p a r i s
Bergen dag 2


Sov en stund idag og når jeg våknet fikk jeg verdens dårligste start på dagen. Mobilen min var knust. Den hadde falt ned fra nattbordet i løpet av natten, fy søren så sur jeg ble. Men jaja, jeg overlever vel. Etter frokost dro vi inn til byen og så tok vi fløibanen! Woho, er man turist så er man turist. 
Sykeste utsikten
Tommel opp for utsikt!!! 


Haha, latterkrampe som vanlig


Etter vi hadde tatt fløibanen gikk vi litt rundt og kikket i butikker, men ingen var i noe spesielt shoppehumør... Eller Frida fant en DØDSfin genser (not), men hun kjøpte den ikke :((( Så spiste vi på Peppes pizza og senere gikk vi en liten tur utenfor leiligheten.
Haha, retard. 

Imorgen er siste dag her i Bergen, utrolig kort tur og vi drar hjem i fire tiden imorgen... Men har vært så koselig! Wii

Hva synes du om bildene?

BERGEN


Måtte stå opp halv syv idag for å ta toget til Bergen. Var helt forferdelig å stå opp så tidlig, spesielt når det ble litt sent kvelden før... Lite søvn fører til gira unger og kl 7 på morgenen er de fleste ganske sure og stille, mens Frida og jeg hadde latterkrampe hele veien til Drammen. Synes synd på de som satt rundt oss. Klarte ikke å stoppe å le, Frida er så retard.

Toget gikk sykt fort siden vi hadde det så gøy og Frida og jeg skjønte ikke hvorfor alle gikk av plutselig og måtte spørre en mann hva som skjedde. Viste seg at vi var fremme, kleeint.... Når vi kom frem fikk vi selvfølgelig middag av bestemor og så gikk vi en liten tur rundt i byen!


Bryggen!


Haha, han mannen smilte til kamera uten at jeg la merke til det.


Digg fisk på fisketorget da...


Frida elsket fisken
Fisketorget, wohoo


Beste
Peace!


Tommel opp for Bergen!


Så kjøpte vi en superdigg is! Yummi yummi in my tummy, ehe...

Hva synes du om bildene?

Vært i Bergen før?

Flere bilder fra båtturen


Hva synes du?

Hjemme fra seiltur!


Beklager at jeg plutselig stoppet å blogge! Dro på seiltur med familien og søteste Tonje ble også med! Har hatt det utrolig koselig, men også deilig å være hjemme. Har jo ikke vært hjemme siden før språkreisen, så å sove i sin egen seng igjen var fantastisk! Her er et lite bildedryss fra ferien. Viser dere fler bilder senere!Nå skal jeg til Mari! Gleder meg sykt, er nesten en måned siden jeg har sett henne. Det kommer til å bli super koselig. Så da snakkes vi senere! Skal bli mye flinkere til å blogge nå

Hva synes du om bildene?

Spania

Her er alle de brukbare bildene fra Spania. Tok utrolig få bilder til meg å være, men dro heller ikke med en venninne så var ikke så mange å ta bilde av. Jeg liker tross alt best å ta bilder av folk og ikke natur. Turen var helt herlig, selv om det bare var fire dager. Ble til og med litt brun, så varmt var det der nede! 

Nå er det hardkjør to dager framover. Har muntlig på onsdag og heldig som jeg er kom jeg opp i samfunnsfag! Utrolig fornøyd, med tanke på at halve klassen kom opp i matte.... Super glad for at det ikke ble det! Har litt problemer med å konsentrere meg, men har jo tross alt ganske god tid.

Hva synes du om bildene?

Har du hatt muntlig eksamen?

Savner Spania
Savner Spania turen med Frida. Savner sommer, sol og varme. 

Savner du sommeren?

Hva synes du om bildene?

Finnes det noen herligere?
Alle bildene er tatt med Canon EOS 550D + 50mm f/1.4

Frida er så utrolig herlig. Min aller beste venn i hele verden, så vet alle det! Haha. Er så glad hun var med til Spania, andre gangen hun er med nå og flere turer skal vi ha sammen. Når vi blir store skal vi flytte sammen og greier. Gleder meg ♥ Elsker forresten krøllene hennes, men teit som hun er driver hun og retter de ut hele tiden... Krøller er best da! 

Var forresten i Torrevieja, en by utenfor Alicante i Spania. Mormoren min har leilighet der, så har vært der tusen ganger nå og er egentlig rimelig lei av byen... Men men, utlandet er utlandet! 

Hva synes du om bildene?

Hjemme fra en herlig Spania tur!
Bare et lite (stort) bildedryss fra Spania, siden en viss person maser så fælt  Er virkelig ikke i bloggehumør, men jaja. Legger ut flere bilder senere og diverse fotoshoots vi hadde der nede. Vi hadde en sykt herlig tur, så det er dritt å være tilbake i kalde Norge nå. 

Vært i utlandet i det siste?

Hva synes du om bildene?

Oslo med girlsa


Hadde en herlig tur i går til Oslo med de aller beste. Ble veldig få bilder, glemte nemlig kameraet helt. Turen var i hvert fall utrolig koselig! Vi gikk rundt en stund og shoppet, men det var sykt mange mennesker og egentlig bare stress. Zara var helt villt. Det var så mange mennesker der! Fikk kjøpt et par ting da. På kvelden satt vi oss ned på Fridays og spiste en digg middag. Tusen takk for en herlig tur jenter!

Vi møtte også en kjendis! Nemlig fannyba.blogg.no! Vi ble helt gærne, men turte ikke å gå bort til henne da. Sykt kult! Ble helt starstrucked. 

Vært i Oslo i det siste?

Litt mer København


Hadde en herlig helg i København med beste jenta! Hadde så utrolig mange latterkramper og morsomme øyeblikk som jeg kommer til å huske lenge. Dere skulle sett uttrykkene til de danskene når vi lo så mye at vi begynte å gråte og la oss ned på bakken, haha. 

Hva synes du om bildene?

København


Drøøyt mye godteri, haha


Båten het det samme som meg!

Velvel, jeg klarte ikke å holde meg unna bloggen, så jeg blir nok ikke helt borte med det samme nei... Her er i hvert fall noen bilder fra København. Frida, faren til Frida og jeg kom opp på Fredag og drar hjem nå snart. Har hatt en super herlig helg. Viser dere fler bilder senere og forklarer hva vi har gjort.

Vært i København før?

Hjemme fra klassetur!


Da var jeg hjemme fra klassetur. Hadde helt glemt å si det, så derfor blogger jeg først nå. Jeg var ikke med min egen klasse siden jeg skal til legen den dagen min klasse skal på tur, så jeg dro med paralellklassen istedet. Var koselig det, men desverre var det mange derfra som ikke kunne være med, så Frida og jeg hadde litt sånn loner party. Men koste meg jeg!

Startet med en to timers lang gå tur.... Det var nesten bare oppover og slitsomt. Frida og jeg hang ganske langt bak ja. Men det var faktisk verdt det når vi kom opp, utrolig fint der oppe!
Fint!!

Søte Frida!

Digg... Jeg ble litt skitten for å si det sånn.Haha, syke gutter...Okei, vet ikke helt hva de holder på meg jeg :P

Dere er pene altså

Jaja.

Haha, synes det ble litt kult!Frida og jeg hadde det søteste lille vinduet inne på rommet vårt. Det sto åpent hele natta, sykt deilig. Luften der oppe var helt utrolig deilig! Og på natten var det den syyykeste stjernehimmelen! Klarte ikke å ta bilde av det, men det var bare helt sinnsykt fint! Aldri sett så mange stjerner før.Brownies smaker så godt om morgenen!

Digge da <3

Vår fantastiske seng med det flotte vinduet vårt.Haha!

Etter 7-timers søvn (er det tull?? nei det er det ikke) gikk vi opp på et fjell og så den fantastiske utsikten! Og så var det veien hjem igjen. Gikk så mye fortere og var faktisk ganske deilig og forfriskende! Alt i alt en veldig fin, men slitsom tur. Er helt gåen i beina nå!

Vært på klassetur i det siste?

Dag 3 i Paris


Dag 3 i Paris:


Startet med at vi skulle ta bussen til Eiffeltårnet, men siden vi ikke var vandt til det rare bussystemet endte det opp med at vi gikk en stund og kjøpte oss noen makroner:

Nam nam... Da vi endelig fant ut bussene kom vi oss til Eiffeltårnet. Og jeg sier det igjen, jeg har aldri sett så mange mennesker før!

Det var helt sykt kø og 2567890987 mennesker, så vi stilte oss i den korteste køen. Det var selvfølgelig der man måtte gå opp trappene.

Så vi gikk opp alle trappene vi. 669 trappetrinn.Og utsikten var helt sykt fin!Og her er pysa (altså meg) som ikke turte å gå helt opp. Etter andre etasje turte jeg ikke mer så da ble det bare halvveis opp i Eiffeltårnet. Merket at jeg hadde ganske høydeskrekk. Var ganske skjelven i beina når vi gikk oppover trappene og jeg måtte følge med på beina mine sånn at jeg ikke gikk feil.Så gikk vi og satte oss i den nydelige parken igjen og spiste litt mat.Senere på kvelden dro vi ned til Notre Dame og så på hva som skjedde der. Masse folk der og en del gøye ting som skjedde. Tar det i et eget innlegg senere.

Dag 4 skjedde det ingenting egentlig, vi dro hjem og det var iskaldt i Norge :(

 

Hva synes du om bildene?

Dag 1 og dag 2 i Paris


Dag 1 i Paris

Startet med å ta bil, båt, buss, fly, buss og så metro før vi var fremme og da sjekket vi inn på hotellet. Søtt hotell midt i sentrum av Paris. Så utforsket vi byen. For en vakker by.


Fine bakgater med masse liv.Notre Dame.Syke folk som opptredde på gaten.Søte bruer over elven.Gateselgere langs veien.

 Alt i alt var det en bra dag, og vi fikk sett litt av Paris før vi gikk og la oss.

 

Dag 2 i ParisVi dro for å besøke Le Louvre og skulle se på Mona Lisa, men da vi gikk inn i bygningen og så den lange køen gadd vi rett og slett ikke. Er jo bare Mona Lisa som er kult å se, ikke all den andre kunsten, haha.

Så havnet vi mitt oppi homoparaden. Tror jeg aldri har sett så mange mennesker i hele mitt liv. Det var stappfullt overalt og det var så vidt man kom seg frem. Selvfølgelig var det i vår gate og. Men det var morsomt og se på selve paraden, folk var helt gale.Mamma og jeg søkte tilflukt på Starbucks :)Her går vi hjem til hotellet og rett utenfor hotellet står det masse ungdommer og danser på busstoppet og så var hun jenta her på vei ned, men så turte hun ikke og vips sto det hundre gutter rundt henne som hjalp henne. Haha.

Siden stemningen i gata var helt syk gikk vi til en park litt lenger bort og der var det så utrolig deilig å være. Alt var helt rolig og fint. Veldig kontrast til bylivet.Så kjøpte vi den digge isen og satt oss på en turistbåt.

Folk tok helt av når Eiffeltårnet kom og alle skulle ta bilder av seg foran det.

 

Det var dag 1 og 2 i Paris. Vil du ha dag 3 og 4?

Hva synes du om bildene?

Stikker til Paris!


Tror faktisk ikke jeg har rukket å si det, men jeg drar til Paris om en halv time og blir der til mandag. Har fått Mari til å poste noen forhåndsskrevne innlegg så bloggen ikke blir helt stille mens jeg er borte.

Akkurat nå er det bare helt utrolig deilig å dra fra Norge, det bare regner hele tida og er skikkelig dritt vær. Men i Paris er det i hvert fall meldt fint vær.Da snakkes vi!

 

Vært i Paris før?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits