Uklart


Av en eller annen merkelig grunn elsker jeg det første bildet. Kall meg gjerne rar, men jeg synes at det at det ikke er fokus på meg gjør bildet så mye kulere. Jajajaja. Reiser hjem fra Spania imorgen. Det blir egentlig helt greit. Savner faktisk litt kulde, gode venner, vann i springen og min egen seng.

Hva synes du om bildene?

Søte katterEr så sinnsykt mange katter her nede i Spania hvor vi er! Så utrolig søte alle sammen. Skal få lagt ut flere bilder av de senere.

Er du glad i katter?

Save me, I'm lost
Yolo?


Blue
Jeg lever


og jeg er i Spania! Upsi, glemte å fortelle det til dere. Her er det sol, varme (men ikke for varmt), god mat osv. Alt det som hører syden til. Har tatt masse bilder, har med data og har internett, så grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett fordi jeg ikke har giddet. Er litt lei av blogg, samtidig som jeg savner det. Så kos dere med bildene under, så forteller jeg mer i morgen.Hva synes du om bildene?

Hvilket likte du best?

Shake it out
Se min kjole, den er alle farger


En koselig dag med jentene


Satt sammen en liten film fra søndagen jeg var med Helene, Tina og Mari. Den er litt kjedelig, men tenkte det var litt koselig med en film daaa. Aner ikke hvorfor den er så firkanta og dårlig kvalitet. Jeg elsker redigeringsprogrammet vi har fått fra skolen, samtidig som jeg hater det. Jaja

Hva synes du?

En fin morgen


Bildene over var det nydelige synet som møtte meg da jeg sto opp. Sto opp sent idag fordi jeg skulle til byen og filme til et skoleprosjekt med Håvard, Fride og Camilla. Så utrolig herlig å stille vekkerklokken to timer senere enn vanlig. Hadde det sinnsykt gøy med å filme. Filmet bla. skjult kamera hvor jeg måtte sette meg ned ved siden av fremmede og prate om været. Så kleint, men også veldig morsomt. Resultatet kommer selvfølgelig her når vi er ferdige.

Hva synes du om bildene?

Hadde du en fin morgen?

Imagine a future moment in your life where all your dreams come true.


You know it's the greatest moment of your life and you get to experience it with one person.


Who's standing next to you?

Hva er dette?

Hm...

JulegrantenningHelena, beiiibbTobias, Wilhelm, Helena og Fredrik


Tradisjon å tenne juletreet her i Åsgårdstrand første søndag i advendt. Jeg tvingte meg selv ut i det kalde været og var med noen herlige venner mens vi så på folk danse rundt juletreet. Fikk til og med godteri av julenissen (selv om aldersgrensen er 12 år), hehehe..

Hva har du gjort idag?

DrittvinterCanon EOS 600D + 50mm f/1.4 // Photoshop CS6

Klarer ikke å bestemme meg for om jeg hater vinteren helt, eller om jeg bare hater den litt. Den er i hvert fall fin å se på, det skal den ha.

1 til 26400


Våknet opp til snø, 1.desember, kalendergave, kake og tidlig bursdagsgave. Ganske fin morgen ja. Så gikk vi ut en tur i det iskalde, men fine vinterværet.


Nydeligste lillebroren Edvin.Og den søteste Mira.

Går det an å være så søt?

Forresten, som overskriften sier må dere sende 1 til 26400 i kveld etter kl 8! Min utrolig gode venn Debora er nemlig med på det store korslaget på team Lise! Håper alle vil ta seg tid til å se på og stemme, de er helt fantastisk flinke!! Stem, stem, stem! 1 til 26400.

Hva synes du om bildene?

Ser du på det store korslaget?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits