolen idag i femte time. Jeg hadde så vondt i magen og vi skulle ha gym. Tårene begynte å renne på bussen siden jeg tror jeg er litt forkjølet. Følte meg så dum der jeg satt. Er bedre nå da, men deilig å slappe av litt. 

Hva synes du om bildene?

Fru syk


Hei alle sammen. Jeg er syk. Litt i hvert fall. Føler meg ikke bra. Og jeg som har fremføring imorra og greier... Får
håpe jeg føler meg bedre imorgen, hvis ikke så skuffer jeg nok den flinke partneren min :) Jaja, får vel legge meg da, sånn at jeg blir frisk.

Haha random bilde. Ett stykk kreativ gutt i klassen da. Hva har du gjort idag? Har du vært syk i det siste?

Vet ikke hva jeg skal skrive her
Vet ikke hva jeg skal skrive her heller. 

Trøtt og sliten


Har skikkelig lyst til å ta bilder. Er ingenting som inspirer meg for tiden, er så lei av alt og synes alt er kjedelig. Men når jeg tar bilder blir jeg glad. Må få til noen ordentlige bilder snart, for jeg trenger å bli i bedre humør. Og jeg elsker når jeg får til bra bilder.
God natt alle sammen. Kommer sterkere tilbake med bloggingen imorgen. Denne helgen har gått i ett kjør. Vel, egentlig ikke. Har nesten ikke gjort noe. 

Gjort noe gøy i helga?

To forskjellige sokker
Idag har dagen min kun bestått av en ting. Ugly Betty. Jeg har ikke satt bena mine utenfor huset, hater å ikke være noe ute. Tonje kommer snart så kanskje jeg tvinger henne med ut en tur, selv om det er sinnsykt kaldt ute. Nå skal jeg bake muffins, digg!

Fint innlegg under her forresten jenter. Dere er søte da, selv om dere måtte sitte oppe med meg og lillesøsteren min og se på Norge rundt i går siden jeg var barnevakt. Har fortsatt litt dårlig samvittighet. Frida sovna jo og greier. Uffda.

Har du ofte ulike sokker på deg? lol

LÆTTIS


JEG ER EN MUFFINS SOM LIKER Å DANSE WOOP WOOP

 

KISSSSSSS FROM MARI & FRIDA 

og silje som spiller gressklipper spillet . hun vil  bli gartner. tulla. ikke.

hoho vi gleder oss til jul

aurora we love you

Smile
Random bilder fra i går. Vet ikke om dere ser det, men den hvite flekken på leppa? Den er borte nå! Var den jeg fjerna når jeg var hos legen. Feett.

Nå kom nettopp Silje, og Frida og Mari er rett rundt hjørnet! Skal ha en liten jentekveld, det blir koselig. Snakkes senere!

Hva skal du idag?

Frida gjorde leksene mine


Eeeeelsker det nye objektivet mitt! Har ikke fått testa det så mye, men nok til å si at jeg virkelig elsker det! Var faktisk helt mørkt ute når jeg tok de bildene over, det er wow! Derfor noen av de også er litt skurrete.

Har hatt en super dag med Fridavennen. Var hos legen før idag for å skjære av en greie jeg hadde på leppa, så nå er den borte for alltid. Var litt ekkelt egentlig, og jeg fikk bedøvelse i leppa så jeg så ut som den botoxberta. Æsj, stygt.

Hva synes du om bildene?

Tilbake igjen
Pappa sendte batteriet i posten, så da blir det blogging allikevel. Jeg fikk også prøvd ut det nye objektivet litt istad. Det virker utrolig bra så gleder meg til å prøve det ute i dagslys imorgen. Nå må jeg få litt fart i sakene her og sette meg ned med et tonn lekser. Gleder meg...

Har du mye lekser?

Blir så irritert
Jeg har klart å glemme batteriet til kameraet mitt hos pappa og siden jeg bare er der annenhver helg må jeg overleve uten kameraet mitt i to uker nå... Ble enda bedre av at jeg faktisk kjøpte objektiv i stad, gledet meg helt sykt til å teste det ut så er ikke batteriet i kameraet der. Nedtur til tusen.Tar meg derfor en bloggpause til batteriet kommer tilbake. Ikke kamera. Ikke blogg.

Snakkes om en uke eller to, eller tre! 

Ps. følg meg på twitter a folkens. Har twitra en stund har bare glemt å si i fra. wilhelmine96

OMG


Har hatt en superkoselig helg sammen med Mari, men nå står hverdagen får tur igjen. Ikke noe mer digge hjemmelagde oreokjeks eller morsomme film klipp. Har en travel uke foran meg, men jeg liker jo å holde på med masse ting så fint for meg :) Skal også kjøpe et nytt objektiv i morgen (ahhhh, endelig, gleder meg så sykt), siden Mari uheldigvis, med litt hjelp av meg da, klarte å ødelegge objektivet mitt i helga. Haha, var egentlig litt morsomt. 


Omg

Hatt en fin helg?

Gøy med lommelykter


Haha, Mari og jeg har det gøy! Lang lukkertid og lommelykter, morro...  

Nå er Mari og jeg hos pappa og vi koser oss med hver vår hjemmelagde oreokjeks.. Mhm, herlig! Lagde også tidenes dårligste og rareste film istad. Skal redigere den og så legger vi den, hehe, kanskje ut.

Hva synes du om bildene? Prøvd det før?

It takes a life to learn how to live.Gamle bilder. Jeg savner sommeren.

Hva synes du om bildene?

We think caged birds sing, when indeed they cry.
Er så mye jeg har lyst til å skrive, men jeg klarer ikke å få det ut på en bra måte. Legger meg nå... Håper på en bedre dag imorgen.

Hva synes du om bildene?

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits