Bad decisions make good stories
Canon EOS 550D + 50mm f/1.4   Modell: Silje

Hva synes du?

Cheers to a New Year and another chance for us to get it right.
Da var det snart ett nytt år da. Gleder meg veldig, dette året skal bli superbra! I hvert fall siden vi dør om et år cirka. Bare tuller. Vet ikke helt om jeg tror på den 2012 greia, men det er jo litt skummelt. Tenker å ta en oppsummering av året 2011, det kan blir gøy. Haha... 

Hva synes du om bildene?

Gleder du deg til ett nytt år?

Skøyter


Idag har jeg stått på skøyter med Silje, Mari og Frida. Det var superkoselig! Merka at det var ett år siden jeg hadde stått da, men det ble lettere etterhvert. Har så mange barndomsminner fra å stå på skøyter, synes det er så gøy.

Etter skøytinga dro vi hjem til Mari og lagde taco og spilte Alias! Ble uavgjort, det synes jeg var ganske så bra. I hvert fall siden hverken meg eller Frida hadde spilt det før. Fun, fun! Satt også lenge og prata om politikk osv. Haha, har alltid driti så langt i det, men merker faktisk at det begynner å interessere meg litt! Silje er nydelig da! Legger ut fler bilder senere.

Hva synes du om bildene?

nå er det ikke lenge til 2012
Random speilbilder. Har ikke fått nytt kamera forresten, det er Helena sitt. Igår koste jeg meg med søte Frida. Vi spiste pannekaker til frokost og så på film og slappet av. Lenge siden jeg har hatt en dag hvor jeg ikke har gjort så mye og bare slappet av med film. 

Idag skal jeg gå på skøyter med familien og så kommer Silje og kanskje Frida og Mari. Det blir koselig, lenge siden jeg har stått på skøyter!

Stått på skøyter i det siste?

Ps. Følg meg på bloglovin her

Your eyes have told me thousand lies, but I believe them when they look in mine..


Tatt av meg og det er mine øyne, men med Helenas superbra Nikon kamera. Kommer til å savne deg så masse når du reiser vennen :(

Hva synes du om bildene?

Converse love


Canon EOS 550D + 50mm f/1.4 + ekstern blitz

Hva synes du?

ZzzZZzzZZ
Aldri hatt en overskrift på z, haha random. Idag er Helenas siste dag, kommer til å bli så trist når hun reiser. Savner deg allerede! Selv om du sitter rett ved siden av meg... 
Nå skal jeg i familielunsj, shohei! Jaja, blir nok koselig.

Hva synes du om bildene? 

Live in the moment


 

hey
Herlig jenter  ♥ ♥

Hva gjør du idag?

Den siste tida
Bare noen bilder jeg ikke har lagt ut før. Hva synes du?

2. juledag


Denne julen her har vært så innmarri slækk. Nå ligger jeg foran tven, noe jeg har gjort cirka hele dagen. Men det er vel sånn jula skal være? Deilig er det i hvert fall :) Hva synes du om bildene?

Hva har du gjort idag?

Let's play pretend
Hva synes du?

Du er søtAller beste 

Har du en bestevenn?

grøt i magen
Det er så fint vær idag, at familien tok seg en gåtur ut. Tok også "julekortbilder", nyttårsbilder kanskje og du kan tro folk så rart på oss der vi satt og tok selvutløser bilder på stranda. Følte meg så teit. 

Nå er det bare å vente. Vente på gjestene, middagen, gavene osv. Gleder meg til å åpne gaver! Aner ikke hva jeg får i år. Men nå skal jeg gå vekk fra dataen og nyte julen. Kos dere idag!

Er det fint vær hos deg?

Ser ut som en hamburger


Bildene minner meg egentlig litt om Sky Burger, til dere som har iPhone. Haha, søtt.

Det er julaften imorgen! Jeg kan virkelig ikke tro det. Føler at det er en kald sommerferie jeg, for å være helt ærlig. Var nesten så jeg tok meg et bad i havet istad. Neida... Gleder meg litt til imorgen da, selvom jeg ikke føler det er jul. Jeg skal bare kose meg hjemme imorgen, med en fin familie og kalkun. Ribbe er bare drit ekkelt...

Hva synes du om bildene?

Hva spiser dere på julaften?

Nå har jeg julestemning


Har du julestemning?

Julejentekveld
Storkoste meg i går kveld og i dag. Var jentekveld hos Natalie og vi var vel 17 jenter som var der. Hadde den kule pakkeleken som du ser på bildene. Den var veldig stor i starten, men ble mindre etterhvert og Maiken vant gaven, tehe. Vi spiste god mat og koste oss med to filmer. Gud, så klein den ene filmen var. Vil du få deg en god latter, men samtidig dø av flauhet, se "The first time". Kjempesøt, og kjempeteit.

Var utrolig koselig og vi satt oppe til klokka var fem og pratet. Vi ble helt inn i praten og da vi kom til temaet Utøya begynte vi nesten å gråte alle sammen. Ble ikke så mye bedre når en katt plutselig sto foran vinduet. Guriimalla, aldri vært så redd før. Men det var en veldig koselig keld, dette må gjentas!

Har du vært på jentekveld i det siste?

Dårlig tid!!


Da stikker jeg til byen med Fridabeste! Vi skal shoppe de siste julegavene og så ta en liten tur på cafe. Koselig! Senere i kveld blir det jentekveld, skal prøve å oppdatere før det :)

Ojda, fine rød streker på brystet. Aner ikke hvor de kommer fraaa, lol. Ingen som har klort meg eller noe, det er nok meg selv...

Hva skal du idag?

vi tenner våre lykter når det mørkner


Hva synes du om bildene?

snø
Da var det snø ute også. Har null julestemning for det.... Beklager at det blir lite blogging, men har et liv utenfor bloggen også, haha. Har ikke alltid med meg kamera rundt omkring. (Jo, det har jeg forresten. Bare noen ganger gidder jeg ikke å ta det opp fra veska.)

I går var jeg med noen kule folk og idag må jeg desverre være hjemme på familiemiddag greier... Synes det er så kjedelig, men det blir jo litt koselig da. 

Er det snø hos deg?

Er så sinnsykt glad nå


Kan virkelig ikke beskrive følelsen jeg har akkurat nå! Er helt i hundre!
Bestilte akkurat språkreise til sommeren! Å herregud som jeg gleder meg! Det kommer til å bli så sinnsykt gøy. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!! Er i super godt humør!!! Ønsk meg lykke til med å sitte stille på bussen. Å herregud jeg er glaaaaad

Vært på språkreise?

Nå er det jul!


Siste skoledag idag! Tiende hadde blåtime idag, hvor vi viser fram "talenter" osv. Morro, kan ikke beskrive hvor gærne alle sammen er. Var en smule ekkelt når de kasta en hel fisk ut i publikum, og den landa rett ved siden av meg. Lukta skikkelig godt.. Karakterkortet var jeg veldig fornøyd med, selv om jeg vet jeg kunne fått bedre i flere fag. Må si noen av folka er nerder altså... 5,5 i snitt er drøyt! Hadde ikke gjort noe det nei...Malin, snuska!


Gutta

Søte Isabelle

Herlig Frida!

Hadde musikk quiz i timen, haha.. Vi tapte


Malin og Helena, sweet


Ludvik og Ludwig! Haha, lærer og elev. Søtt

Hva gjorde dere siste skoledag?

Volleyballturnering


Haha, jeg må bare le. Aldri en kjedelig skoledag på vår skole!

Har dere volleyballturnering på skolen?

Break your heart
Følte jeg la ut litt mye bilder nå, men fikk et lite fotokick! Og mer kommer det. Er så super fornøyd med blitzen min at nå er kameraet med overalt. Første stopp er volleyballturnering på skolen imorra, det blir jo... Gøy... 

Hva synes du om bildet?

PEACE AND LOVE
Hva synes du?

Koselig dag


Gjort noe gøy idag?

SMILE


Nå har både Helena og Tonje dratt, men jeg gidder ikke å sitte inne hel søndagen. Derfor drar jeg ut og møter Emilie og Isabelle nå :)

Og forresten! Har fått meg ekstern blitz! Vet ikke om dere ser det på bildene, men jeg merker i hvert fall sykt forskjell. Er så herlig å ta bilder i litt mørkere lys uten at det blir helt skurrete eller at man blir super blek. Digger blitzen! Bildene over er nesten ikke redigert en gang og lyset på rommet mitt er innmarri dårlig, så funker fett.

Hva synes du om bildene?

Har du ekstern blitz?

Mine bestevenner er her
Har vært med mine to søte bestevenner idag. Følelsen av å se en person du ikke har sett på ett halvt år er ubeskrivelig! Har savnet deg så mye Helena. Men nå er hun endelig tilbake. For en og en halv uke i hvert fall. Jaja, det skal nytes :-)

Nå skal vi legge oss snart, klokka i thailand er jo 6 på morgenen eller noe, så Helena begynner å bli litt trøtt. God natt alle sammen!

Hva har du gjort idag?

Juleball


Onsdagen var en helt syk kveld. Tradisjonen på skolen vår er juleball i tiende klasse og jeg må bare si at det var noe av det beste jeg har vært med på. Hele trinnet er en så spleisa gjeng og alle er så innmarri utadvendte og kule. Kvelden ble helt super. Tok av etterhvert med dansinga og jeg er fortsatt støl... Alle gikk rundt som noen gamle damer på skolen dagen etter, haha morsomt. Men det var en utrolig vellykket kveld!Hva synes du om bildene?

Har dere hatt ball på skolen deres?

Gratulerer med dagen til meg selv


Har bursdag i dag da!! Herlige Tonje hadde bakt muffins til meg som vi koste oss med i lunsjen. Du er herlig du! Ellers har jeg kost meg i dag, selv om været har vært helt forferdelig... Har virkelig vært slem jente i år. Men nå er det stjerneklart og fint ute, så jeg var visst snill til slutt da :-)

Imorgen er det ball!! Grugleder meg, men det skal nok bli gøy! Håper virkelig det. Har med kamera så det blir masse bilder. 

Gratuler meg med dagen daa, tehe <3

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits