Under vann eller over vann?

Digitalkamera//Spania.

Hvorfor blir jeg ikke glad av at sola skinner? Hvorfor vil jeg heller sitte inne i sofaen og se på friends? Alle legger ut bilder av at de koser seg ute, hva er galt med meg? Kanskje jeg burde ta meg en tur ut i sola, og late som jeg liker det. Selv om jeg skulle ønske at det regnet, så jeg hadde en unnskyldning for å være inne og se på friends...

Nå vet jeg hva jeg vil


Så lite var det som skulle til for å få blogglysten min tilbake. Et fint, rent og enkelt design. Valgte å droppe å publisere det lange innlegget jeg nettopp skrev om alle tankene mine om denne bloggen, så lar jeg det heller være inni hodet mitt. Dere får komme med tilbakemeldinger hvis dere liker det som kommer til å skje her fremover.

Jeg vil skrive mer, blogge når jeg har lyst til det, legge ut flere skoleoppgaver, flere hverdagsbilder, flere bilder tatt med det nye digitalkameraet mitt (haha, dust tenker du kanskje da, en mediaelev som har kjøpt digitalkamera) og rett og slett flere spennende innlegg. Jeg har så mye å se frem til for tiden, så dere kan bare glede dere til masse spennende!


Bare fordi jeg aldri blir lei av dette bildet, uansett hvor mye jeg ser på det.

Gi meg inspirasjonTatt av mamma i Afrika, redigert av meg

Seriøst, jeg trenger hjelp. Noen, gi meg inspirasjon. Legg igjen bloggadressen til en som inspirerer deg. Legg igjen din egen bloggadresse hvis du mener den kan være til inspirasjon. Tar en titt innom alle. Vær så snill, kom med noe inspirerende. Trenger det virkelig. Har du ikke en god blogg, kanskje du har en kul ide? Eller kanskje du rett og slett vil bli tatt bilder av en dag? Av meg? Trenger bare noe nytt. Hjelp

Lei.


Utrolig lei av bloggen. Jeg har aldri tid lenger. Skolen tar masse tid pluss at jeg skal ha tid til venner, lekser, familie, trening og å slappe av litt. Derfor tar jeg en liten pause. En dag, eller en måned. Vet ikke enda. Kommer sterkere tilbake. 

Null inspirasjonTrynet mitt er helt skjeivt jo... Hahaha

Har null inspirasjon om dagen, derfor det har vært så dårlig blogging. Føler jeg har tatt bilde av alt som går ann å ta bilde av (noe jeg absolutt ikke har), men føler at alt blir så likt. I tillegg er jeg ikke så glad i hverdagsinnlegg som det har blitt mye av i det siste og føler ikke dere liker det heller. I don't know... 

Prøvde meg til og med på en fotoshoot med Isabelle i går, men kan ikke tro hvor dårlig det ble. Tok 20 bilder før vi måtte stoppe, fordi de var så utrolig stygge. Haha, fikk oss en god latter da.

Skal jeg fortsette med hverdagsblogging eller bare ikke blogge til jeg har noen ordentlig, fine bilder å vise dere?

Wooow, dette er gøyGammelt bilde av meg, men måtte bare stikke innom før jeg drar på hyttetur og si tusen takk! Så mange som har gått inn på bloggen min allerede, dette er super gøy! Håper det blir mer! Så snakkes vi senere, skal oppdatere underveis. Er i så godt humør nå, herregud! Wiii

Hade regnDet pøseregner, tordner og lyner. Gjett hva jeg skal? Jeg skal til Spania. Åååå gud, så herlig det blir. Sol og 30 grader er ikke feil akkurat nå. Kommer hjem igjen på lørdag, så rekker "heldigvis" muntlig eksamen... Med mindre det er streik da selvfølgelig! Er nesten misunnelig på meg selv altså, dette blir så herlig. Skal ta masse bilder som dere får se når jeg kommer hjem og kanskje jeg får noen til å gjesteblogge litt.

Hva synes du om bildene?

Misunnelig på meg eller? Heheh

Den dagen da alt er dritt
Idag er en sånn dag hvor alt er dritt. Jeg dro hjem fra skolen fordi jeg var syk og har ligget i senga og kjedet meg siden jeg kom hjem. Har naturfagsprøve imorgen, som jeg ikke har øvd noen ting på. Jeg har vondt i hodet. Jeg har teater etterpå, som er drit kjedelig. Jeg ser forferdelig ut idag. Jeg er sulten. Jeg har så lyst til å grave meg et hull og legge meg ned der til dagen er over. Åå, som jeg hater disse dagene.

Er så sinnsykt glad nå


Kan virkelig ikke beskrive følelsen jeg har akkurat nå! Er helt i hundre!
Bestilte akkurat språkreise til sommeren! Å herregud som jeg gleder meg! Det kommer til å bli så sinnsykt gøy. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!! Er i super godt humør!!! Ønsk meg lykke til med å sitte stille på bussen. Å herregud jeg er glaaaaad

Vært på språkreise?

Drømmer betyr mye


Har ikke så mye å meddele med dere for tiden. Tar nesten inge bilder, noe som er veldig synd. Men med en gang lyset snur og det ikke er så mørkt ute lenger, da lover jeg dere å få litt bedre bilder! Til da skal jeg få prøvd å tatt litt mer bilder, men det er så stress. Mye som skjer på skolen for tiden også så dere får bare vente i spenning :) 

Holder på med en framføring nå i rle, jeg har om drømmeterapi. Jeg må si at det faktisk er veldig interessant! Jeg som drømmer så mye også får jo lært meg litt av hvert nå. I natt drømte jeg at jeg danset, men jeg fikk det ikke helt til og så ble jeg presset til å slå hjul, selv om jeg ikke klarte det. Plutselig var jeg på en båt og så hoppet jeg uti havet på det dype og svømte rundt. Angret etterpå siden jeg nettopp hadde rettet håret mitt. Drømte også at det var en svær båt rett ved siden av meg. Og vet dere hva alt dette betyr?

Leker du i klart vann vil du oppleve en nydelig kjærlighetsaffære.

Dypt vann varsler om en behagelig overraskelse.

Dans kan bety en bedring i forholdet til noen du kjenner. Gledelig forventning.

Jeg må bare si at nå er jeg virkelig spent her! Haha.

Har du noen rare drømmer?

Trøtt og sliten


Har skikkelig lyst til å ta bilder. Er ingenting som inspirer meg for tiden, er så lei av alt og synes alt er kjedelig. Men når jeg tar bilder blir jeg glad. Må få til noen ordentlige bilder snart, for jeg trenger å bli i bedre humør. Og jeg elsker når jeg får til bra bilder.
God natt alle sammen. Kommer sterkere tilbake med bloggingen imorgen. Denne helgen har gått i ett kjør. Vel, egentlig ikke. Har nesten ikke gjort noe. 

Gjort noe gøy i helga?

OMG


Har hatt en superkoselig helg sammen med Mari, men nå står hverdagen får tur igjen. Ikke noe mer digge hjemmelagde oreokjeks eller morsomme film klipp. Har en travel uke foran meg, men jeg liker jo å holde på med masse ting så fint for meg :) Skal også kjøpe et nytt objektiv i morgen (ahhhh, endelig, gleder meg så sykt), siden Mari uheldigvis, med litt hjelp av meg da, klarte å ødelegge objektivet mitt i helga. Haha, var egentlig litt morsomt. 


Omg

Hatt en fin helg?

Dårlig dag

Må bare si at jeg har hatt en utrolig dårlig dag idag. Unnskyld hvis jeg har blitt sur på noen, er virkelig ikke meningen. Noen ganger står jeg rett og slett opp på feil side av sengen. Håper på en bedre dag i morgen. God natt folkens. 

Hva synes du om bildene?

Hvordan har din dag vært?

..........


Vet dere hva jeg er skikkelig lei av? 

Den bloggen her...

Ballkjolen har kommet!!


Å, jeg er i himmelen! Ballkjolen var helt nyyydelig! Har ikke lyst til å vise den her, vil ikke at alle skal se den. Men lover å vise etter ballet. Gleder meg helt utrolig til å bruke kjolen. 

Justin Bieber - Mistletoe

Sett på denne sangen, se for deg en jente som snurrer rundt i en fin kjole under stjernehimmelen, mens det snør. Hm... Har julestemning allerede jeg. 

Har dere ball på skolen?

Jeg gleder meg til...


...København med Frida til helgen

...Halloweenfest på skolen

...Jentekveld om et par uker

...Advent

...Julestemning

...Snø

...Bursdagen min, 13 desember

...Juleballet

...Juleaften

...Nyttårsaften

Hva gleder du deg til?

Vet du hva jeg synes er kjedelig?


Når du har masse lekser på en søndag fordi du ikke har utnyttet tiden din bedre og derfor sitter hele søndagen stuck med lekser. Love my life! Det verste er at jeg ikke klarer å konsentrere meg, jeg er helt ukonsentrert uansett hva jeg gjør. Det er så mange ting som distraherer meg. Blir gal.Liker du lekser? Haha...

Hei.


Hadde en koselig natt hos Frida, mange latterkramper og morsomme øyeblikk. Nå er jo hos pappa og jeg har virkelig null blogglyst så vi prates heller imorgen. Hva gjør du idag?

Pugging til prøve...


Ååå, kjenner jeg er lei av å lese om den katolske og ortodokse kirke nå... Allikevel føler jeg at jeg ikke kan noen ting. Uff, kommer til å få stryk. Jaja, det får vel bare gå som det går!

Har du noen kjedelige prøver eller?

Ting du kanskje ikke visste om meg


Jeg er verdens største pyse.

Jeg liker ikke pølser eller tyggis.

Jeg liker å ha kontroll.


Jeg irriterer meg veldig lett over ting.

Jeg er veldig useriøs.


Når det er sommer vil jeg ha vinter og når det er vinter vil jeg ha sommer.


Jeg retter alltid på folk. (Unnskyld, jeg kan ikke noe for det.)

Jeg gråter veldig lett av ting. Hvis jeg får latterkrampe for eksempel.

Jeg har hatt rundt 10 katter opp i gjennom årene.

Jeg er utrolig glemsk...

Jeg liker å få til ting.

Jeg er veldig utålmodig.

Jeg liker faktisk matte.

Jeg er sinnsykt glad i godteri og andre usunne ting.

Jeg er veldig glad i peace tegnet!

Visste du alt?

Jeg savner mitt 50mm objektiv


Jjeg savner det objektivet! Det tok så fine bilder. Jeg vil ha det tilbake. Det er ødelagt til dere som lurte på det. Hvis noen kjøper seg Canon 50mm f/1.8 : vær forsiktig, jeg gjorde ingenting med det og plutselig en dag var det ødelagt. Jeg må ha støtet borti noe, uten å ha merket det, og så blir det ødelagt...
Se så fine bilder det tok da! Bildene er ikke redigert en gang, så fint lys ble det. Men når jeg får meg jobb skal jeg kjøpe meg et nytt 50mm objektiv, men denne gangen et litt dyrere så det kanskje holder litt lenger. Ååå, gleder meg allerede! Når jeg kommer hjem skal jeg virkelig skaffe meg en jobb.

Har du 50mm objektiv?

Har du et forslag til hvor jeg kan søke om jobb? 

Still alive


Sliten. Trøtt. Jeg sto virkelig opp på feil side av sengen idag. Tror faktisk jeg gjorde det også. Bokstavelig talt.  Lang dag, med mye stress og nå har jeg egentlig en artikkel jeg må skrive. Å... Gleder meg til høstferien.

Sliten for tiden?

Jeg liker å..Jeg liker å se på fine blomster.

Jeg liker å ha latterkrampe med Helena.

Jeg liker å smile stort og ekte.

Jeg liker å tilbringe varme sommerdager med de tre beste jentene.

Jeg liker å finne på rare og randome ting.

Jeg liker å være ute i regnet.

Jeg liker å finne på sprøe ting med Frida, som å slå seg ned i lekestua.

Jeg liker å danse i mørket.

Jeg liker å bli fornøyd med bilder.

Men mest av alt liker jeg å være fornøyd med livet.

Hva liker du?

Nå er det høst


Bildene er tatt med Canon EOS 550D + 70-300mm f/4-5.6 Ja, nå er det høst. Gule og røde blader faller ned fra trærnet og søledammer overalt. Skal snart ta meg en tur inn til byen for å kjøpe høst/vinter jakke og sko, jeg fryser!!

Har høsten kommet til deg?

Jeg vil ta bilder
Har så lyst til å ta bilder og så redigere de. Bli fornøyd med et bilde. Men hvor er kreativiteten min? Noen som har en bra blogg å vise meg? Kjenner du noen som tar fine bilder? Tar du selv noen inspirerende bilder? Eller har du bare en super idé? Fortell meg!! Vær så snill...

...


Vel, nå har jeg sittet ganske lenge og holdt på med et sånt ti ting om meg innlegg. Men jeg følte ikke for å poste det. Det var dårlig skrevet med dårlige punkter og jeg orker ikke å endre mer på det. Føler meg egentlig ganske dårlig, ikke syk, men dårlig. Vil egentlig bare legge meg ned for å sove....

Fordi lyset var så fint den dagen og fordi jeg savner den søte jenta på bildet. Og fordi jeg savner sommeren. Og solen. Og fordi jeg er lei av regn og kulde.

...

I want to fly like the birds


Tenk så utrolig kult å kunne fly? Det hadde vært helt sykt! 

Nå skal jeg til Frida etter en slitsom dag på idrettsbanen med skolen. Løp 60 meter, hoppet lengde osv. Blir koselig å se Frida igjen da. Skulle ønske jeg kunne fly dit, men må nok ta bussen...

Hva skal du idag?

Skulle du ønske at du kunne fly? 

If you smile when no one else is around, you really mean it.


Smil til verden så smiler verden tilbake til deg 

I am a fishAre you a fish?

Savner deg


Stille her hjemme uten deg. Savner deg og det søte smilet ditt.

Savner du noen?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits