Wake me up when summer starts

Spør meg om jeg savner sommer a... Sol, varme, en brunfarge jeg hadde glemt fantes, is, gode venner og masse tull og tøys. Gleder meg så mye at jeg sprekker snart.

Bilder som vekker minner

Det er de gamle og mest tilfeldige bildene som er bildene med flest minner. Fra alle disse fire bildene husker jeg absolutt hele dagen, fire forskjellige dager da livet var fint. Er ikke det rart? Av fire så enkle bilder, kan jeg huske så mye. For deg betyr de kanskje ingenting, kanskje de ikke er fine en gang. Men for meg vekker de så mange minner. 1. En fin vårdag med Helena. 2. Seiltur i sommerferien. 3. Drangedal med Frida. 4. 17.Mai med de beste jentene.

Ikke min dag


Idag er virkelig ikke min dag. Tror jeg må ha stått opp på feil siden av sengen. Kanskje fordi jeg ikke våknet av vekkerklokka med verdens mest irriterende sang, du måsta flytta på dej? Resten av dagen har vært kjip. Det gikk kjempe dårlig på naturfagsprøven vi hadde og jeg har følt meg stygg i hele dag. Ikke så lett å komme hjem til et uryddet rom og masse lekser da. Har ikke gjort noen verdens ting siden jeg kom hjem (bortsett fra å faktisk ta bilder til bloggen, men så ødela jeg minnekortet mitt så de er borte) og nå ligger jeg halv deprimert og ser på gamle bilder. Bare jeg som blir trist av det? Se så koselig det så ut som vi hadde det da.

Jeg savner sommer, sol, varme, latterkramper, Brighton, vennene mine fra språkreisen, alt det morsomme jeg gjorde i sommerferien, båtturer, bading, jentekvelder, brunfargen og det gode humøret. Fy søren, som jeg hater vinter.

AURORA + TONJE = BESTEVENNER!!


 

Først og fremst vil jeg bare fortelle dere at jeg skal poste noen innlegg for Aurora mens hun er på ferie i Spania! Hun er så utrolig heldig. 

Så derfor tenkte jeg (Tonje) å benytte denne sjansen og fortelle dere litt om Aurora og hvor glad jeg er i denne jenta:


Aurora er den morsomste og søteste personen jeg vet om. Vi kom fort i kontakt ettersom hun ringte meg kl.21.00 en mandag og spurte om hun kunne sove over hos meg fordi det var ingen hun kunne sove hos. Ja, så slik begynte egentlig Aurora og Tonje eventyret! Etter det har vennskapet vårt knyttet seg bare enda bedre. Vi er sammen hver eneste dag og snakker sammen nesten 24/7. 

Vi er svært glad i å ta bilder begge to. Men særlig Aurora. Aurora har alltid en liten plan på lur når det gjelder foto. Hun redigerer, stiller deg opp og blogger helt fantastisk! Du er så flink du. Hva trenger jeg med kamera når du har det? Vi kan snakke om alt og ingenting. Det er en ting som er svært viktig i alle forhold om det gjelder kjæreste eller vennskap. Vi holder sammen i tykt og tynt, faktisk har vi ikke kranglet sånn ordentlig enda! Det er jeg svært glad for.Første gangen du var her! Glemmer aldri det. Det var en superkoselig dag. Hver eneste time jeg tilbringer med deg er aldri kjedelig. Jeg er så utrolig glad i deg AURORA <3 Håper du ikke blir sur på meg at jeg har forskjellig størrelse eller redigering på bildene. Du er helt ubeskrivelig vennen! En slik venn som deg burde alle ha. Og jeg er utrolig heldig som får ha den som den vennen.

Hvilke inntrykk har dere lesere fått av Aurora? 

Noe dere lurer på? 

Mitt år // del 2


Har lagd dette innlegget her tre ganger nå. Klarte aldri å bestemme meg for hvordan det skulle være. Det blir litt langt og rotete, og er det kjedelig så ikke gidd å lese det. Lager det mest for min egen skyld egentlig. Det andre halvåret i 2011 har faktisk vært veldig bra og blir glad når jeg ser på bildene. 


Startet juli med en seiltur med familien. Var ganske kjedelig, men heeerlig vær.


Så dro jeg til pappa. Kjøpte meg MacBook Pro (er så glad for det, skjønner ikke hvordan jeg klarte å leve uten), tok masse bilder og så kom Malin til meg. Super koselig.


Frida kom til pappa. Vi hadde helt syke latterkramper, lagde "skrekkfilm", tok bilder og var på Tusenfryd.


Tragedien på Utøya. Tok masse bilder.


Feiret bursdagen til Frida. Det var sykt gøy. Kvelden avsluttet ganske trist siden vi gikk i fakkeltog i Tønsberg. Endte opp med i hvert fall en gråtende jente... Så på alle blomstene i Oslo og var med heeerlige folk på varme sommerdager.


Hadde en drit kul fotoshoot med Silje, koste meg på stranda og var med de aller beste!


Det var Helenas siste dag i Norge, jeg klipte meg, var i bryllup og i bursdag.


Hadde overnattingsbesøk avFrida, Debora og Fiona. Resulterte i masse fine bilder og en minnerik kveld... Var med Isabelle, Malin, Ludvik og smakte på sushi for første gang. Æsj.


Lo av den teite katten, hadde superfine krøller, tok bilder av meg selv og av nydelige Frida.


Var med mine aller beste venner (b-gjengen), fikk enda bedre kontakt med nydelige Frida, tok bilder med Isabelle og var på museum med skolen. 


Tok masse bilder av meg selv når jeg kjedet meg, tok bilder med skolefotografen, gikk meg bort under orienteringa på skolen og var med noen retards.


Var på klassetur, tok masse bilder og var i byen med Tonje.


Var med den beste Frida, lagde frappe (diiiggg) og hadde reunion med barneskolefolka!


Fikk iPhone, tok bilder, var i København og lagde muffins.


Feiret halloween, tok masse bilder av meg selv (så selvdigger jeg er) og Mari var med meg til pappa. Skjærte også av den lille hvite greia på leppen som du ser på bildet.


Tok masse bilder med mitt nye objektiv 


Tok enda mer bilder og spilte konsert med Frida.


Bakte pepperkaker, det snødde i en dag, var med herlige folk og hadde bursdag!


Hadde ball på skolen, Helena kom hjem fra Thailand og hadde volleyballturnering på skolen.


Siste skoledag, jentekveld, siste dag med Helena, fotoshoot med Silje og feiret nyttårsaften med de beste jentene. 

Og der gikk hele 2011. Dette året har vært helt fantastisk. Jeg har vokst så mye, og har virkelig forandret meg som en person. Høres klisje ut, men det er sant. Har også blitt kjent med masse nye mennesker og rett og slett hatt det supert. 

Hvordan har ditt år vært?

Hva synes du om alle bildene?

Mitt år // del 1


Januar 2011: 

Januar startet med at jeg dro til Spania med Isabelle. Superkoselig, ikke en tur jeg kommer til å glemme med det første! 


Var veldig mye med Isabelle. Savner den tiden veldig snuska <3 Bortsett fra hvor stygg jeg så ut da selvfølgelig. Det savner jeg absolutt ikke.

Februar 2011:


Hadde ikke kamera i februar og gjorde vel egentlig ikke så mye spesielt heller. Husker ikke siden jeg ikke blogget da. Men dette er det eneste bildet jeg har fra februar.


Jo, jeg var jo med på kattefødsel! Det var, interessant. Og ekkelt. Endte opp med å få en av kattene da! Stella<3

Mars 2011: 


Var i bursdagen til Debora og Fiona i februar, superkoselig.


Hadde "fotoshoot" med Isabelle. Husker vi var såå fornøyd med bildene som ble tatt med stefarens gamle speilrefleks. Vel, vel. 


Tilbrakte enda litt tid med Isabelle

April 2011:

Koste meg med søte jenter på en av vårens første sommerdager.

Lekte i skogen med Frida, Emilie og Isabelle <3


Tilbringte utrolig mye tid på banen når det ble varmt i været.


Mai:

I måneden mai skjedde det litt mer, egentlig ganske mye. Fikk bla. kamera noe som resulterte i flere bilder og blogging!


Feiret konfirmasjonen min. Fikk masse penger, kamera og tur til Paris. Hadde ikke gjort noe med en til konfirmasjon nei.


Feiret 17. mai med noen merkelige skapninger aka mine beste venner.


Var mer på banen...


Hadde tentamen


Hadde min første "fotoshoot" med nye kameraet. Wow, husker jeg var superfornøyd...

Chilla med Isatisa

Var i Deboras konfirmasjon


Hadde forestillinger på teateret og den beste premierefesten! Kommer nok aldri til å glemme dette teateråret. Aldri hatt det så gøy før.

Juni: 

Juni må ha vært den herligste måneden i hele 2011. Fant på så mye tull og gøy, det var kjempe varmt, slækt på skolen og jeg var med de aller beste hele tiden. Savner det.


Silje og jeg sprang ut i vannsprederen på banen. Herlig!Hadde en avslutning med teatergruppa. Telting i hagen til Mari. Det koseligste teatergruppa vår har gjort sammen! Var oppe hele natta og hadde det helt sinnsykt gøy. Aldri kjedelig med de folka. Bare synd vi ikke går sammen alle sammen i år. 


Var masse med Helena!

Tok masse bilder og slappet av på stranden med Frida. 

Hadde en veldig gøy overnatting hos Frida, var oppe leeenge og gikk ut en tur på kvelden med gangsterklær. Latterkrampe til tusen.


Koste meg med de beste av de beste.Hadde det helt sykt gøy med noen av folka fra skolen. Innså da hvor kule folk hele gjengen er og hvor mye jeg kommer til å savne de nå som vi snart slutter. En sykt gøy kveld i hvert fall. 

Startet sommerferien med Drangedal tur med Frida. Masse minner derifra nå, det var sinnsykt morsomt. 


Tok masse bilder med Helena!


Var i Paris med mamma, herlig tur!


Var med jentene.


Feiret sankthans.


Hadde det gøy med tre raringer.


Fotoshoots med Helena.


Del 2 kommer senere!

Hva synes du?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mars 2014


Aurora Wilhelmine. 18 år. Fotoelev på folkehøgskolen i Lofoten.


hits