Marerittet


Irriterende bobler
En fin søndagNoen bilder fra forrige søndag som jeg tilbrakte med Helene, Tina og Mari. Hadde en av de beste søndagene jeg har hatt på lenge. Latter, cafebesøk og gode venner.

Hva synes du om bildene?

Jordklode

Nydelige Helene.

I don't wanna grow upEtt av bildene jeg leverte til fotooppgaven.

Hva synes du?

SpesieltDet nederste var ett av bildene jeg leverte til oppgaven. Ideen er Helena sin, og hun er modellen. Flinke jentaaaa

Vanner visne roser

Noen av bildene jeg tok av Frida til skoleoppgaven. Brukte ingen av de.

Hva synes du?

1-4-55


Sniktitt på skoleoppgaveHar vel egentlig ikke så mye å gjøre med selve bildet jeg skal levere, men var jo litt kult for det. Oppgaven er kreativitet og ikke mer enn det. Utrolig vanskelig oppgave, men tror jeg fikk tatt noen kule bilder idag! Viser bildene og forklarer mer etter jeg har vist de til resten av klassen.

Hva synes du om bildet?

Colors
Kjedet meg i timen, hva synes du?

Ikke min dag


Idag er virkelig ikke min dag. Tror jeg må ha stått opp på feil siden av sengen. Kanskje fordi jeg ikke våknet av vekkerklokka med verdens mest irriterende sang, du måsta flytta på dej? Resten av dagen har vært kjip. Det gikk kjempe dårlig på naturfagsprøven vi hadde og jeg har følt meg stygg i hele dag. Ikke så lett å komme hjem til et uryddet rom og masse lekser da. Har ikke gjort noen verdens ting siden jeg kom hjem (bortsett fra å faktisk ta bilder til bloggen, men så ødela jeg minnekortet mitt så de er borte) og nå ligger jeg halv deprimert og ser på gamle bilder. Bare jeg som blir trist av det? Se så koselig det så ut som vi hadde det da.

Jeg savner sommer, sol, varme, latterkramper, Brighton, vennene mine fra språkreisen, alt det morsomme jeg gjorde i sommerferien, båtturer, bading, jentekvelder, brunfargen og det gode humøret. Fy søren, som jeg hater vinter.

Bursdagsbarnet Helene


Har virkelig ingenting å blogge om for tiden, har heller ingen bilder eller tid til å redigere. Derfor tenkte jeg å anbefale en blogg for dere! Bloggen er helenejs.blogg.no og tilhører en søt jente som går i parallellklassen min som heter Helene. Hun er utrolig hyggelig og hun tar de fineste bildene! I tillegg har hun et ryddig design og et utrolig pent utseende. Følg bloggen hennes, lover deg at du ikke kommer til å angre! I tillegg har hun bursdag idag, så da kan jeg vel overraske henne litt.

Alle bildene er tatt av Helene >LINK<

Så les bloggen hennes alle sammen! HELENE HELENE HELENE HELENE

Bilreklame

Tok bildene av Frida da jeg skulle ta bilder av bilen pappa skal selge.

Hva synes du?

Smoke on the water
#pretty #girl #XD
aloha

Du er kul Helena

Kleine meg
Hippie


nerd ass

Øverste bildet er tatt og redigert av meg og det nederste av Håvard. 

Bildene er tatt til en skoleoppgave som handlet om kommunikasjon, forskjellige stiler og hvordan man blir oppfattet etter hvordan man kler seg. Vi hadde det i hvert fall helt utrolig gøy med å ta disse bildene og dette er to av maaange bilder. Viser fler senere! 

Hva synes du?

OsloTeatime med besta, hva er bedre?

Bokeh

Canon EOS 600D + 50mm f/1.4     Ja det er meningen at bildet skal være så kornete

Hva synes du?

Why don't we just pretend?
No more høstBildet er fra det var fint og gult ute. Skulle ønske det fortsatt var høst.

Hva synes du?


FORRESTEN, STEM PÅ DEN DØDSKULE VENNEN MIN HÅVARD AKA WHOOT TIL VESTFOLDS BESTE BLOGGER VED Å SENDE SMS "tb blogg c" TIL 2303 !!!!!!!!!!!!!!!

Det blåser


Ja, jeg er en sånn person som kan gå ut alene på ettermiddagen fordi jeg kjeder meg og så ta bilder av meg selv til jeg blir blå på leppene og rød på nesa. Helt normalt.

Ingen liker megRedigerte et bilde i timen istad, men de andre likte det ikke :''(((((((((( Neida. Joda. Men det var jo litt rart, så skjønner det. Bildet er forresten tatt av Helena og er av Helena, jeg bare redigerte det.

Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits