Til verdens beste mamma


Gratulerer så mye med dagen mamma! Håper dagen din blir helt strålende! Hvis noen skulle lure på det, så har jeg verdens beste mamma. Og det mener jeg. Det finnes ingen snillere person, mer omtenksom eller mer morsom. Uansett hva som har skjedd, positivt eller negativt, er du alltid der med oppmuntrende ord, en skulder å gråte på, eller med en stor og god latter. Jeg synes ordentlig synd på de som ikke har en like bra mamma som det jeg har. Hvordan overlever de da? 

Her er noen bilder av mamma, meg, Kaisa, paristur og litt forskjellig.


Gratulerer med dagen  

Cafe med Malin!Glemte kameraet så da ble det et random bilde av meg... Woho.

Var superkoselig på cafe med Malin. Er så lenge siden jeg har vært med henne, men allikevel føles det helt naturlig med en gang vi er sammen. Herlig! Må si jeg gleder meg til å starte på videregående sammen med deg!

Vært på cafe i det siste?

Søteste Maiken


Siden Maiken er så utrolig søt og jeg kjeder meg og hun ville at jeg skulle blogge, blir dette ett innlegg dedikert til Maiken. 
Ble kjent med Maiken i åttende klasse og hun er virkelig den herligste personen jeg vet om. Så innmari søt og nydelig og alltid ett smil på lur. 


Glad i mat daa :) Potetgull er alltid digg


Og så vet hun hvordan man bør kle seg. Virkelig. Utrolig bra stil...


Hun har supermange digge uttrykk! Må bare le..


Se på tulla da...

Søt når hun er uskyldig


Og når hun spiser sushi
Hun hater egentlig katter, men jeg har fått henne til å like min katt. Siden den er så søt.


Kjempe glad i deg Maiken. Du er nydelig.

Veldig random innlegg, men Maiken er random så da passer det fint. Snuskaa

Har du en venn? kødda da....

Haha


Haha

Haha

Haha

LÆTTIS


JEG ER EN MUFFINS SOM LIKER Å DANSE WOOP WOOP

 

KISSSSSSS FROM MARI & FRIDA 

og silje som spiller gressklipper spillet . hun vil  bli gartner. tulla. ikke.

hoho vi gleder oss til jul

aurora we love you

Aller beste venn i hele verden
Love you 

Smil og vær glad
Skulle egentlig legge ut det bilde her sammen med de andre den dagen vi var på museum, men bildet ble sånn bittelite. Her har dere det stort. Synes det var litt søtt. Bildet er av herlige Tonje og meg! Nå ser jeg på første episode av Glee sesong 3 og skal snart spise middag. Senere drar jeg til Frida og skal boble i boblebadet hennes, digg.

Hva synes du om bildet?

Hva skal du idag?

Bilder med min bestevenn

Bildene vi tok med fotografen idag. De ble ganske søte, eller hva? Skulle egentlig ta sånn gruppe bilde, men siden ingen kunne så ble det bare Isabelle og meg. Koselig det da!

Var også veldig koselig hos Frida istad, men vi gjorde så mye annet at jeg helt glemte å ta bilder. Koselig var det i hvert fall.

Hva synes du om bildene?

Har du tatt klassebilde enda?

Littebitt bilder from the wedding


For de som lurer på det var det et viking bryllup! Tanta mi er litt spesiell, neida, men liker ikke å ha ting normalt så da ble det viking bryllup. Av alle ting. Var litt deilig å gå rundt i den kjolen hele tida da, og bare slappe av uten data og alt mulig. Bodde jo i telt... Haha. 

Flere bilder kommer senere når jeg får sett gjennom de. Nå skal jeg opp til Isabelle og overnatte der, koseliiig!

Vært i bryllup før?

Ikke dra fra meg


Helena. Jeg vil ikke at du skal dra. Har ikke tenkt så mye på det, men nå gikk det plutselig opp for meg. Du skal dra. Helt til Thailand! Det er så utrolig langt borte og jeg vet ikke når jeg ser deg igjen neste gang. Du aner ikke hvor stille det kommer til å bli. Det kommer til å mangle en stor del i hverdagen min, og i mange andre sin også.

Hver gang jeg møter deg er du så utrolig glad og har så mye energi. Har aldri møtt en person som har så mye energi som deg. Du prater i ett sett og ler hele tiden. Ikke lavt heller. Masse lyd i kroppen din.Du møter meg med et stort smil og hopper som regel opp på meg. Hatt ett par knall og fall der. Men jeg er så glad for at du gjør det! Du hadde ikke vært Helena hvis ikke.Du har så mange rare utrykk som er helt syke. Ler meg i hjel. Sånn som de over, eller så virker det som de under er blitt ditt favorittutrykk. Haha...
Så utrolig søtt!Hver gang jeg er sammen med deg koser vi oss alltid. Lager god mat og spiser masse usunt. Tar alltid masse bilder og snakker hele natta. Det er så koselig. Forrige gang jeg sov hos deg var vi jo oppe til kl. 5 på morran og spiste nattmat kl 3. Du drar meg alltid med på ting. "Bli med da Aurora!", den har jeg hørt nok ganger. Og du blir alltid med du og. Hvor mange ganger har vi ikke funnet på noe sykt sammen.Selvom jeg kan bli sur på deg ofte vet du at jeg aldri mener det. Men noen ganger kan du være helt sinnsykt plagsom. "Ta bilde av meg nå, ta bilde av meg nå, ta bilde av meg nå. Aurora!!!! Ta bilde av meg nå!" Haha.
Og så er det et eller annet med deg og det å ødelegge bilder. Haha, du klikker alltid helt på bilder noen ganger, tar helt av. Men det er bare en del av deg. 
Men så gjør det jo ikke så mye, så pen som du er! 

Det er så deilig å være med deg for jeg føler at jeg kan gjøre alt. Du bare ler. Hele tiden.Vet ikke om du vet hvor mye du betyr for meg, men det er helt sykt. Har bare kjent deg i to år og det føles ut som jeg har kjent deg hele livet. Rart hvor fort man kan bli glad i folk.Vi har så mange fine minner sammen som jeg alltid kan se tilbake på.


Og uansett hva som skjer kommer jeg aldri til å glemme deg.

Klar for bursdag!!
Mari ♥♥♥

Ha en fin dag alle sammen!

Du er ikke som alle andre...


...Ingen andre er som deg♥Du er så nydelig du Mari! Og nå har nå denne flotte nuffeluffen sagt ja til å poste innlegg for meg når jeg er i Paris. Du er en knupp!

 

Hva synes du om bildene?

Ikke sant hun er snill?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits